Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Asrock Z77 Fatal1ty Performance alaplapban próbálgatom a tegnap vett 2600K-t tuningolni. Följebb húzta, látom 1.3 voltokat ad neki, mondom ez autóban csinálja még kárt tesz benne inkább manuálisan beállítgatom a feszeket. Ez alapján beállítoittam, Additional turbo voltage-nek a legkisebbet (talán +0.04-et), CPU Core Offset Voltage-nek a legkisebb negatyvat (talán -0.04-et) állítottam be, minden mást ahogy ő is csinálta. Kipróbáltam először 3.6-on, 1,26-1,275-öket kaptam, mondom talán ilyen sok az alapfesz, de legalább 1.3 alatt van. Után belőttem 3.8-ra, erre már 1.3 fölé tolta. Mit csináltam rosszul? Tudtok valami tutorialt linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest