- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#95904256 #4090 üzenetére
Á, nem. Tévedtem. Mégis csak egyszerű a "screen saver" beállítása, csak a BOINC-ot kell rendesen feltelepíteni. Az angol nyelvű BOINC Screensaver Set-Up leírás alapján a következő:
1, jobb klikk az Asztalon
2, Tulajdonságok
3, Képernyőkímélő
4, Képernyőkímélő Listbox lefelé nyíl
5, BOINC képernyővédő kiválasztása
6, Beállítások / "Go to blank screen"
7, Várakozás beállítása 0-nál több percre (Windows)
8, OK
9, Várakozási idő beállítása (felugró BOINC ablak)
10, OKPróbálni nem próbáltam, de a leírásban kb. ez szerepel.
Ezen oldal alapján a következő projekteknek van screen saver-ük:
Climateprediction.net
Einstein@Home
LHC@Home
Rosetta@Home
SETI@Home -
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#95904256 #4068 üzenetére
Ne tessék megfirkálni, én azokat komolyan kérdeztem!
Mi késztet egy átlag pc usert, h csatlakozzon egy grid-hez és annak önként és dalolva ajánlja fel a cpu idejét?? Ezt legfeljebb csak mint megszállottság tudom elképzelni.
Fogalmam sincs, h én pl mi a fenének csinálom ezt már közel 2 hónapja!
Nincs rá logikus maygarázatom.Előnyöm nem származik belőle, viszont hátrányom igen (lsd villanyszámla, stb.)...
-
törölt tag
válasz
#95904256 #3986 üzenetére
Na, úgy tűnik sikerült levinni az Eternity 2 megoldó futásidejét 7,3*10^135 másodpercről 8,3*10^34 másodpercre. Persze ez nagyon pontatlan eredmény, hiszen eddig csak nagyon kevés adatot dolgoztam fel. Azonban a maximális időt igyekeztem meghatározni. Ez már csak max. 2,6*10^27 év.
A 200. puzzle első lerakásáig 1,6*10^12 órajel szükségeltetett.
-
P.H.
senior tag
válasz
#95904256 #4019 üzenetére
Adatbázis-jellegű hiba, a főoldalon is kinn van már, majdnem az összes server áll du. 4 óra óta, (ottani) 21:00-ra ígérik a 'rendet'.
Már onnan is gyanús volt, hogy a majd 3 hete validált S5R2 csomagjaim ugyanúgy validate error-osak, mint a délelőtti csomagjaim, amiket még senki sem számolt ki, sőt, meg sem kapott rajtam kívül.
(Amúgy is zűrös volt az átállás az S5R3-ra, legalábbis nálam nem volt zökkenőmentes.)
-
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #3944 üzenetére
hajrá, hajrá
de ha jól sejtem az elemek számával exponenciálisan nő a lehetőségek száma, szóval sok elemre még mindig rengeteg idő
nekem a pentium-D 3.0 ghz-n kb. 10-12kreditet produkál óránként és magonként. az ezek szerint kevés? vagy a c2d ennyivel durvább?
[Szerkesztve] -
válasz
#95904256 #3943 üzenetére
A kredit/óra nem egészen jó összehasonlítási alap a jelenlegi csomagok mellett; talán sokkal jobb lenne, ha ugyanazon a csomagon lenne lefuttatva a gyári 5.27, és az opti 2.4, és azok időpontjai lennének összehasonlítva. Ha minden jól megy, akkor délután/estefelé megnézem egy adott csomagon a fenti összehasonlítást...
-
törölt tag
válasz
#95904256 #3941 üzenetére
Na. Pontosan 20243,91 másodperc alatt pörgette ki a 6x6-os táblát. Ellenőriztem, tényleg jó a kombináció. Szerintem egy elsőre nem is rossz.
Most megyek, regisztrálok a 1-es kulcsért és megrendelem a 2-es táblát...
szerk.: Joci! A KWSN opti tényleg visszafogta a dolgot! Az egyik magon SETI futott, a másikon meg a KULCS1 és a SETI osztozott, ráadásul olyan 20:30 arányban! ( SETI az a 2.4 KWSN-Core2-Win32 opti, vagy mi... )
szerk2: Ez egy E4300@3GHz masina.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #3933 üzenetére
hát szerény becslésem szerint legalább 200! variáációt ki kell próbálni. namost az nem kevés
bár nem ismerem a játékot de gondolom kb. arról van szó, hogy majdnem mindegyik elem bárhova kerülhet, max a szélek nem. mindenesetre iszonyat nagy szám
az meg külön poén, hogy ha valaki megcsinálta már nem is derül ki, csak sokára. szóval pl. lehet hogy már kirakták
-
válasz
#95904256 #3923 üzenetére
Nem túl gyakori a fenti csomag, én már azt hittem, hogy kikerültek a 'körforgásból' az ilyenek.
Egyébként most nézegettem a SETI@Gyöngyös oldalát ([link]), és ott írnak erről a problémáról bővebben, valamint arról is, hogy az 5.27-es kliens (meg az erre alapuló 2.4-es opti is) más számítási metódust használ, így már kevesebb kredit jár ugyanazért a csomagért, ha az újabb kliensek valamelyikével számoltatja az ember.
''Többsugaras csomagok - triplet problémák
A nyers, teleszkóp által felvett adatokat mágnesszalagon tárolják, ezeknek olvasása, ebből csomagok előállítása az un. ''splitter''-ek feladata. Már a béta tesztnél előjött egy olyan probléma hogy a többsugaras vevőfej által felvett adatok esetén a csomagok esetén a csomagok egy részének ''címkéjébe'' hibásan került feljegyzésre a tripletek minimális határértéke <triplet_thresh>-2.06835318</triplet_thresh>. Normál érték mindig pozitív. Jobbik esetben pár másodperc futás után normál owerflowos csomagként kerül jelentésre, más esetekben viszont a negatív érték egy olyan végtelenül lassú ciklusba kényszeríti bele a programot, hogy több órás futási idő után is a készenléti állapot csupán ezrelékekben mérhető. A béta tesztnél ezt kijavították, ám különös módon a probléma most visszatért, egyenlőre nemttudni miért. Természetesen ha valaki kiszúr egy ilyen csomagot, rögtön ''abort''-olja, ám ekkor a seti szervere kiküldi másnak, így folyamatosan túlterhelve az amúgy is elfoglalt szervereket. Ilyen esetekben ezért javasolt csupán a csomag felfüggesztése.
Többek között a következő kóddal kezdődő csomagok bizonyos része érintett e problémával:
04mr07ab.10282.4980
04mr07ab.14840.4980
04mr07ab.32128.5798
05mr07aa.12591.24612
05mr07aa.15859.24612
05mr07ab.7301.368637'' -
válasz
#95904256 #3919 üzenetére
Nem teljes/tökéletes összeállítás, de némi adalék:
(az 5.15-ös klienshez hasonlítva, mert az új, 5.27-es eredményeihez nincsenek összehasonlító eredményeim - de ha lesz egy kis időm, akkor megnézem azt is)
- a 'régi' Crunch3r féle 5.12-es optihoz képest (ami olyan 15-20%-os gyorsulást hozott a gyári 5.15-höz képest) a KWSN-es 2.2-s opti eredményéről: ''Ugyanazt a csomagot a Crunch3r féle kliens 2:24:51 alatt csinálta meg, míg a fenti optimalizált lunatics.at-s féle 1:48:07-el beérte.''
- a 2.2-es ADM SSE2 féle opti eredményeihez képest egy patchelt Pentium-M SSE2-es kliens tovább gyorsított pár százaléknyit: ''Eredmény egy adott csomaggal: Általános SSE2-es klienssel: 6053.812500 sec, Patch-elt SSE2-es P-M klienssel: 5826.890625 sec''
- a 2.4-es KWSN opti pedig szintén egy kicsit gyorsított az előzőeken: 7100-7400-as átlag csomagidők helyett 6700-7000-eseket produkált a gépem az AMD-s SSE2-es optival.
A gép paraméterei: a felső részeken egy 3700+-os A64 (2750MHz-re húzva) hozta az eredményeket, míg a 2.4-esnél már egy X2 3800+-os proci (2400MHz-en futtatva) volt a gép lelke (a többi hardver maradt). -
esattila
csendes tag
válasz
#95904256 #3891 üzenetére
Nekem a magyar, 64 bit-es Vista a .com-ok futtatásakor inkompatilitási problémákat jelzett.
Még amikor a parancsikont win95-ös szimulálásra állítottam, akkor is azt írta, hogy keressem meg a program gyártóját.
Félre ne értsd, köszönöm az eddigi munkádat is vele, csak jeleztem, hogy így jártam... -
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3884 üzenetére
bocs, lehet hogy kicsit felreerthetoen irtam.. termeszetesen lga771-rol beszelek, csak azert irtam c2d-t, mert ugyebar a ket procicsalad magja tok ugyanaz, csak a tokozas mas.. ezert mertem c2d-nek hivni
775-bol nincs dual lap, de valszeg a tervezes miatt nem is lesz
-
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3880 üzenetére
ha jobban megnezed, akkor vannak 16 es 32 ''procis'' gepek, csak hatrebb.. en nem azon csoadalkoztam, hogy nincsenek, hanem azon, hogy nem az elmezonyben
ilyen szamolgatos dolgoknal nincs olyan hogy draga, mivel nagyon sokan vannak, akik ceges, oktasasos szervereket fognak be..
pl. nalunk (wcg) ilyen az avarge helyzet [link] jol latszik, hogy valaki beallitott 8 darab 16 processzoros masinaten eddig a 49. helyig tudtam magam felkuzdeni..
-
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3877 üzenetére
ez a boinc stat setire vonatkozo listaja.. az avarge credit oszlopban ugye az lathato, hogy melyik gepnek mi az atlagerteke.. a seti leggyorsabb gepenek is ''csak'' 98xx az erteke..
mod: egyebkent eleg erdekes, hogy az elmezonyben nincs 8 procinal ''erosebb'' gep..
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #3871 üzenetére
Kicsit elbeszélünk egymás mellett, de nem probléma.
Az egy host-nál megjelenő creditek száma szerintem érdektelen.
Minek azzal játszani, hogy egy gépnek lássa bárki is a több gépet...
Annak már lenne értelme, hogy amit az egyik gép megcsinált, azt a másik is visszaküldje. Így többszörözhető a visszaküldött csomagok száma egy account alatt.
Na ezt holnap kipróbálom, hogy működik-e.
Bár ez egyszerüsíthető azzal, hogy egyazon géppel játszod el a másolást, egymás után ugyanazt a csomagot visszaküldve.
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #3869 üzenetére
Szerintem nem érdekes a napi limit, hiszen minden gépen csak egyszer 10-et ...100-at (a klimásban nem tom mennyi) tölt le.
Minden gépen az elkészült csomagokat minden gépére továbbviszi még visszaküldés előtt. 10 gépnél átlag napi 10 csomaggal számolva 100 visszaküldött csomag helyett 1000(!) csomag kerül vissza, de ezt másolgatni baromi meló, és lehet nem is működik így a rendszer, hiszen egy csomagot lehet csak adott számban küldenek ki.
Persze a klímás projekt pontozási rendszerét nem ismerem, de ez akkor is nagyon nagy számnak tünik.
A másik linknél szerinted, hogy van az, hogy a napi mennyiség bőven minuszba csúszik át? -
törölt tag
válasz
#95904256 #3853 üzenetére
125-2534: Ez az egyik konténer belsejében készült. Itt dolgozik az a pár ember aki felügyeli illetve karbantartja a detektort. Szerintem ez a kijelző áradat csak arravaló hogy mutassák a népnek hogy mi-csoda kütyüről van szó.
125-2535: Ez ugyanaz a kontéren, sőt ugyanaz az asztal, csak a másik fele. Itt a bal oldali monitor képe az érdekes. Ez mutatja hogy a különböző frekvenciatartományokban mekkora az aktuális háttérzaj. Mint látható ( a bal monitor képének bal oldalán ) a kisebb frekvenciákon elég erős a háttérzaj. Ez kb. az 5Hz alatti tartomány. A monitor képét megnézve látható még az ábrán pár bekarikázott jelcsúcs is. Ezek kalibráló jelek, melyeket szándékosan visznek be a rendszerbe. Kb. olyasmi a szerepük mint a rádióadásnál a pilot jel.
125-2436: Na igen, ez az egyik konténer. Úgy 6-7 ilyen konténer van itt elhelyezve. Az egyik a vezérlő, a másik az ebédlő, harmadik a mellékhelyiség, negyedik a műhely, illetve ezen a képen úgyan nem látható, de két ilyen konténer van a detektor felett is.
125-2538: Ez a kép egy láthatatlan vonalat mutatja. A lényeg hogy kép tetején látható ajtó mögött (többé-kevésbé) már tiszta tér van és itt a padra ülve felkell húzni egy-egy kék műanyag zacskót a cipőkre. Ezzel megakadályozva hogy a cipőnkről sár, por hulljon le a belső térben. A láthatatlan vonal mögött már kötelező a használata.
125-2539: A tisztateres ajtón -, amire egy jókora lézersugár veszély matrica van ragasztva, - belépve rögtön ez a látvány tárul elénk. A képen látható csillogás azért van, mert az itt látható dolgok egy üvegkalitkában vannak, ahol már igazi tiszta tér van. Vagyis pormentesített a levegő. Elsőre meglepőek ezek a nagy acél üstök, de mint kiderült azokban egy-egy tükör van elhelyezve az ő speciális felfüggesztésükkel együtt. Az üstökben és az azokat összekötő bordás csövekben vákuum van. Ez a normál légköri levegőnél kb. 1 milliárdszor ritkább közeg.
125-2540: Az üvegkalitka falára felragasztva látható ábra mutatja hogy hol helyezkednek el a főbb optikai egységek. Az ábra tetején és jobb oldalán látható körök előtt keresztben van egy-egy centiméter szélesnek tűnő sáv. Ez mutatja hogy oda kell képzelni még 600-600 méter, a karoknak megfelelően. Mint az ábrán is látható a lézersugár mindig vissza van tükrözve a rendszerbe (rezonál), még a tükrök tökéletlenségéből adódó áteresztett fényt intenzitását is külön mérik. Ezekkel ellenőrzék a lézerforrás frekveniáját. Ez ha jól emlékszem akkor 1064 nm-es, ami már a vörös fény hullámhosszánál is hosszabb, így szabad szemmel nem látható. Maga a lézerforrás 10 wattos, de a rezonátornak köszönhetően a rendszerben egyszerre több kilowattnyi energia van jelen. Megjegyezném hogy a 10 wattos lézerrel már simán lehet acéllemezbe gravírozni.
125-2541: A kép közepén látható kék tartály mögötti fehér dobozban rejtőzik az a detektor amely az interferált képet szolgáltatja. A kép előterében látható üvegburkolattal ellátott egység pedig maga a lézerforrás. A tetjén mindenféle kacat van, gondolom épp úgy ahogy a helyi szakik hagyták ebéd előtt... A helyiségben egyébként kötelező a védőszemüveg használata, hisz ez a fénysugár nem látható viszont rögvest vakságot okoz.
125-2542: Egy élesebb kép az üstökről. Bal oldalon a hátsó, harmadik üst mellett jobbra látható egy kis kék henger. Illetve egy ilyen kék henger látható a kép jobb oldalán lévő feltekert zöld csődarab mellett is. Ezek a vákuumpumpák. Összesen 5 ilyen pumpa dolgozik állandóan a rendszerben. Erre azért van szükség hogy azt a hihetetlenül alacsony nyomást illetve vákuumot fent tudják tartani. Ugyanis nincsenek tökéletes dolgok a valós életben, így nincsenek tökéletesen szigetelt, zárt rendszerek sem. A pumpák dolga hogy az elérhető legnagyobb vákuumot mindig fent tartsák. Ez azt jelenti hogy mintegy 100 darab nanométernél is kisebb méretű lebegő részecske lehet jelen a rendszerben.
125-2543: Egy újabb kép a forrásról. Látható hogy mindenféle alkatrész, szerszám, műszerek vannak itt. Mivel bent tiszta tér van, macerás lenne mindig mindent kihozni, bevinni, ezért hagynak mindent ott ahol legutóbb használták.
125-2544: Ez egy homályos kép, de épp azt a mintegy 3-400 csatlakozót mutatja amin a mért jelek futnak be a szekrény méretű mérésgyűjtő rendszerbe. Ez tulajdonképpen nem más mint egy A/D konverter szekrény, ahol a különféle mérőszenzorok jeleit digitális számokká alakítják.
125-2545: Az üvegkalivka hátsó oldala mögött van egy kis rejtett zug. Ott vannak ezek a monitorok. Illetve ebben a kuckóba fut be a többi mért jel. Itt is van egy A/D konverterekkel telitűzdelt szekrény. Ez hívtam ''master control room''-nak. Mikor dobbantottam egyet a lábammal, akkor az égbe szöktek a különféle jelek a monitorokon, meg csakliztak a sugárpozíció jelzői. A mérésgyűjtést és kijelzést egyébként MathLab-ban és LabView-ban írt programok végzik. A MathLab kifejezetten matek specifikus adatfeldolgozó és kiértékelő, míg a LabView az iparban általánosan is elterjedt mérési adatgyűjtő és vezérlő program.
125-2546: Na, ez a lézerinterferométer deszkamodellje. Ez az amitől megérti az átlag ember hogy miről is van szó. Jobb oldalon van az a kis alumínium tuskóba fogatott henger. Az egy lézerforrás. Ezt a sugarat kettéosztja a prizma, majd a két sugarat visszaveri két tükör a prizmára, ahol újra egyesül és az íly modon interferált sugár a kép tetején látható fehér lapra vetül. Ahogy egy kicsit is megváltozik a sugár terjedése valamelyik irányban, úgy a kép a fehér lapon hullámzásba kezd.
125-2548: Ez már egy kicsit több mint deszkamodell. Ez a rendszer található a már sokat emlegetett nagy acélüstökben. A kép közepén látható egység 6 nagyon speciális, kisméretű elektromotort tartalmaz, amelyek igyekeznek a damilok segítségével pozícióban tartani az alattuk elhelyezkedő gyűrűt. A gyűrű alatt pedig a tükör helyezkedik el. Ez ugyan egy hatalmas hengernek látszik, de a tényleges tükröző felület csak az a kis gomb mérető dudor az elején. Itt egy olyan demonstrációt láthattam hogy erre a tükörre egy sugarat vetítettek, ahonnan az a szemközti falra vetült (6-8 méter), ahol bizony az méretes nyolcasokat írt le. Azonban a vezérlő egység bekapcsolása után 20-30 másodperccel a lézerfolt egy fix helyen állapodott meg. Mutatván hogy milyen hatékony ez a szabályzás.
[Szerkesztve] -
válasz
#95904256 #3819 üzenetére
A ''bizonyos GPU''-k az X1600 és a feletti ATI GPU-k (Catalyst infó: [link]; Folding@home FAQ: [link]). Ja, és elvileg a 2x00-ás kártyák még nem lettek említve sehol (ATI Folding-os oldala: [link]), de szerintem működik majd ezekkel is.
Elvileg az NVIDIA 8800-as kártyáinál is mintha lett volna valahol említve ez a lehetőség, de jelenleg azok még nem támogatottak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
plömplöm
őstag
válasz
#95904256 #3741 üzenetére
a seti mellett azért van szmálylee, mert nem megy nagyjából egy hete?
szerk: fenébe az egésszel, így jár aki kettőt sem olvas vissza, hüjefaszvagyok
jaigen: Joci10:
''May 7, 2007
Our science database is still dead (see below and in Technical News for more info). The current ETA for a replacement server from Sun is tomorrow (Tuesday) - the earliest we could possibly get everything working again will be Wednesday. Thank you for your continued patience!''
[Szerkesztve] -
válasz
#95904256 #3727 üzenetére
Nem; ha hagyod futni a géped SZTAKI-val, akkor csak az garantált, hogy 'tényleg jó' eredménye lesz a futásnak. Attól még a validálásnál a többi gép rossz eredményei miatt kaphat mindenki 0 kreditet; bár egy-két (-három) napon belül általában kézzel jóváírják a krediteket, de ezt a rossz eredmények tulajai is megkapják.
Akkor van esély arra, hogy minden gond nélkül megkapja az ember a kreditjeit, ha kis számításigényű wu-t kap; ekkor ugyanis gyorsan végezni tud minden gép, és nem tud előjönni a 'checkpoint-error'. -
válasz
#95904256 #3725 üzenetére
Szerintem nem a validálásokkal van a gond, hanem az ellenőrzőpontokkal (checkpoint). A SZTAKI-nál még mindig nem tudták megoldani, hogy ha nem megállás nélkül számítod ki a csomagot, akkor az újrakezdésnél pontosan ott folytassa, ahol abbahagytad (a részeredmények egy része, a rész-számítási ponttal együtt elveszik). Ha pedig nem nagyon rövid a csomag, akkor annál nagyobb a valószínűsége, hogy ahány gép, annyi különböző helyen lesz ilyen gond, így még véletlenül sem lesznek egyforma csomagok, aminek köszönhető a 0.0 kredit - bár utána pár napon belül azért megkapja az ember a saját kreditjeit, de ezek már statisztikán kívüliek - bár állítólag épp most javítottak ezen - (a csomagok helyességéről már nem is beszélve).
Persze Ádámék próbáltak valamit alkotni: először feljebb vették a kiküldött, és a hibás csomagok számát a validáláshoz, de amikor ez nem lett igazán jó, akkor kitalálták, hogy visszaveszik, és inkább a 'túl sok hibás eredmény'-ért nem 0 kreditet adnak, hanem mindenkinek a saját claimed-jét, aztán kb. egy hónappal ezelőtt itt hagytam abba a SZTAKI követését. -
válasz
#95904256 #3718 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit félreérthető voltam, de akkor most próbálok pontosítani.
Szerintem 3 különböző csoportú felhasználó használja a BOINC projektjeit: az első az, aki - ahogy említetted - meg van győződve arról, hogy ha ő abba a bizonyos projektbe segít, akkor azzal neki is jó lesz; a második az, aki szeretne segíteni az általa szimpatikus projekteknek, de szeretné, ha nem a 'semmibe' veszne a munkája; és van a harmadik, akik csak és kizárólag a kreditekre mennek.
Szerintem az 'átlag' felhasználók azok a második csoportban vannak, és szeretik látni, hogy abban a pár projektben nagyjából minden rendben van, ahol segít. Ennek két eleme van: az általad is említett eredmények közlése (jó lenne viszonylag elég gyakran - akár havonta, vagy max. negyedévente), és az általam felhozott kreditek (ha hirtelen drasztikusan lecsökken - lásd most Einstein -, vagy össze-vissza adják - lásd a 11. dimenziótól, és a 2.0-s search motortól SZTAKI). Ha ezek közül bármelyik rossz irányba mozdul, akkor elgondolkodhatnak a váltáson. És ezeket az átlag felhasználókat vesztheti most el az Einstein - mégha csak átmenetileg is, hiszen nagy valószínűség szerint kősőbb újra fognak próbálkozni.
Én pl. 3 projektben szoktam dolgozni: SETI, Einstein, SZTAKI; de a SZTAKI-t az 'eredmények', és a kreditek miatt hanyagolom (mivel még mindig gondjuk van a chekpoint-tal, így az eredmények közül minimális a 'ténylegesen jó'; ennek köszönhetően a krediteket meg rettenetesen rapszodikusan adják), most pedig az Einstein-t a hosszú csomagok, és a kreditek visszaesése miatt. Így jelenleg SETI-t futtatok, amivel (majdnem teljesen biztosan érzem, hogy) ugyan ET-t nem fogjuk megtalálni, de pár egyéb dologban tud itt-ott segíteni. -
-
válasz
#95904256 #3716 üzenetére
Szerintem az számít, hogy jelenleg az új sorozatban jóval kevesebb az átlagkredit. Ezért páran át fognak lépni időlegesen másik projektbe, mert úgy érzik, nincsenek rendesen 'megfizetve'. Aztán hogy a jövőben mi lesz (visszajönnek-e a kliens gyorsulása után, vagy maradnak inkább), még nem tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest