Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Eléggé ingadozó a GFlops, csináltál valamit közben a háttérben? Milyen RAMjaid vannak?
Ha nem csináltál semmit és úgy ingadozik, kevés TDP és/vagy fesz, ill. hiba miatti korrekció lehet a háttérben. WHEA logokat is nézd meg, ill. ha mindent egy helyen akarsz monitorozni, HWinfo a barátod
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
-
Sziasztok!
Lehet, hogy már kérdeztem, akkor elnézést

Nagy általánosságban egy 2600k-nak mekkora feszültség kell 4,5 GHz-hez? Tudom, hogy mindegyik má, de kb. mi az az érték, ami alatt esély sincs rá és mi az az érték, ami felett már ne erőltessem?
Hosszútávon mekkora feszültség és hőfok a "megengedhető"?Köszönöm

-
pcguru23
aktív tag
Üdvözletem!
Amd oldalról huppantam át 2500K-ra,kérdés,mennyire oké játékok alatt a cpu 60-62C max hőmérséklet?
4Ghz-en egyenlőre csak,mivel TX3-mal hűtöm.1.23v mellett. -
Gunz4Hire
csendes tag
Jelentem működik.. a probléma az volt, hogy szimplan kijött a pcie-ből a videokartya ------> a gephaz kilokte, ahogy odébb húztam (hihetetlen, hogy egy ilyen egyszerű probléma nem juthat az ember (az én) eszébe (eszembe) mint hiba)... Egyszerű gephaz csere (valszeg teszter ház lesz belőle...) a gép most megy alapból... Húzva 4.2 (fix) 95w és 1.28v 1866-ra állítva a memória... Eddig nincs baj... Ha stabil, akkor memtest és ha az is stabil, akkor megnézem a chrome-ot a vga beállítás miatt (hátha tényleg emiatt fagy le...) Eddig 40-54° között mozog a cpu és 42 a lap (1450rmp Ashura). Ha ez is maradando, akkor jó lesz ez így
Köszi a segítséget 
-
Speed®
titán
válasz
szemmelver
üzenetére
Mivel vegyesvágott a RAM részleg, találni kell egy közös működő értéket. Valószínűleg félúton lesz az igazság, 1.575V mellett, amihez még nem kell a VCCSAt piszkálni, de megpróbálhatod azt is emelni 1.1Vra pl. Kérdés még a késleltetés, ha mindegyik CL9, lehet az 1.65Vos nem bírja 1.5Von, vagy amaz hibázik, ha 1.65Vot kap..nálam volt hasonló setup, CL9/1.65V páros mellett CL11/1.5V, végül CL10/1.575V lett a nyerő 1.1V IMC fesszel. Tökölős belőni és sok haszna nincs is IRL, de meg lehet oldani..vagy eladod őket és veszel 2 gyorsabb modult azonos méretben minimális ráfizetés mellett.
-
törölt tag
válasz
szemmelver
üzenetére
segg hülye vagyok a ramokhoz, és próbáltam nagy ívben kerülni a 1,65V-os ramokat.
nálam megállt annyiban a tudomány, hogy az 1333-as időzítéseket fixáltam biosban, és utána emeltem egyet a ram szorzón feszültség piszkálás nélkül. ezt idáig az összes nálam járt 1333mhz 1,5V-os ram bírta. sőt az egyik rampár 1800mhz fölött is elment de ott már hűtést igényeltek.
szóval átadnám a terepet egy rutinosabb kollégának. -
törölt tag
válasz
szemmelver
üzenetére
1600mhz 1,5V 9-9-9-24-en használom a ramokat egy p67+i5-2500 kombóval karöltve, szóval inkább feszültség vagy időzítés okozhatja. ha 1,65V-os ramod van, akkor nem is kérdés.
(#36172) szemmelver
igen. idáig csak olyannal találkoztam, de cpu-z SPD fülén is írja elvileg. -
raubisoda
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Nem error na jó egy parányit de nekem is 25K-m van amblokk corsair xmp-s rammal hasít ha kell 2133-on.De most van mellette egy Kingston 1600-as így 1600-on kalistol a 2x8GB motyó.Beállítás kérdése meg persze lap is.
-
raubisoda
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
CPU? sandy vagy ivy?
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Azt lehet valamiért tudni, hogy ha 1600 Mhz-re állítom a RAM-okat a BIOS-ban, akkor miért indul újra a gép kis idő múlva? Auto-ra van állítva úgy nincs gond. Amúgy 1600-as ramok vannak benne, de így auton 1333-on fut. :/
Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonló problémám 2 hete.. Csak nekem nem lefagyott, hanem újra indult. Kaptam kölcsönbe egy vadiúj tápot, mert arra gyanakodtam, és ugyan azt csinálta. Majd a BIOS-ban a memória órajelet "Auto"-ra tettem és azóta tökéletes a régi táppal.

Szóval szerintem is a memóriánál kellene körbe nézni.Én futtattam rajt Aida64-et, memtest stb... és volt hogy 1 perc után elhasalt, de volt hogy 10 percig is bírta.

Üdv!
-
törölt tag
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
kapcsold ki a hardveres gyorsítást a böngészőben, ha továbbra fennáll a probléma. unokatesóm asus gtx650ti-vel szívott hasonlóképp. nála is csak filmezés közben fagyott, 2d-s órajelproblémára tippeltem nála. aqua-ban azt mondták, hogy fölös visszavinnem a kártyát, mert úgy is visszadobják. asztalon és 3d-ben is rendben volt, csak a köztes órajelekkel/feszülségekkel volt baj.
(#36163) Gunz4Hire
nem egy javallott típus, de nem életveszélyes kategória, és amúgy sem eszik sokat a géped. szerintem jobban jártál volna egy minőségi 400-450 wattos táppal, de már késő bánat. -
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Bios reset óta elindul, de a win után kidob... A tap 4 hetes (ebből 2 hétig nem is üzemelt, mert a többi alkatrészt úgy vettem. HDD meg garis, de 2 éves (lassan)... Több órás alap menet után (letöltés) linx stabil húzás és 40-65° közötti homerseklettel... Tegnap este (1 óra 20 perc linx után) egy youtube-os sorozat nézés közben fagyott le először. Ma bekapcsol, semmi baja egyszer csak lefagy... Újra indít játék letöltés folytatás (no warez ofc) semmi baja... Neten sorozat indítás (normál hőmérséklet mellett) lefagy... Kikapcs bekapcs megint lefagy... Kikapcsolt bekapcs win betoltes után újraindul... Ujratelepitest meg nem próbáltam, de az lesz a következő, de az is kb egy hetes... Volt lapcsere mert az előző elhasalt... A procinak nincs baja és a lapnak sincs, mivel minden rendben volt eddig és meg most is reagál mindenre... Így ezért állok nagyon furcsán ehhez... Maximum a videokartyara tudok gondolni (2eves gtx 970 hp-ról vettem meg garanciális), de elviekben ennek se lehetne baja (ma telepítettem a drivert). Passzolom a problémát, mert már az utána olvasás se segített... Remélem tudtam elég infoval szolgálni...

-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok ismét én ismét egy kis segítség kéréssel... Lap: Asus Maximus V Formula Proci i5 2500k húzva 4.2-re 1.28v 2x 4GB 1866 Mhz g.skill sniper ram 600w tap gtx 970 g1 gaming.. a gép hosszabb használat után kikapcsol...
Minden ok nélkül akár filmnezes közben akár youtube videót nézek... Túl melegedve nem lehet 40-50° között mozog a hőmérséklet és be van állítva a hűtő, hogy hutse (Scythe Ashura) meg is bekövetkezik a probléma... Kifagy a gép is/hang is és ennyi se előre se hátra se semmi ctrl alt del se működik se semmi.
Csak a restart
Már ott tartok, hogy restratoltam a biost is egyenlőre nincs eredmény... Valami ötlet esetleg...? Nem tudok mit csinálni. 
-
szemmelver
aktív tag
-
-
Speed®
titán
válasz
szemmelver
üzenetére
BCLKt /K procinál nem babrálunk, terhelt feszt viszont minél lejjebb, mert a HTnak köszönhetően szépen melegszik. Azt mondjuk csekkolhatod, mi van HT nélkül, mert lehet előrébb leszel + párszáz MHzel, kisebb feszen, hűvösebb magokkal. Egyébként igen, elkél rá a combos hűtés és a lapra sem árt figyelni. Persze nem egy 4GHz/1.2V beállításnál, ami ~120W..igaz, ilyet a sima 2600 is tud, illik feljebb tolni, ha már /K
Egyébként a 960at így is kifacsarja..szóval ha tetszik a tempó, ne nyektesd tovább feleslegesen 
-
szemmelver
aktív tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
bios update után, a te beállításaiddal 4 ghz-en 1.200 V stabil. max 71 fokra ment fel.
felemeltem 4100 mhz-re de itt már eldobta. emelten a feszültségen 1.250-re és 4,2 ghz-re felhúztam itt is eldobta.
A kérdésem az lenne, hogy elég a feszültséggel, ill. a raitoval játszani, vagy néha emelni kell a BCLK-n is?Szerintem hagyom 4 Ghz-en, mert itt még nincs annyira az egekbe a hőfok.
Megnézem játékok alatt mit produkál.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Köszi a segítséget!

Tegnap neki álltam. 4 ghz-re belőttem, Prime 95 alatt pár perc alatt 75 fokra felment, amit sokallok. Viszont játék közben ugyan így 4 ghz-en 60 fokot produkált, ami szerintem nem rossz.
Ilyen hűtőm van, de csak egyik oldalon van venti. Próbálkozzak azért, vagy előbb egy hűtő csere?Alap órajelen szerinted/tek kihajt ez a proci egy gtx 960-ast (4 gb)?
Azért szerettem volna húzni, hogy talán picit több fps-em lesz.

-
válasz
szemmelver
üzenetére
Hali!
Igen, érdemes, csak ne flash-eld el, hogy aztán legyen egy "téglád".
PLL: 1,600V
VCCSA: 0,950V
VCCIO: 1,050V
PLL Internal Overvoltage: DisabledPicit emelheted az LLC agresszivitását is, de semmiképp se maxra, ja meg a CPU áram limitét is ajánlott kis mértékben emelni, elkerülendő az abból fakadó órajelvisszavételt.
A CPU feszt és energigazdálkodást illetően két lehetőséged van.
1. offset. Ebben az esetben a C3, C6 state-eket ki kell kapcsolnod, ergo csak a magok feszültségét veszi vissza, illetve az órajelüket az alaplap.
Ergo itt - hasraütésszerűen - 4 bekapcsolt mag, 4x1600MHz, 4x0,960V lesz a terheletlen, idle eredményed2. fix fesz és sok enerdzsiszéving fícsör. Ebben az esetben fixre állítod a proci feszét, a CPU-Z-ben például mindig a belőtt "nagy" feszt fogod látni, de a C3-C6 állásoknak köszönhetően egyes magokat teljesen, 0V-ra és 0MHz-re le tud lőni a lap.
Itt 1 bekapcsolt mag, 1x1600MHz, 1x1,250V (vagy amennyit ugye belősz neki a kívánt órajelhez) lesz a terheletlen állásod.A két megoldás szinte 1:1-ben ugyanazt hozza fogyasztásban. A többség az első megoldást választja, mert az LÁTSZIK, a másodiknál nem mutatja semmi, hogy le lennének állítva a magok és "100-on pörög a fesz mindig". De ez csak a látszat.
Aztán:
BCLK: 100.1-re
Magok: All Cores Sync-re (minden mag ugyanannyin megy terhelve)
Turbo Mode: Enabled
Phase Control: Extreme
VRM Spread Spectrum: DisabledElsőre ez jut eszembe, direkt kihagytam a VCore és mag szorzó részt, azt neked kell kitapasztalni, kezdhetsz mondjuk 40x szorzón, 1,200V-on, ha stabil tesztekben (például LinX, vagy Prime95 Custom 1344k mód), akkor emeld szépen egyesével a szorzót, amíg nem stabil. Közben a hőmérsékleteket monitorozod a CoreTemp progival.
Van kérdés?

-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném húzni a procimat. (i7 2600K)
Alaplapom ASUS P8P67, jelenleg ez a bios van rajta: 1702.
A kérdésem, a következő. Érdemes tuning előtt rádobni a legfrissebb biost?
Illetve megtudnátok mondani, hogyan álljak neki? Mit milyen értékre állítsak nagyjából? Néztem youtube-on videót, onnan el lehet indulni?Köszönöm!
-
Gunz4Hire
csendes tag
-
Speed®
titán
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
Ott a DVID, azzal állítsd. - értékkel menj le 1.25V környékére, ott már 4GHz menni fog. VTT/DRAM fontos még, ha a Sniperek nem 1.5Vosak, az okozhat galibát. MT86+ menjen rájuk, ha beállítottad az XMP értékeket. De kezdheted úgy is, hogy CMOS reset, piszka nélkül jónak kéne lennie. Procit megölni művészet, max. égbetolt PLLel tudnád, de azt pont nem kér, OC mellett is csökkenthető 1.8ról 1.6 körülre, még stabilabb is lehet tőle. Hűtővel nem lehet gondod, havernak le kellett szedjünk pár lamellát a kecója miatt és úgyis megállt 4.4G/1.25V mellett 65°C alatt, LinXel..
A lapra oda kell figyelni, VRM részleg elég csirke, 125W körül már melegszik. 1.4Von konkrétan 150+ a proci..naná, hogy gondok vannak. -
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
Speed®
üzenetére
Itt az alap baj az, hogy fel se ugrik nekem a lehetőség, hogy cpu vcore állítás... Legjobb tudomásom szerint valahol be lehet állítani manualisra csak nem tudom hol... A többit meg csinálom majd, ha oda jutok, de az, hogy alap fesz/orajel alatt kekhalalt dob engem jobban zavar most. Ha "eldurrant" a cpu (kötve hiszem) akkor kicsit drága mulatság lesz

-
Speed®
titán
válasz
CirrMee
üzenetére
Semmi köze hozzá. Az a 0.6.4 is AVXes, ráadásul magasabb értékeket is szokott dobni a 0.6.5nél. Azt nem írta már le a kolega, hogy egyéb szintetikus tesztekben is gondja van..tippre bitcoint termel valakinek.
Gunz4Hire
Giga trükkön (Ctrl+F1 BIOS főállásban) már túl vagy? Az is hoz 1-2 opciót.
Ha az egész topikot átolvastad, az derék (~36k hsz.), de elég lett volna a BIOSt jobban tanulmányozni és a DVID (offset) értéket állítani
Emellett szorzót itt tudsz állítani. Egyéb értékeket azért nem árt testreszabni..Power Limitet (TDP) kitolni, hogy ne szóljon bele az OCba (150Wra pl), C1E/EIST bekapcs, PLL Overvoltage Disable (45 szorzó felett kellhet csak). LLC jó, ha van, vCore meg annyi legyen, amennyi kell, 1.4 az horror, ott már 5GHz közelében kérne, csak ez a lap/VRM nem erre való..egy egészséges 4.5GHz még talán kijön belőle. -
Gunz4Hire
csendes tag
Na most mar folyamatosan kidobott kekhalallal
Minden alapon van... Nem tudom mi lehet a baj. :/ -
Gunz4Hire
csendes tag
Lejárt a szerk idő... Alapon 1.4-es feszt mutat a cpu-z... Az nem épp normális gondolom

-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok. Azzal a problémával fordulok hozzatok, hogy többször atolvastam a topic-ot néztem sok videót meg se sikerül az oc egy 2500k-n (Gigabyte P67a-d3-b3), mert (és itt a poén) minden beállítás után eljutok arra a pontra, hogy freqit állítsak és nincs cpu-vcore beallitasi lehetőségem
Minden beállítás mellett fixen kaptam egy kekhalalt, szóval többször nem szaladok neki egymagam, de valaki esetleg tudna segíteni ebben privatban egy gyorstalpalo how to-val? :/ Nem vagyok nagy angol zseni értem, amit kell, de a szamtech nem az én világom angolban.
Ha valaki tud segíteni annak előre is köszönöm a fáradtságot. =) -
-
Seren1ty
tag
Ezek nem túl magas feszültségek ? Mivel néztek stabilitást ? Nekem 1.25v van beállítva biosban a 4.5-höz. 1.3 alatt bírja az 5ghz-et is. Sosem fagyott a gép ezekkel a beállításokkal. Mondjuk 2-3 óránál többet sosem játszok egyhuzamban és ettől függetlenül lehet stress testen elbukna.
-
Casoli
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
2600K 4.5GHz - 1.44V
2500K 4.5GHz - 1.35VEzeket próbáltam.
-
Seren1ty
tag
Amúgy nektek 2500k-hoz 4.5 ghz-hez mennyi feszültség kell ? Már persze aki próbálta.
-
Seren1ty
tag
-
Speed®
titán
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
4.5G mellett ha nem ordenáré fesszel bírja, elég bármelyik értelmes 120as ventivel szerelt 4+ csöves borda. Kéz alól Mugen2, Brocken, ilyesmik ajánlottak részemről vagy a többi hasonló (Matterhorn stb.). A Sella max akkor elég, ha nem zavar a hangja, mert ~125W körül elfogy.
2400as RAMokra szvsz felesleges költeni Sandy mellé, egy jobb 1866/2133 megteszi szűk időzítés mellett.
-
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
Relatív olcsón én a Zero Infinity Free Flow+t ajánlanám.
i7 2600 4.0GHz-re húzva, játékok alatt (Battlefield 4 multi, GTA V) 50 fok fölé ritkán megy. Hozzáteszem, 4. napja megy/ment megállás nélkül a gépem...
LinX alatt kb. ~55 fokra szökött fel. -
Gunz4Hire
csendes tag
Lejárt a szerk idő...
Olvasgattam hutos topicban... Meg feltettem a kérdésem, de hátha ti jobban tudjátok... Egy Ashura/Mugen4/Brocken2 elég lenne hozzá egy 60-80°c (amint láttam ez egy átlagos hofok kb) vagy mi ilyenkor az, ami annak számít? Bocsi, a sok h*lye kérdés miatt relatíve tanulni is jöttem ide... :/
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Hmm.. akkor eme szép tervek lazán elroppentek
Azt hittem meg lehet oldani, hogy hűvös legyen a drága.
Régóta olvasom a ph-t, de csak most folyok bele az új gép/tuning stb világába szóval bocsi a fatális hibák miatt 
-
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Tudnál akkor valamit ajánlani, hogy mi lenne képes lehuteni (~40°c) köszi a tippet akkor nézek egy olyat vagy marad ez ki tudja

-
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok.
Boldog tulajdonosa lettem egy i5 2500k-nak én is és gondoltam mielőtt elkezdenek hozzá egyéb dolgokat venni feltennek egy-két kérdést (bocsi, ha kicsit off lesz).Vettem egy Gigabyte p67a-d3-b3 alaplapot, amibe terveim szerint egy G.SKILL 8GB TridentX DDR3 2400MHz CL10 KIT F3-2400C10D-8GTX kerülne bele, de ha minden igaz, akkor csak 1333Mhz-s memóriát támogat... Meg lehet-e oldani, hogy ezt is támogassa vagy ne is vegyek ilyet. A másik egy Alpenfhön Sella le tudja huteni a procit, ha 4.4-4.5 körülire huznam? Egy Gtx 970/980-at kéne kihajtson.. előre is köszi a választ és, ha olyat kérdeztem volna, ami már benne van az osszefoglaloban, akkor toroljetek.
Köszi szépen 
-
Repsol600
addikt
-
Seren1ty
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, 4.5-re húzott 2500k mennyire tudná kihasználni a gyorsabb (akár 2000+) ramokat ? Jelenleg 1333-as ramok vannak benne cl11-en (gyakorlatilag ingyen kaptam
), viszont erősen gondolkozok, hogy kimaxolom a konfigot. Csak nem tudom, hogy lenne-e értelme. Nézegettem Sandy Bridges memória bencheket és nem tudom, ilyen 1-2%-okért nem feltétlen költenék, akármennyire is leesett a DDR3 memóriák ára. -
-
-
Pixx96
aktív tag
Hali!
Kéne egy kis segítség van egy 2600k processzorom és egy b75 g43 msi lapom mivel nem adott a tuning lehetősége ebben az alaplapban de a max turbó órajelet belehet állítani ebben kéne nekem segítség hogy még is hogyan mert hiába rakom a szorzót fel nem megy annyi csak a gép jelzi számítógép tulajdonságoknál meg a biosban is hogy 3,8ghz de cpu-z aida stb trehelés hatására csak 3,5ghz-t ír.De ez azelőtt is így volt mielőtt be állítottam a szorzót magyarul semmit nem reagál rá.Szóval csak kinyomtam az EIST-et és ezzel kikapcsolta a lap magának turbót is meg belőttem 38-ra szorzót és semmi mit kéne még csinálnom?
Köszi előre is!

Bios beállítások [link]
-
gtamate2
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
P és Z-s lapban tuti megy, a többiben lutri, de általában az olcsóbb deszkákban is engedélyezett ahogy tapasztaltam.
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Lehetséges, Z68-as lapban biztosan megy, nálam konkrétan egy ASUS P8Z68-V Pro van.
Ha a non K OC működik P67 és Z77 chipsetes lapban is akkor valószínűnek tartom hogy az alulfeszelés is megoldható... De mindjárt jönnek a hozzáértők aztán megmondják neked 100%-ra. -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Non-K procit lehetséges alulfeszelni? Ha igen, milyen alaplapban van ilyen opció? Vagy ez is csak Z-s chipsettel lehetséges? -
Speed®
titán
válasz
F e Z o
üzenetére
Olvass vissza, az is hibás értéket mutat..lap vagy OS bekavar

falijja
Leírtam, mit kéne kipróbálni, anélkül hiába is mondok bármit, tipp.
Egyébként megölni nem fogod vele, hőmérsékletek nem rosszak.
Ha a táp nem panaszkodik, nyugodtan használhatod a proci OCt.
De ha meg akarsz nyugodni, dugj egy fogyasztásmérőt a gépre.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AliExpress tapasztalatok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA VI
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Alakul.De hát kedd hajnaltól uralom BP-t szal hamarosan tali sör bor agancsos kóla.

feljebb viszont nem szeretném emelni a feszt, úgyhogy most egy ilyennel ügyködök: