- Mobil flották
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Komolyan mondom, olyanok fikázzák (grafikát hagyjuk), akik
1. nem tudnak vezetni
2. nem tudnak setupolni
3. nem is próbáltákEzt így ahogy van, felvéshetitek az 1 hsz-be!
Tudtátok, hogy szinte mindent be lehet álíltani az autón (Caster, Camber, Toe, Ride Height, Sway bar stb. FOV-t nem találom továbbra sem), minden egyes pályára, saját setupot használni?
Nagyon egyszerű a történet, vettem egy 2500 USD-s fostalicska Golf I GTI-t, ami a hasára rogyva várta új gazdáját. Össze-vissza kóválygott az úton, kanyarban kisodródott, keresztbe állt.
Aztán vettem rá egy utcai sportpack futóművet, egy retro kf felnit, és elkezdtem felkonfigolni az autót (-4 cm ültetés elől, 2 hátul) Steering lockot lehúztam 14°-ra, és utána egyből mintha sínen húznák a kicsikét, úgy fekszi az utat!!!!
Készítettem videót, ahogy én vezetem, egyszer sem nyikkan meg a gumi, nem áll keresztbe, nem sodródik ki, pont olyan vezetni,mint GTR Evoban, higyjetek nekemAlapból direkt rosszul van belőve minden kocsi, hogy foglalkozzatok vele (mint anno RBR)
Holnap feltolom
Új hozzászólás Aktív témák

- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- NAGY MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest