- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Este ha hazaérek kipróbálom. Elültetted a bogarat a fülemben hogy esetleg nem jó a mérőkém, bár a 75W-os fogyasztás teljesen normális egy komplett gépre, monitor nélkül. Na meg kíváncsi is vagyok hogy az izzók tényleg olyan pontosak-e.
Amúgy szinte mindegyik gépem 50-100W között fogyaszt, kivéve ha extrém módon meghúzom valamelyiket, illetve a mobil processzorosak. A processzoron kívül nálam alig van jelentősebb fogyasztó. ( Játékosoknak való videokárytát sosem használtam, mivel nekem csak pénzkidobást jelentene... )
-
Nem hiszem, hogy az Opti BOINC miatt esnének vissza a kreditjeid. Lehet azért, mert most épp lassabban dolgoznak a többiek, és ezért több a pending-es csomagod, lehet azért, mert olyan csomagokat kapsz, amik visszahúzzák az átlagodat.
Az opti BOINC-nak egyébként pl. SETI és Einstein mellett nincs látható előnye, mert ezek a projektek műveletarányosan adják a pontokat, míg pl. SZTAKI alatt már látni, mert ott meg teljesítményarányosan jutalmaznak (amit az opti BOINC az optimalizált CPU benchmark miatt jelentősen tud növelni). -
törölt tag
Elég nagy étvágyúnak tűnnek a gépeid. Nálam a limit egy PC-re 75W.
A lassan cserére megérett monitorom is beéri 25W-tal. (21,3'' TFT)
A méréshez egy Voltcraft Enegry Monitor 3000-est használok.
(~12eFt / conrad.hu)
szerk.:
Joci
Az okfejtésed logikus, de én eleve gyakorlati szempontból vizsgáltam a dolgot, így a gép teljesítményfelvételét adtam meg. ( Amennyit majd ki is számláznak... )
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
Aki amennyivel tudja.
Procit illeetően változó, de leginkább csomagfüggő. Van olyan, hogy a kis Sempronom előbb csinál meg egy csomagot, mint mások, aztán van, hogy sokkal lassabban, mint a többi (ugyanolyanok, mint az előbb).
De az eredmények között kukázgatva szerintem a Core 2 Duo és a Xeon procik eléggé szorgalmasak. Az is számít, milyen utasítás-készleteket tudnak (SSE2-SSE3), és lehetőleg erre optimalizált klienseket használjanak. -
törölt tag
Csak sejtésem van. Evvel az értékkel felszorozza benchmark értékeket, így ennyivel nagyobb kreditértéket fog előre jelezni, persze aztán kérdés hogy majd mit kapsz.
Küszöbértékről nem tudok. Nálam 8-on van, mert ami projekteket futtatok ( Einstein, SZTAKI ) kb. ennyivel gyorsabbak a gyárihoz képest. -
törölt tag
A creditbuzerálást azért találták ki mert a különböző BOINC kliensek és az optimalizált applikációk illetve a különféle platformok miatt ( sparc, mac, x86, stb... ) akár több mint 10-szeres eltérések is lehetnek a creditek alapértékeiben. Elvileg ezt hivatott korrigálni a dolog. Másfelől meg ugyan valóban zavaró hogy valaki jóval több pontot kap egy csomagért, de szerintem evvel nem kell törődni mert a creditekkel nem sok mindent lehet kezdeni, sírba nem viszi... stb... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest