Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bence01 #161070 üzenetére
Az , hogy IPTV-n vagy koax-on jön e a TV adás az a szolgáltatón múlik.
PL :
Digi optika be a házba egy eszközbe....ami router és wifi-t is szór.
Koax kábelen jön ki a jel a TV számára.
TV készüléken lehet csatornát váltani, hangerőt változtatni.Vagy :
Telekom IPTV-t ad.....azaz van egy optikai kábelt fogadó eszköz , ami routerként funkcionál, wifi-t szór ÉS erre lehet kötni egy beltéri egységet LAN kábellel. Ebből a beltéri egységből ( BOX-ból ) mehet a HDMI kábel a TV készülékbe.
Csatornát , hangerőt szabályozni a BOX-al lehet...a távkapcsolóval.
A BOX-ok azok lehet tartalmaznak 1-2 beépített alkalmazást ami lehetővé tesz online dolgokat. DE ezekbe lehet tenni HDD-t is a műsor rögzítése céljából....csak ezt jelezni kell a szolgáltatónak, hogy erre alkalmas beltéri egységet adjanak.....magasabb a havi díjja is.
Ha emlékezetem nem csal.....
Régen néztem utána....lehet azóta változott. -
Zοltta
senior tag
válasz
Bence01 #117744 üzenetére
Hd Sentinelt engedd rá pc-n , régen volt formázva a hdd? Az is lehet, hogy túl sok szektorhiba miatt nem engedi , rendesen lejátszatni.
Én azt mondom, hogy próbáld meg másik filmel is akkor, minden esetre látogass el ide. HDD probléma (nem adatmentés). Hátha többet tudnak mondani.
Nem lehet, hogy az usb kábel amivel összekötöd, az adta meg magát? Vagy esetleg, a kapcsolati rész ahogy összedugod a kábelt a hdd-vel, az is lehet mondjuk.
-
mpo
veterán
válasz
Bence01 #117744 üzenetére
Először a parasztbácsi jutott eszembe, meglátta az állatkertben a zsiráfot és azt mondta, ilyen állat márpedig nincs.
Ha a tévé lejátssza a filmet, akkor a másik pendrive a hibás (formátum, stb.).
A barátom pendrive-ja sem működött a tévémen rendesen, pedig csak képeket akartunk nézni, nem volt lejátszás, minden második képet tudtunk megnézni, a házimozi sem játszotta le.
-
Bence01
tag
válasz
Bence01 #117704 üzenetére
Sziasztok,
Na van fejlemény, úgy néz ki a külső winyónak van valami baja.
Ezt a filmet:
Baywatch.2017.TC.1080p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-HyperX
AV Infos
Video: [x264] High@L4.1, CRF, 1920x804, 23.976Átraktam egy másik pedrive-ra a külső winyóról aztán bedug tv-be és simán indítja a filmet, hangot is szépen vált.
-
dave0825
őstag
válasz
Bence01 #117691 üzenetére
Megy menet közben is, nem kell megállítani. Szerintem nem többnyelvű a film, vagy csak nem támogatja a tv, de inkább az első.
(#117697) warren29: kivéve, ha valamit szerintem rosszul fordítottak, mert furcsán hangzik a poén magyarul, ezért átváltom angolra.
Többször volt már ilyen nekem.
-
Exelsior
őstag
válasz
Bence01 #117653 üzenetére
Nekem is pont ez van mindent lejátszik szó szerint.
1 filmmel voltgondom az egyik HDR-es Dunkirk-öt nem akarta lejátszani. Leszedtem egy másikat azt igen. Szóval csak a kódolás zavarhat be.
Oled-re nem futotta de sok jót olvastam ezekről szóval nálam is piros pont ez a széria valami nagyon jó sikerült.
Nem bántam meg sőt.
-
Celtis
veterán
válasz
Bence01 #116202 üzenetére
Nem hiszem. Azt sem hiszem, hogy normálisan le tudna kezelni több műholdat és ennyi csatornát. A pár földi csatorna rendezése is állandó probléma, hát akkor több ezeré. Külső STB-ben gondolkodj inkább.
Megjegyzem egy S905x box+Libreelec (Kodi)+ USB sat tuner működő megoldás. -
Green174
csendes tag
válasz
Bence01 #115998 üzenetére
Én az outletben vásároltam 65ks9000 nagyítóval néztem át
mert én sem bízom bennük.De máshol már nem kaptam. 2év teljes kőrű garit kaptam a boltól.Ha beszarik elviszik és ha 30nap alatt nem tudják megcsinálni biztosítanak másik készüléket az vásárolt értékében. Napi 8-10 órát megy átlag.Nem bántam meg,minden nap tátót szájal nézem
Nem tok betelni vele pedig már 5 hónapja meg van.
-
-
válasz
Bence01 #115965 üzenetére
Az hogy sem oda sem vissza nincs akkora kölönbség... szóval ez nem olyan látványos, mint ha sima DVD után a 4K filmet nézne valaki.
De a KS széria jobb mint az MU... KS8000>KS7000>MU8000>MU7000
És ehhez még azis hozzájön amúgy, hogy a 7000 meg a 8000 széria mindkettőben nagyon közel van, ugyanazok a panelek, csak picit más a körítés, bevonat. De kb 95%-ban ugyanazt tudják... szóval a 8000 csak akkor éri meg, ha nincs nagy felára. például.
A Quantum Dot a színhelyességet növeli elsősorban, szóval az adott szín (pl piros) az sokkal stabilabb és közelebb lehet az etalonhoz, meg jobban is szabályozható (árnyalatok)... ezt szabad szemmel ritkán fogod észrevenni... főleg ha nincs mellette a másik. Ennyivel jobb a KS... meg a Q sorozat.
-
-
-
-
válasz
Bence01 #115890 üzenetére
Ha számít a véleményem én múlthéten adtam el az LG850V készülékemet, és gondolkodás nélkül vettem egy KS7000-et, eszembe sem jutott mostani szériás új tévét venni főleg amiket hallani róluk mostanában!
Nagyon nem bántam meg, brutális a tévé minden tekintetben, én mondjuk 90%-ban játszom rajta tehát gamer tévének vettem, de filmeknél sincs szégyenkezni valója😁 -
dethroner
veterán
válasz
Bence01 #111856 üzenetére
H6400 nagy siker volt itt a topikban annak idején, használunk is páran azóta is ilyet elégedetten. J6200 volt elvileg az utódja, H6 tudja a 3D-t, J6 nem, de mintha olvastam volna valahol hogy szervizmenüben bekapcsolható. De nem esküdnék meg rá hogy tényleg így van. H6 tuti valós 100Hzm míg a J6240-ből már futottak bele a topikból 50Hz-es példányba, a legmeglepőbb módon nagy, 60colos méretben. Holott a mai tévék általában nagy méretben magasabb tudással rendelkeznek a kisebbnél azonos típuson belül is. A mai friss FHD-t nem érdemes erőltetni ha minőségi szórakozást szeretnél, de ha csak háttérben híradót akarsz nézni, akkor jó választás lehet. Minden másra vagy használt magasabb kategóriás FHD, vagy 7-es, esetleg magasabb sorozatú UHD ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest