Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Két OnePlus Turbo is várható?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most hogy kicsit többet tudtam tolni vele, azt mondom, nem lett ez rossz.
Nem egy GTR, ezt aláírom, de az első részhez képest mindenképp fejlődés. A kanyarban végre nem folyton a seggét tolja kifele, hanem túrja az orrát, ha úgy esek be. A futómű kissé szerintem túlzottra sikerült, sokszor nagyon billeg, és úgy érezni, hogy emiatt nem akar arra menni, amerre szeretném. Még az elején vagyok, tuning sincs nagyon a verdán, úgyhogy kíváncsi leszek, később feszesedik-e a futómű. Pár dolgot azért már ráaggattam a seat-ra, és azért látszik, hogy van hatása. Szerintem jobban kijön, mint az 1-nél. A hangja is más lett.Megforgatni én sem tudtam az Astont, pedig a szintén nem épp szimulátor TDU2-ben is úgy megforog egy gázfröccsre, hogy öröm nézni. Ez mindenképp hiba. Viszont a sokak által emlegetett taknyon csúszás szerintem nem annyira vészes, mint pár embertől olvastam.
Szoszo, szerintem el lehet szórakozni vele, aki meg kemény szimulátorra vágyik, ott a GTR széria. Nálam is állandó lakó a gépen

Egyébként van egy tippem a Shift 3-ra. Fogja magát az EA, és bérelje fel a GTR-es srácokat. Írassák meg velük a fizikát, aztán rakjanak köré egy játékmenetet, csináljanak normális grafikát, hozzák vissza az NFSU testreszabási lehetőségeit, hagyjanak ennyi beállítási opciót a kocsikhoz, mint most, és jöhet a kiadás.
A simbin csapat meg fogja a valag pénzt, amit kapnak a fizikáért, csinálják meg a következő GT szériaversenyt, aztán azt is lehet kiadni.
Így mindenki jól jár, beleértve a felhasználókat is, hisz kapnánk 2 eltérő "témájú" szimulátort
Na de beleér az ujjam a bilibe..

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest