- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti #4595 üzenetére
(#4595) Teasüti: "Amúgy hadd kérdezzem már az itt lévőket, h mégis mi hajtja az embereket itt, h van aki 3-4 quad-ot befog számolni? Nem értem, mit lehet ezen fanatizálni?"
A fantaizumus ilyen. Másfelől, mindent lehet fanatizálni...
Van aki ebben éli ki magát. Ennyi.Régebben nekem is volt idehaza egy rakás gépen. Főképp Seti és Einstein futott rajtuk. Most már nincs. Túl sokba került.
(#4597) Teasüti: "Amúgy én csak wcg-t találtam tényleg hasznosnak az összes projekt közül. Kár, h nincs gpu kliensük."
Kíváncsi lennék, hogy az Einstein@Home-ot miért nem találtad hasznosnak. Ráadásul van GPU kliensük is.
-
Petya25
őstag
válasz
Teasüti #4595 üzenetére
Seti lehet tényleg spórol, bár így max a villanyszámlán.
Már többször azt hisszem, hogy vége az egésznek, aztán mégsem.Nem mindenki otthon futtatja a klienseket, egy cégnél egyszerűbb ám beállítani rá pár gépet. Én a Setit még a régi felületen 2002-ben kezdtem, mert édekes volt értelmes élet nyomait kutatni, ha már a földön nem találni ilyet. Ma már inkább azért futtatom mert ugye egy "verseny" is van mögötte.
Egy hete elkezdtem a MilkyWay@home-ot, de még nincs Prohardver! csapat.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet csapatot létrehozni? Nem találom, csak csatlakozni tudnék. -
törölt tag
válasz
Teasüti #4069 üzenetére
Sok PC usert láttam már, de még egyetlen olyat sem amely épp az átlagos lett volna.
Összességében már több mint öt éve gyűjtöm a pontokat...
Legutóbb az Einstein@Home mellett azért tettem le a voksom, mert kíváncsi vagyok hogy mitől is működik a gravitáció. Bízom benne hogy előbb-utóbb kiderül, s akkor majd befoghatjuk mint a villamosságot vagy a rádióhullámokat.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #4065 üzenetére
Csak egy oylan kérdésem lenne, h miért jó ez a grid-es téma?
Melyik grid-es témára gondolsz?Mire jó a kredit rendszer?
Eredetileg arra találták ki hogy a különböző projektek számítási kapacitását mérjék vele, de valójában legfeljebb arra alkalmas hogy az adott projekten belüli felhasználók, csapatok teljesítményét össze lehet velehe hasonlítani.Be lehet ott váltani vmire a pontokat?
Nem. Pl. az életkorodat sem tudod beváltani.Vagy mieza a grid rendszer?
A grid tulajdonképpen nem más mint sok, viszonylag kis teljesítményű számítógépből kialakított szuperszámítógép. Olcsóbb rendszer mint egy igazi szupergép.Csak úgy poénból játszuk?
Itt inkább a kérdés komolytalan...Egyáltalán kapott már itt vki oylan üzenetet, h pont az ő gépe találta meg a keresett adatot?
Persze. Több projekt is van, ahol gyakrabban születnek eredmények. Pl. a Predictor@Home vagy az ABC@Home.Az űrlényeket, vagy a rák ellenszerét, stb?
Te hiszel ezekben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest