- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtech2
tag
válasz
#95904256 #3643 üzenetére
helló,
nekem van itthon teljesítménymérőm, már több gépet figyeltünk, setivel és nélküle...
Pl P4 3,0Ghz @ 3,6Ghz-en +ATI 9800PRO kártyával (szerintem ez fogyaszt még sokat) 19'' TFT monitorral 300WATT, játék közben 320-330Watt... Ha üresben kikapcsoltuk a setit, akkor 190-200Wattot kapott be.
Most egy Core2Duo 6600-am van, 3,5Ghz-en, ez így 240Wattot kajál terhelve, terhelés nélkül meg 200-at. -
xtech2
tag
válasz
concret_hp #3513 üzenetére
''hogy a retekbe csináltok napi 1000 kreditet? ''
nekem van olyan gépem ami néha eléri a napi 1500kreditet is. Core2Duo-nak hívják -
xtech2
tag
válasz
#95904256 #3096 üzenetére
ok
akkor mást kérdezek, láttam írtad ezt a boincstudiót vagy mitmeg a hozzá tartozó bs_opt.xml-t, ebben ami van ''<credit_correction>XX</credit_correction>'' itt az XX helyén álló szám pontosan mit csinál? illetve mi a két küszöbérték? Mire érdemes állítani? vagy teljesen gépfüggő a dolog?
-
xtech2
tag
válasz
#95904256 #3094 üzenetére
helló,
én csak kérdeztem hogy ez most csalás-e vagy semTi írkáltátok, csak nekem mint kívülállónak úgy tűnt, de könnyen lehet hogy csak rosszul értem.
Tehát erre a creditpontbuzerálásra gondolok... Az még ok hogy vannak optimalizált kliensek amik jobban kihasználják a procikban rejlő erőket, de az hogy én tudjam állítani hogy az adott gépem egy csomag után mennyi pontot kapjon, az nem tűnik okos dolognak... eleve az sem hogy ez egyáltalán állítható. Vagy mondom, rosszul értem...
Azt írtad hogy lehet állítani hogy mennyivel szorozza az adott csomag után járó creditet... Hát az én szememben ez első hallásra csalásszagúTehát pl ha a nagy átlag 3,0-es P4 az adott csomag után akármilyen optimalizálással 20pontot kap, csak te meg tudod buherálni hogy te ugyanazért ugyanannyi idő alatt 60pontot kapjál...
Mindezt az egészet inkább egy nagy kérdésnek vedd !!!!NE GYANUSÍTÁSNAK, csak kiváncsi vagyok... én is nyomom a boinc-ot, több géppel, csak furán nézem ha a másik ugyanolyan kliens-el dupla pontot nyom.
-
xtech2
tag
válasz
#95904256 #3075 üzenetére
''A credit_correction faktor azt jelenti hogy ennyivel szorozza fel a creditértékeket.''
Hi, még új vagyok...
Most ez akkor vmi csalás? Tehát azt tudod állítani hogy egy csomag után mennyi creditet kapjak??? Ez így elsőre nem túl szimpatikus...
Ezért van DEFO pajtásnak ennyi pontja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest