- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adolfka_
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
idézem magamat:
"Amúgy valóban nehezebb álló kerekeket tekergetni (ugye erre találták ki a szervót, ill. ha az nincs akkor qrvanagy áttételt, hogy lehessen forgatni), én azt akartam mondani, hogy annak a mértéke, mennyire akar visszatérni egyenesbe a kerék (kormány) az meg a sebességtől függ"
úgyhogy egyetértünk

hál'Istennek ma délelőtt van időm próbálgatni a játékot, valóban sok mindent lehet javítani a különböző beállításokkal, de az eredeti problémámon nem segít sajnos.
Ettől még játszható, sőt élvezetes a game, csak nem értem, ha az első részben ez szépen le volt programozva (igaz, ott meg rázókő effekt nem volt rendesen) akkor itt miért hagyták ki.De még egyszer megkérdem, másnál is jelentkezik ez a probléma amit már párszor leírtam, vagy csak nálam a Thrustmaster kormánnyal?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest