Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Es Neked subpixel van benne, illetve a taviranyitod hogy mukodik? Csak ha jobb alulra iranyitod?
(#42585) Flashget: Holnap elutazok, szoval csak ma tudom elintezni. 10% nem rossz, de hitelnek az a havi 1000Ft igazabol mar mind1. Csak jo TV-m legyen. De mi a garancia, hogyha megveszem a MediaMarktbol, akkor az nem lesz 1 het utan pixeles? Ezen meg vegulis csak egy subpixel van, ami csak akkor latszik, ha megkeresem.
(#42586) BBéci Akkor Neked is ilyen "sz.r"?
-
válasz
Flashget #42574 üzenetére
Auchanban vettem, hitelre, de lesztornozzak a hitelt, ha ma visszaviszem. A MM-ban a napokban lesz ugyanennyiert, ugyanugy hitelre, de csak 15 db lesz belole, azt sztem par perc alatt elkapkodjak.
A subpixel meg tenyleg csak teljesen fekete hatternel latszik, 20 cm-rol nezve. Csak a tudat... :S De azt meg nem tudom, hogy meger-e ennyi szarakodast, hogy megint vihetem vissza a tv-t, hitel sztorno, aztan meg leshetem a MM-ot, hogy mikor lesz akcios.
-
válasz
Tegla80 #42571 üzenetére
Es ha odaallsz a tv ele, es a BAL oldalahoz tartod a taviranyitot, akkor is megy? Mert most voltam a MM-ban, ott is mondta az elado, hogy ez ilyen, hogy csak jobb alul vesz, a fentebbi sorozatok meg felul kozepen.
Most viszont megneztem egy LG 660s-t is mukodes kozben, meg ma delutan kiprobalok egy LG 620-ast is, de kezdek elbizonytalanodni, nem biztos, hogy megeri azt a plusz 30-70eFt-ot az LG. Bongeszoje eddig nem tunik sokkal jobbnak, a Youtube meg ugyanaz.
Ti mit tennetek? Vigyem vissza az egy pixel miatt, es majd vegyem meg mashonnan? Mert az az egy pixel tenyleg csak akkor eszreveheto, ha kozelrol keresem, es csak teljes sotet feluleten.
-
Pool_: Egyre tobb rosszat ovlasok rola
Te atcserelned egy LG 660S-re? Azt probaltad?
Amugy a boltban az elado kiprobalta egy masik Samsung taviranyitoval, de azzal is csak ott erzekelte.
Most meg probalgatom a tv-t, mivel holnap kell visszavinnem. A youtube (ami miatt kell a smart) katasztrofa. Alig jatszik le HD-t videot.
A bongeszo tetu lassu, meg az egesz tv. Vegulis csak a design tetszik,meg a kepe. De ugy erzem, hogy olcso husnak hig a leve... inkabb LG-re kene atpartolni...
Flashget: 9 Gb-os mkv-t neztem tegnap (Hotel Transylvania), de attol nem igazan fajt a fejem, es nagyon szep kepe volt. Pedig elvileg akkor az sem fullHD-s volt, mivel osztott kepes volt.
-
-
A masik keszulek, amit nezegettem mar, az pedig ez: LG 42LM660S. Ennek ha jol tudom, annyi a hatranya, hogy passziv 3D-s, tehat fullHD 3D-t nem tud lejatszani. Ketto kozul szerintetek melyik a jobb?
-
Sziasztok!
Gyors segitsegre lenne szuksegem:
Vasarnap vasaroltam egy Samsung UE40ES6100-as LCD TV-t, viszont pixelhibas volt, visszavittem, kicsereltek, de a masikban ugyanugy van egy pixel (subpixel, csak fekete hatteren latszik, hogy zolden vilagit, illetve csak 20cm-es tavolsagon belul lathato), igy visszavittem azt is, viszont mar nincs tobb belole, csak a kiallitottra tudjak kicserelni.Ezenkivul nagyon furcsa, hogy a masodik modellnek, amit kaptam a taviranyitoja akkor mukodik normalisan, ha a kepernyo jobb also sarkat celzom. Ha ott allok a tv bal oldalan, akkor nem veszi.
Ezen kivul az is nagy furcsa, hogy youtube-rol szinte semmi HD videot nem tud lejatszani, mindig azt irja, hogy "Video nem elerheto, 5 mp mulva kovetkezo"
Mit csinaljak szerintetek?
Kerjem vissza a penzem, kerjem a kiallitottat (ezt nem akarom, de az legalabb "be van jaratva"!), vagy maradjon ez, mert a pixelhiba messzirol nem latszik, a taviranyitot meg meg kell szokni?Segitsetek! :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest