Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Sajnos nincsen túl sok, kormánnyal jól kezelhető "szimulátorosabb" autós játék.Az már az Ő bajuk,hogy az "atomárkád fos" kell nekik. Ami évente kijön és "3-5 éveseknek való difficulty-s"
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben..