- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3884 üzenetére
bocs, lehet hogy kicsit felreerthetoen irtam.. termeszetesen lga771-rol beszelek, csak azert irtam c2d-t, mert ugyebar a ket procicsalad magja tok ugyanaz, csak a tokozas mas.. ezert mertem c2d-nek hivni
775-bol nincs dual lap, de valszeg a tervezes miatt nem is lesz
-
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3880 üzenetére
ha jobban megnezed, akkor vannak 16 es 32 ''procis'' gepek, csak hatrebb.. en nem azon csoadalkoztam, hogy nincsenek, hanem azon, hogy nem az elmezonyben
ilyen szamolgatos dolgoknal nincs olyan hogy draga, mivel nagyon sokan vannak, akik ceges, oktasasos szervereket fognak be..
pl. nalunk (wcg) ilyen az avarge helyzet [link] jol latszik, hogy valaki beallitott 8 darab 16 processzoros masinaten eddig a 49. helyig tudtam magam felkuzdeni..
-
westlake
félisten
válasz
#95904256 #3877 üzenetére
ez a boinc stat setire vonatkozo listaja.. az avarge credit oszlopban ugye az lathato, hogy melyik gepnek mi az atlagerteke.. a seti leggyorsabb gepenek is ''csak'' 98xx az erteke..
mod: egyebkent eleg erdekes, hogy az elmezonyben nincs 8 procinal ''erosebb'' gep..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
uj boinc [link]
-
westlake
félisten
boinc 5.10.8 beta [link]
-
westlake
félisten
amig ott a felirat addig beta.. miert, szerinted mit jelent a programoknal a beta jelzo? nem azt hogy a program meg nem vegleges es esetelg instabil is lehet? de pont azt.. azert mert ok nem irjak oda, hogy beta, attol az meg az..
mod: egyebkent meg tok ertelmetlen azon vitatkozni, hogy mi beta es mi nem..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
van bennuk nehany uj feature (az 5.8.16-hoz kepest).. erdemes oket hasznalni, mivel semmi vegzetes hibajuk sincs.. en mindig a legujabb betakat hasznalom, de meg sosem ment a szamolas rovasara..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Maverick14 #912 üzenetére
-
westlake
félisten
válasz
Maverick14 #910 üzenetére
hany csomagnal tartasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest