Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Sajnos nincsen túl sok, kormánnyal jól kezelhető "szimulátorosabb" autós játék.Az már az Ő bajuk,hogy az "atomárkád fos" kell nekik. Ami évente kijön és "3-5 éveseknek való difficulty-s"
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben..