- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westlake #3883 üzenetére
Várj csak... 16 magos C2D-t említettél? Én még csak dual processzoros ( LGA771 ) lapokat láttam. Van esetleg bővebb infód efféle 16 magos rendszerről? Konkrétan az alaplap vagy annak gyártója érdekelne. Egyszer már valaki elküldött a Tyan honlapjára, úgyhogy végignézegettem azt újból, de másodjára sem találtam ott ilyen megoldást.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
westlake #3878 üzenetére
Értem. De ez még nem zárja ki hogy a módszer nem működik, bár tény hogy a SETI-nek elég nagy tábora van és furcsa hogy senki nem él ilyen ügyeskedéssel. Már pedig ügyeskedők biztos hogy vannak ( elég csak visszaemlékezni a SETI classic-ra ).
Szerintem a nyolc processzoros dolog nem oly meglepő. Ugyanis Intel fronton a legerősebb gép 2 quad magos processzort tartalmazhat, és ezekben nincs hyperthreading. AMD fronton meg ugyan lehetne építeni 8 processzoros dual magos ( összesen 16 mag! ) gépet, de a 8xx illetve 8xxx sorozatú processzorok méreg drágák az AMD-nél. Kétlem hogy sokan használnák, így SETI-re is csak kevesen... -
P.H.
senior tag
válasz
westlake #3878 üzenetére
SZVSZ project-enként változik. SETI egy sima hálókártya-csere után új computer ID-t ad, tehát MAC szerint ellenőrzi a gépeket. Pl. Einstein esetében pedig nem, két és fél éve csatlakoztam hozzá, ez alatt 3 gépem volt (egyszerre mindig egy) és 4 különféle MAC-címem, és még mindig ugyanaz a computer ID-m (82284), és összegződtek a creditek.
Újratelepítés és gépváltás esetén is mindig azt csinálom, hogy a teljes BOINC mappát lementem, visszamásolom, majd a BOINC telepítőt lefuttatom arra a mappára, így a workunit-okat folytatja tovább.
[Szerkesztve] -
válasz
westlake #3830 üzenetére
Én nem vitázom, tényeket említettem. Mint ahogy az is tény, hogy hivatalosan nincs a BOINC-ból béta, (így ezért nem is írják azt oda, hogy béta
).
Egyébként más programnál a béta jelző azt jelzi, hogy biztosan nincs kijavítva az összes ismert hiba, így nem biztos, hogy működőképes. A BOINC-nál viszont éppen ezért nincs béta jelző, mivel az új verziónál az azóta felmerült hibákat javítják, vagy új feature-öket adnak hozzá, tehát ismert hiba nincs benne - viszont nincs letesztelve, így lehet, hogy vannak még benne hibák, csak még nem találták meg (ezért írják mindig oda, hogy ''fejlesztői verzió'', meg hogy ''lehet, hogy nem stabil''; és ezért nem azt, hogy ''béta'', vagy ''biztosan nem stabil'').
[Szerkesztve] -
válasz
westlake #3828 üzenetére
Talán azért nincs különbség béta és végleges között, mert nincs béta és végleges
. Egy fajta BOINC-ot fejlesztenek, amit ki is raknak a letölthető részekhez, és egészen addig kiírják mellé a ''Lehet, hogy nem stabil - csak tesztelésre használd!'' (''MAY BE UNSTABLE - USE ONLY FOR TESTING'') szöveget, amíg meg nem bizonyosodnak róla, hogy már teljesen stabil verzióról van szó.
[Szerkesztve] -
válasz
westlake #3823 üzenetére
Bár már van 4 napja, hogy megjelentek az 5.10.7-es verziós BOINC-ok (ráadásul már Linux-ra is lett új); az említést azért megéri, mert ezek végre megkapták a hivatalosan is stabil (azaz: ajánlott) minősítést (a Linux verziókat kivéve, mert azok még ''MAY BE UNSTABLE'' jelzővel vannak jelölve). Lehet töltögetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest