- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Komolyan mondom, olyanok fikázzák (grafikát hagyjuk), akik
1. nem tudnak vezetni
2. nem tudnak setupolni
3. nem is próbáltákEzt így ahogy van, felvéshetitek az 1 hsz-be!
Tudtátok, hogy szinte mindent be lehet álíltani az autón (Caster, Camber, Toe, Ride Height, Sway bar stb. FOV-t nem találom továbbra sem), minden egyes pályára, saját setupot használni?
Nagyon egyszerű a történet, vettem egy 2500 USD-s fostalicska Golf I GTI-t, ami a hasára rogyva várta új gazdáját. Össze-vissza kóválygott az úton, kanyarban kisodródott, keresztbe állt.
Aztán vettem rá egy utcai sportpack futóművet, egy retro kf felnit, és elkezdtem felkonfigolni az autót (-4 cm ültetés elől, 2 hátul) Steering lockot lehúztam 14°-ra, és utána egyből mintha sínen húznák a kicsikét, úgy fekszi az utat!!!!
Készítettem videót, ahogy én vezetem, egyszer sem nyikkan meg a gumi, nem áll keresztbe, nem sodródik ki, pont olyan vezetni,mint GTR Evoban, higyjetek nekemAlapból direkt rosszul van belőve minden kocsi, hogy foglalkozzatok vele (mint anno RBR)
Holnap feltolom
Új hozzászólás Aktív témák

- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest