Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoExDeath

aktív tag

Az első részben is úgy volt, hogy a gyári kocsikkal gyakorlatilag esélytelen volt pl. online nyerni. Én ezt imádtam egyébként, hogy az ember valamilyen szinten rá van kényszerítve, hogy tuningolja, és hangolja a kocsikat. Ebből az következik, hogy online egyszerűen nincs két ugyanolyan kocsi, bármi tudott meglepetést okozni. Nekem ez, az autók személyre szabása lett az egyik legmaradandóbb élmény. Volt egy R8-asom, ami egy kicsit lassabb volt mint egy átlagos (alig lassabb), viszont úgy kanyarodott mint senki más, kanyargós pályákon pl Laguna Seca elég sokat tudtam alázni vele. Volt egy Bugatti Veyron-om is, aminek gyárilag az irányítása nagyon gáz. Addig hangoltam, míg végre jól tudott kanyarodni, onnantól kezdve a Nürburgring-es versenyeken mindig azzal mentem, szintén nehezen volt verhető :) Meg még van 1-2 ilyen jó kis emlék ezekről a kocsikról (és a többiről), eddig egy játék se adott ennyire személyes autós élményt számomra. Remélem a 2. rész is ilyen lesz, este végre én is kipróbálhatom :)

A Gran Turismo 4-ből nekem ez hiányzott nagyon. Igaz hogy rengeteg kocsi van, de a versenyek annyira le vannak korlátozva (pl csak európai, csak japán, csak turbós, csak 4 kerekes, stb...), hogy 1-1 kocsit maximum egy két sorozat erejéig érdemes használni, mert a következőhöz úgyis újabb kocsi kell. Akkor meg már nem volt érdemes rengeteg időt fektetni a kocsi finomhangolásába, inkább csak "erő" tuning kellett, aztán kész.

Új hozzászólás Aktív témák