Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
nyaki01
üzenetére
Alap szorzó 34, Turbo 4 magra 35, 3ra 36, 2re 37, 1re 38. NonK OC +4. Elméletileg mehetne feljebb 39nél, gyakorlatilag nem megy / nekem nem ment. Így lesz 39, ha belefér a TDP keretbe (amit illik kitolni 125W/32s longra és 150W shortra), ill. a kis BCLK emeléssel kerek 4GHz, ahogy a képemen is láthatod alul. Ez 4 magra érvényes, tehát mind a 4 mag ennyin ketyeg. Mire kell több..?
TjMax 98°C, addig esélyed nincs felvinni, ha nem tolod agyon a feszt..az a hűtő simán megfogja 4GHz/1.25Von is akár, ne féltsd.
Procifeszt offsettel kell belőni C1E/EIST mellett, akkor lesz energiagazdálkodás. Fixfesszel is van, C3/C6 segítségével, de olyankor nem feszt/szorzót csökkent, hanem magokat kapcsol le és/vagy üres órajelciklusokkal spórol. Fogyasztás tekintetében nagyjából ugyanaz, viszont előbbi nekem mindig ment szépen, utóbbival voltak gondjaim..ezért szoktam javasolni. Nézd meg 0 offsettel mekkora feszt kap terhelve, aztán kezdd el csökkenteni (- növelni), ameddig el nem kezd hülyülni..nonkonstans LinX GFlops értékek (10 kör / 3-4GB javasolt) és WHEA logok jelzik, ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest