Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Szerintetek egy i7 2600K mellé jó választás lenne egy Geforce 1060 6 Gb kártya? Ez a párosítás a tervem.
Az 1070-hez már lehet kevés lenne a processzorom.De a fő vonal, amely miatt írtam:
Tudna nekem priviben segíteni valaki i7 2600K húzásában?
Nálam mindig alapon ment, sosem húztam, de talán érdemes lenne picit megpiszkálni az 1060 mellé.
Alaplap: Asus Sabertooth P67
Hűtő: Alpenföhn Broken 2
RAM: 16 GB
Meddig húzható kb ezzel a konfiggal?Köszi!
-
Golyobis
tag
válasz
Balesz1899
üzenetére
Alacsony grafikai beállításokon játszok nagy fpssel, 160hz-es monítorral és ilyenkor a procira helyeződik talán a nagyobb súly. Nekem legalábbis szépen skálázódott a tuninggal.
-
Speed®
titán
válasz
Golyobis
üzenetére
Az a Hexa 384Wot tud leadni 12Von, amiből a 7850 kb. 130 körül szed le. Szóval van még a procinak hely..de amíg nem méred le rendesen, mekkora is a felvétel, nem lehet tippelni, mit bírna el. Mindenesetre sok gap már nem lehet, ill. kérdés, minek ekkora prociOC..? Értelmesebb tartományba mozgatva is bőven kiszolgálna jóval erősebb vidkarit

Pont azért nem hisszük el, amit szoftver "mér", amit láttál. Fals.. -
Golyobis
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Érdekes amúgy mert csak egy FSP Hexa+ 400-as (400W) tápom van és gond nélkül elmegy, pedig mindenhol nagyobb tápokat olvastam ajánlottnak. Vajon mekkora lehet a teljes fogyasztása a rendszeremnek? Beleférne még mondjuk egy kicsivel nagyobb videókártya?
Időnként amúgy az alaplaphoz tartozó szoftver kiír valami olyasmi figyelmeztetést hogy a 3.30v = 0.00V Semmiféle crash nem szokott következni utána.
Az alaplap hőmérséklete HWmonitor szerint olyan 40 szokott lenni.(#37383) F e Z o:
Gigabyte HD 7850 1Gb Windforce 900mhz 1.138v @ 1100mhz 1.2v
-
Csaknem az én i7 cpu-m volt kiszemelve?

-
lotuska
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Meglatjuk, most 22K-ert van felteve a hirdetes az i5-mmel, ha elviszik akkor valtok, ha nem, akkor maradok ezzel. Mondom megegyszer van meg eleg i7 meghirdetve, csak azert aggodtam, hogy ne maradjon az i5 rajtam es a tuningpotencial miatt is, nehogy egy anti-tuningos peldanyt fogjak ki.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Speed®
üzenetére
Ugyan ezt akartam írni. Annyira nem hiszem, hogy az i7-re igaz lenne az elértéktelenedés, lévén, hogy 1155-ös platform csúcsa a 2600K, + egyre vonzóbb lesz a több szál, ez ugyan így igaz a látványosan túlárazott 3770K-ra is, ami ennek ellenére, 5 év amortizáció után is gyorsan gazdára talál 60k környékén. Szerintem a 2500K 20k körül (nem felette) még mindig eladható lehet.
-
lotuska
tag
válasz
lotuska
üzenetére
Vegul nem vettem meg a i7 2600k-t. Szerintem, most van az elertektelenedesi idoszaka, mint anno i7 920-nak, mert kihullanak alola a lapok.
De inkabb, azert nem vettem meg, mert kitettem az i5 2500k-mat eladasra, egy het alatt senki nem hivott fel vagy keresett meg, szoval az i5-om mar szinte eladhatatlan, nekem meg nem er meg annyit a valtas, hogy rajtam maradjon egy i5.
. -
Speed®
titán
válasz
Golyobis
üzenetére
Említett OCval a 2700Kt az AC LF240el is ippen 75°C alatt fogtam meg, igaz, 4000/1000rpm mellett..szóval reális amit írsz. De a lap kb. izzott VRM szinten, pedig a GeneZn volt fázis/hűtés rendesen. Az biztos, hogy keményen kajál ezen a szinten a procid, a 130W nagyon alálőtt érték

-
Golyobis
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Corsair H100 kompakt vízhűtéssel hűtöm. A játékaimban csak 70ig megy fel a hőmérséklet. Mondjuk az érdekes, hogy ha maximumra állítom a hűtőt akkor is csak max 5 fokkal hűt jobban mintha minimumon járatnám, pedig a ventillátorok hangja porszívószerű hangerőre kapcsol. Meg ha megérintem a radiátorát, akkor kb csak langyos, és a kifújt levegő sem valami meleg.
-
Golyobis
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Nekem most 5000Mhz-en megy a 2600k-m igaz 1.49v-on. Prime95-ben még 1.53ra is felmehet, bár játékok alatt csak 1.49v. Hőmérsékletek kicsit el vannak szabadulva, blend-ben 20 perc után egy olyan számításba kezd a program, ami HWmonitor szerint 130w fölötti fogyasztást (?) eredményez, és ilyenkor 90 fölé megy a hőmérséklet, mármint menne, ha nem kapcsolnám le manuálisan. Idle módban csak 1.1v körüli fesz értékek mennek, szóval remélem nem degradálódik túl gyorsan a procim.
4600Mhz után kezdett el igazán fesz éhessé válni a procim addig kb 1.3v-on is elment.Külföldi fórumokon azt olvastam hogy a 0x124-es kékhalált a fesz emelés orvosolja, és ezt a gyakorlatban is így találtam.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Golyobis
üzenetére
Persze, de sajnos semmit nem befolyásolt. Érdekes darabot sikerült kifognom: 4.2-ig elég neki 1.3V körül, felette hirtelen instabil lesz (1.37-1.39-es vcore mellett is!), és sokszor már boot fázisban jön a 0x124. Próba erejéig sikerült 4.5-re stabil eljutni 1.42V-al, 1.85-ös emelt PLL-lel. Hőmérsékletek rendben voltak, de inkább visszatettem 4.2-re.
-
Golyobis
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Szia, gondolom LLC-t már beállítottad...?
Nekem i7 2600k-m van és bár nem tudom hogy segítek vele, de nekem végül a VCCSA/IO kicsi emelése segített, bár nekem 4x4 giga ramom van és azt valahogy nehezebben kezeli az... őőőő... memóriakezelő része a rendszernek.
-
Golyobis
tag
Sziasztok,
Biosban próbáltam a "per core" opcióval a használt magok számától függő turbo tuningokat megadni, de a gyakorlatban, a HWmonitor szerint mindig a legkisebb megadott értéken futnak a magok, tehát úgy mintha mind a 4 mag menne, pedig elvileg ha csak 1-2-3 mag van használatban, akkor az (általam) arra beállított (magassabb) órajelen kellene futniuk.
Valaki használta már ezt a funkciót?
Gigabyte HD 7850 1GB Windforce
Asus IV maximus GENE3/GENE-Z
i7 2600k
4 x 4GB Corsair Vengeance 1600mhz
Windows 7 64 SP1 -
-
lotuska
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Jo hutesu, sok garival, olcson, azert vettem meg
. RX 470 is sokkal dragabb lett volna, tobb mint egy 20-assal, es ahogy nezem meg valamivel lassabb is.34A-(408W)-ot tud tapom 12V-on, tuti nem lesz eleg, kolcson kerem a haver 750Ti-et mire hozzak a procit, hogy tudjam tesztelni (nincs az alaplapomon kimenet monitorra), mert szerintem a huzott i7 es a 390-est nem fogja egyszerre birni, meg ha seasonic beles, akkor sem :|
-
Speed®
titán
válasz
lotuska
üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy fog menni, kérdés, az az érték mennyire stabil, mivel tesztelte ki. Egyébként semmi extra, a közel 1.3V 4.5GHzhez átlagos. Fogyasztásban nyilván feljebb van, mint a 2500K, hogy mennyivel..nos az változó/kimérendő, de nem vészes, pártíz W difiben gondolkodj. Inkább VGA miatt aggódnék..nem is értem miért veszel ilyen áramtemetőt

-
lotuska
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Koszonom szepen mind2-toknek.
Meg ket kerdes:
1.)Fogyasztasilag, hogy viszonyul az i5 az i7-hez? Sokkal tobbet fogyaszt az i7 a HT miatt?
Most jon meg az uj videokarim, ami fogyasztasilag egy szorny az elozoekhez viszonyitva es meg ha a procit is cserelem, akkor nem tudom hogy fogja birni a tapom az iramot, lehet kolcson kerek szerdara amikorra jon az elado egy kis fogyasztasu video karit, hogy ne azon muljon.2.)Neki allitolag: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 lapba 12 cpu power phase+4 igpu power phase-be tudja 24/7-be 1.28v-on i7 2600k 4.5GHz-et
Nalam: Asrock P67 Pro3 8+2 cpu power phase (igpu nelkul) 24/7-be 1.275v-on tudja a 4.4GHz-et es 1.31v korul a 4.5GHz-et.
Ezek utan szamithatok arra, hogy az en lapomba is birja 4.4GHz-et 1.30v korul 24/7-be vagy total lutri? Nem szeretnem ha mondjuk egy anti tuningos peldanyt fognek ki, vagy az en lapomba csak 4GHz-et menne, mert akkor kb nem sokkal lennek elorebb.Segitsegeteket elore is koszonom.
-
lotuska
tag
Sziasztok, adott az adatlapomon levo konfig, amit Full HD-n hasznalok + egy MSI R9 390 Gaming 8GB videokartya, ami most erkezik hozzam. A rendszert Full HD-ba hasznalom 75Hz+FreeSync.
Lehetosegem lenne egy i7 2600K procit vennem, ami 1.28V-oon megy 4.5GHz.
Kerdesem megeri meg ilyenbe beruhazni (34.000Ft lenne, es az elado a varosombol van)? Most az i5 2500K 1.275V-on megy 4.4GHz-et. Gondolkozom egy komplett konfig cseren, de az nagyon draga lenne a ram arak miatt es egyebb miatt is, ez pedig eleg olcson megusznam, ha eltudom adni az i5 2500K procimat(Csak ugye ez egyedi ajanlat es nincs idom varni mig eladom a procimat, tehat fenall a veselye, hogy rajtam marad).
Velemenyek?
-
k.zozo.
tag
Sziasztok,
Kérlek nézzetek rá a képekre, jó lesz-e így a rendszer, vagy van valami beállítási javaslatotok. Ofszetet nem tudom már lejjebb venni, mert kifagy a windows. CPU PLL voltage-t próbáltam 1.6, 1.7-en de úgy sem lehet lejjebb venni az ofszetet. Core max voltage-re a HWinfo 1,416-ot, a CPU-Z 1,424-et írt. Melyik lehet a valós?
BF4 multi alatt 60 fokos a proci és a core voltage is csak 3,9xx.

Köszönöm -
Skeleton01
aktív tag
válasz
Spirit
üzenetére
Ugyan ez szitu nálam is. Nem tudok stabilan 4,2 fölé menni a 2500K-val egy Maximus V Formula lapban (előtte a P67 Sabertooth-ban és a P8P67-ben sem sikerült). Én 1,4V-ig mertem elmenni, de folyamatosan jön a random fagyás 0x124 BSOD-dal. Sem offset, sem manual fesszel nem megy. C3, C6 kikapcsolása nem segít, ahogy a PLL Overvoltage engedélyezése és a ramok alacsonyabb frekin járatása sem. PLL feszt külföldi fórumokon olvasottak szerint próbáltam enyhén emelni, alacsonyabb Vcore mellett, de ugyan az a történet. Előfordul, hogy terhelés alatt fél/egy óra után száll el, de az is, hogy böngészés közben, 10 perc után. Akinek bármi javaslata lenne, ne tartsa magában.

-
Spirit
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Tudtam, hogy ez lesz a válasz
"Nem sok az há' mé' há' ez hogy?"Mikor meglett a rendszerem, heteket vertem rá a tuningra, mert mindenki arról magyarázott,hogy csak bebököd a szorzót 40-re, még a feszhez sem kell hozzányúlni, felette már kicsit emelni kell. Aha, hát hogyne.
Olyan jó példányba sikerült beletenyerelnem, hogy véletlenszerű kékhalálom van üresjáratban, vagy ahhoz közeli terhelésnél, ha alacsonyabb/magasabb feszt adok neki. Nem tudom,hogy alaplap vagy proci, de ez van. Az alaplapomnál a TDP-t is watt-ra pontosan kellett belőnöm (már nem is emlékszem mire, valahol 115 környékén talán) mert alatta throttling-olt, felette fagyott,de akkor terhelésnél. Kicentiztem pár hét alatt, 4-5 éve így megy 4,5Ghz-en, köszöni szépen minden oké.

-
Spirit
őstag
Aki esetleg tesztelte már fogyasztásmérővel, meg tudná mondani, hogy 4,5Ghz-en, 1,44V körül mennyit ehet a 2500K? AIDA szerint 110W alatt maradok,de nem hiszek neki.

-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz
gabber01
üzenetére
Van első hozzászólás, benne némi tuning leírással.
-
gabber01
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Az tök jó, mert én is ezen töröm a fejem egy Giga P67A D3 B3 lappal meg egy i5 2400-al.

De esetleg le tudná írni valaki, hogy pontosan mit kell állítani és mire érdemes figyelni, illetve mik az elfogadható hőfokok?
Mára már nagyon kiestem a tuningból. Még az Athlon X2-es korban tuningoltam ezerrel.
Na, most nézem, hogy ezer éves commentre írtam.
Jó lenne valami 1. hsz nem? -
CirrMee
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
A ledroppolás alatt nem tudom mit értesz, szándékosan csökkenti normális esetben az órajelét, ha nincs melója. Ha nem háttérben futó dolgok okozzák, két dolog felelhet azért, ha most ezt nem teszi:
-EIST ki lett kapcsolva (BIOS/UEFI)
-ringyóz' az energia garázdálkodásnál elállított valamit.Ez utóbbira: nekem anno egy aranyos frissítéssel a kérdezésem nélkül átállította a minimumot, és hasonlóan pörgött állandóan. Bár most hogy nézem, a CU megint belenyúlt...
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
2600K-s processzorom nyugalomban állandóan 4500Mhz-en megy (fixed voltage mod), és hőmérséklet is kicsit magas ~45 C.
Régebben ilyenkor ledropolt olyan 1600-as értékre.
Lehet, hogy valami eszi háttérfolyamatokból? Ezt hogy lehetne kideríteni, ha így van?
Illetve miért nem megy le 1600Mhz-re mint régebben? (Akkor Offset modban használtam)- vagy fixed votlage modban ez normális, hogy állandóan 4500-on jár? -
Speed®
titán
válasz
adler741
üzenetére
"Válasz" gomb ;p Szívesen.
Clock2clock ~5% az előnye. Fogyasztásban viszont jobb..kérdés persze, ez megéri-e a felárat. Véleményem szerint egy sima 2600/3770 a nyerő, 4/4.1Gn mindkettő potens és a lapot sem kell gyilkolni miattuk..a 2600K komolyabb OCval zabál, a 3770K meg túlárazott erősen.
-
adler741
tag
Köszönöm "speed" ugy néz ki sikerült 1.16v on megy,teszt szerint stabil.

Késöbb lehet veszek egy I7-et.Van számottevő különbség egy 2600k és egy huzott 3770k között? -
Speed®
titán
válasz
adler741
üzenetére
Szorzót feltolod 38ra, TDP limitet 120/150re max időtartammal, feszt meg offsettel beállítod a stabilitáshoz szükséges értékre. Valahol 1.2V körül-alatt kell menjen tippre. C1E/EIST On, C3/C6 off. LinXel teszteld, 10 kör / 3GB beállítással pl. Konstans GFlopsok esetén lehet lejjebb menni, amíg tartja magát.
Amúgy 2500Kra váltani filléres téma..akár ez is opció. Vagy 2600K, ha i7 kell..de azért a lapra figyelni kell, a VRM a Freezer alatt nem szellőzik valami jól. -
adler741
tag
Ha valaki leírná hogyan kell fölpakolni egy non k 2500-t,a hűtö egy arctic freezer xtreme.Kár hogy nem vettem K-s verziót annak idején

-
adler741
tag
a mostani proci non k-s i5-2500,most egy rx 480 van a gépben,abbol is több kijönne egy picivel meg ha késöbb veszek erősebb vga-t.Mi az a E1 stepping?
-
-
adler741
tag
Üdv urak.
Lenne egy kérdésem.Van egy gigybyte GA-P67A-D3-B3 (rev1) alaplapom most egy i5 2500 van benne milyen legerősebb procit lehetne még beletenni?Legújabb F7 es bios van benne a bios szerint támogatja "Support Intel 3rd generation 22nm E1 stepping CPU (Ivy bridge)"
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p67a-d3-b3rev_10/download/
E1 stepping mit jelent pontosan?
Menne ezzel az alaplappal kicsit meghuzva egy I7 3770k ? -
Peace
nagyúr
válasz
medvezsolt
üzenetére
Ne tedd.
Ha "csak" játszol 1080p-ben, akkor vegyél egy GTX 1060-at vagy RX 480-ast és vígan elvagy még vele jó darabig. Természetesen érdemes feltolni 4,2-4,4-re. -
F e Z o
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Játékadatok kiíratása. Ha folyamatosan 95% felett van a GPU kihasználtság kikapcsolt v-sync mellett, akkor nincs probléma.
-
-KP-
veterán
válasz
Csokibaba
üzenetére
hát lehet rosszul gondolom, de 1080-at nem 1080p-re szoktak venni. 1440p-n meg nem lesz annyi különbség. A 2600k hány mhz-en megy?
De épp nemrég linkeltem be egy tesztet, amiben szerepel 7700k meg 2600k is. Ugyanazon az oldalon van teszt, ahol ryzen 5 és ryzen 7 is van a tesztben. Aztán eldöntheted magad megéri-e a csere.
-
medvezsolt
senior tag
-
Csokibaba
csendes tag
Akkor egyenlőre még nem éri meg a platformcsere, ha jól vettem ki a szavaitokból

-
válasz
windlord
üzenetére
Minimum 150ezer amit bele kellene ölni egy cserébe. 7600K legalább 75ezer. Hozzá tuningos lap legalább 40 ezer. 16G RAM még 40ezer.
Szóval tényleg megérné cserélni? 150 ezerért kapsz 15% teljesítménynövekedést, ami eleve a játékok nagy részéhez nem is szükséges. Alacsonyabb fogyasztás.
Ez nem egy laptop. Kit érdekel, hogy a gépem 500W helyett csak 460Wattot húz ki a konnektorból?

-
Csokibaba
csendes tag
Sziasztok, a későbbiekben, megérné lecserélnem a 2600k-mat Kaby 7700k-ra? Az árakkal tisztában vagyok. Lenne jelentős plusz teljesítmény?!
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
Természetesen számoltam a lappal is és a RAMal is, de a kérdésem most csak a procira vonatkozott és leginkább most elméleti kérdés volt, hogy teljesítményben van-e annyi különbség, hogy kiadjak kb 30-40 ezret, attól függően mennyiért adnám el a 2500k procit.
De akkor ahogy olvasom szerintetek sem látni akkora különbséget, hogy mindenképp csere legyen. Szerintetek is arra felé tendál a piac, hogy a játékok videomemóriából élnek és inkább a GPU erejét használják?
(Munkára lehetséges hogy van ereje a procinak a számolásoknál)Utána járok ezeknek a Ryzen prociknak. Bár kicsit kételkedve fogadom az AMD procikat.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Casoli
üzenetére
Nemrég volt az egyik hazai boltnak akcijója, ezen felbuzdulva kíváncsiságból kiszámoltam, mennyit kellene rádobnom, ha a 2600K / 32 GB / Asrock P67 Fatal1ty Pro deszkámat érezhető teljesítménynövekedéssel akarnám cserélni: ~250.000 Ft körülre jött ki.
Marad a régi cucc még pár évig, mert amúgy sem érzem, hogy lassú lenne az 5D4 rawokkal (a játék nem érdekel, csak munkára használom). -
válasz
medvezsolt
üzenetére
Alaplapot és memóriát is számoltál? Vagy azt a húsvéti nyuszi hozza?

-
4264adam
nagyúr
válasz
medvezsolt
üzenetére
Ryzen 5 1600X-et vennék jelenleg. 6/12 mag. 95W TDP, tuning okés. 0.1/ 1% FPS-ben is hozza az Intelt, ígéretesnek tűnik újra az AMD.
-
-KP-
veterán
Skylakenél azt kell figyelembe venni, hogy nem jön már új proci elvileg a foglalatba. Most érdemesebb lehet Ryzent venni. A Ryzen 5 modellek elég jó áron vannak és az AMD ígérete szerint még 3-4 évig minimum fogadni tudja majd egy mostani lap az újabb cpu modelleket. Míg intelnél jóformán évente platform csere.
-
Speed®
titán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Nem igazán..főleg ha OC is van Sandy oldalon. Ryzen/Kaby Lake esetleg..de ott is magas freki kell az érezhető difihez.
-
válasz
medvezsolt
üzenetére
Érdemes, persze. Csak kérdés, hogy neked megér-e 150ezret a csere.
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Érdemes e lecserélni a
Intel® Core™ i5-2500K Processor 6M Cache, up to 3.70 GHz procimat
egy Skylake-re?
Intel Core i5-6500 3.2GHz Socket 1151Úgy látom manapság, hogy a játékok többnyire videomemóriát követelnek meg.
A skylake jobb fogyasztásban, de a teljesítményben nem látom az akkora különbséget. -
-KP-
veterán
Találtam egy Ryzenes tesztet amiben van 2500 / 2600k is. Úgy tűnik a húzott 2600k még mindig igen szépen tartja magát.
-
Speed®
titán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A pasztának minél kevesebb rést kell kitöltenie légmentesre, annál jobb. Érdes felülettel a levegő hőszigetelő tulajdonsága az, ami rontja a hatásfokot, ill. a szükségszerűnél több paszta is ronthat, hiszen ahol nem kell annyi, ott nőhet a hőlépcső miatta. Fémes kencéktől eltekintve azért annyira nem effektív egyik sem, hogy a több-jobb elv mentén kelljen alkalmazni.
Az utolsó sorod ott végetérne, hogy delid..forrasztott CPUnak KO
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Nemhogy az a jó, ha picit érdes, így a paszta jobban be tud mászni a résekbe, így vezetve a hőt? Direkt ezért vannak nagyon apró barázdák a procin meg a hűtőn.
Bár ha ez a polírozás ennyit ér...
Delid, nagyon faszas paszta, rá a kupak, tükörsimára fényezés, majd megint nagyon fasza paszta és valami normális hűtő, neszeneked 1.6 volt 5.5 GHz, marad 80 fok alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Azért csak óvatosan a polírozással. Honnan tudjátok, hogy a gyári felület teljesen sík? Lehet van benne egy pici púposság, ami a hűtő felrakása után kiegyenlítődik a CPU deformációjából adódóan.
-
Speed®
titán
válasz
Logicman86
üzenetére
Festékbolt..? Amúgy nem lehetetlen meló, de attól függ, mit érdemes alkalmazni, hogy mennyire tré a megmunkálandó darab. Magok közti különbség amúgy ritkán van emiatt..az inkább a kupak alatt dől el. Milyen proci / hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 1070-hez már lehet kevés lenne a processzorom.

"Nem sok az há' mé' há' ez hogy?"

Ha "csak" játszol 1080p-ben, akkor vegyél egy GTX 1060-at vagy RX 480-ast és vígan elvagy még vele jó darabig. Természetesen érdemes feltolni 4,2-4,4-re.