Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! 43q60r tipust szeretnek a fali tartora fel rakni, de nem volt a csomagban a 4 db műanyag fali adaoter. Honnan tudom beszerezni?
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok van egy LE32A43112XXC tip. Samsung tvm. Működésközben rózsaszín lett minden a kijelzőn. Javítható vagy kuka?
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Az ES6100 tv-hez jó e a TM1270 vagy a TM1290 távirányító.
-
legenda007
aktív tag
Ezt kaptam levélben!
Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalmazott tv készülékre 2 év teljeskörű jótállást biztosítunk.
A vásárlástól számított 72 órán belül akár 1 pixel, vagy alpixel hiba esetén is, annak elhelyezkedésétől függetlenül, a vásárlás helyén cserélik a készüléket.
72 óra elteltével szerződött szerviz partnerünk állapítja meg a nemzetközi ISO szabvány alapján, hogy az adott pixelhiba vagy hibák alapján cserélhető-e a kijelző.
Javasoljuk továbbá egy Képteszttel a tv készülék működését. Ezt a tesztet a következőképpen
végezheti el:MENÜ-TERMÉKTÁMOGATÁS-ÖNDIAGNOSZTIKA-KÉPTESZT
Amennyibben a képtesztnél is látható a pixxel hiba,kérem hívja ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol bejelentheti a hibát és szervizt rögzítünk rendszerünkben!
A garanciális javítás érdekében rendelkezni kell Önnek a Samsung jótállási jeggyel és számlával, mindkettő érvényesítve legyen! -
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ma észre vettem 1 db pixel hibát az es6100 tv.-n, minden színen sötét az a pixel. Eddig nem volt, mert januárban amikor meg vettem átnéztem rögtön. Garanciába foglalkoznak ezzel, vagy még bele fér a tűréshatárba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest