Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
greencard
tag
Hát, én nem találok a Tools-ban semmi idevonatkozó menüpontot. Leírod pontosan?
Módosítás: Közben megtaláltam. A videó lejátszása közben kell meghívnom a Tools-t és ott van a "Lejátszás előlről". Ezzel csak az a gond, hogy mindig meg kell nyomni. Automatikusan és örökérvényűre nem lehet beállítani a forrásra?
-
sandró60
addikt
Nekem ez a tipusú van
-
Es Neked subpixel van benne, illetve a taviranyitod hogy mukodik? Csak ha jobb alulra iranyitod?
(#42585) Flashget: Holnap elutazok, szoval csak ma tudom elintezni. 10% nem rossz, de hitelnek az a havi 1000Ft igazabol mar mind1. Csak jo TV-m legyen. De mi a garancia, hogyha megveszem a MediaMarktbol, akkor az nem lesz 1 het utan pixeles? Ezen meg vegulis csak egy subpixel van, ami csak akkor latszik, ha megkeresem.
(#42586) BBéci Akkor Neked is ilyen "sz.r"?
-
BBéci
legenda
Ez egy hangfalszett+mélynyomó, ami csak házimozi erősítőhöz csatlakoztatható. Az erősítőt lehet optikai kábellel a tévéhez kötni.
Csak véletlenül linkeltem ilyen drága középkategóriás szettet, ezt találtam hirtelen. -
Corvin123623
csendes tag
-
oz82
senior tag
Szia!
Ha 3d-s élményt akarsz, akkor a " Filmnév...3d..SBS...mkv" ket és hasonlókat hanyagold!
Blu ray 3d tartalom ér vmit! Én az Amazing Ocean 2012 3d nél (nem a tehetséges szinésznőről van szó !) ájultam el, az Blu Ray formátum Power DVD 11 el játszottam le a szgépen (mert nincs BR lejátszóm) és HDMI-n át volt küldve a kép a 6030 ra.
Szóval a kókányolt 3d amik pl. mkv formátumban vannak csak csalódást fogan okozni!
Valódi Blu ray 3d tartalom meg relatíve kevés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest