Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz SocketA #42534 üzenetére
Le tudja játszani a FHD 3D-t csak megjelenítéskor felezi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pool_
tag
válasz SocketA #42533 üzenetére
Az én 6100amnak is ugyanígy csak ha pont a jobb oldalára célzok akkor veszi a jelet. Viszont ez nem TV hiba, mert univerzális távirányítóval meg jó. Szóval vagy a távirányító szar, vagy az elem szar amit adtak hozzá. Én az utóbbira tippelek mert elég noname. Tesztelni nem teszteltem mert nem használom az eredeti távot.
Én személy szerint a helyedbe visszavinném és megvenném máshol ahol van.
Bár én is olyan vagyok hogy ha lehet még tegnap kell, de kiállított darabot biztos nem vennék meg újként (meg sehogy se) A pixelhibásat sem tartanám meg ha csereszavatos, mert miért is tenném ha kaphatok pixelhiba menteset. -
-
Pool_
tag
válasz SocketA #42540 üzenetére
Nem próbáltam az LG-t, de ha van lehetőséged megnézni nézd meg nyilván, lehet hogy szimpatikusabb lesz.
Már ha nem akarsz ugye FullHD 3D filmeket nézni, mert az akkor nem nyerő neked.
Szerintem az meg hogy aktív vagy passzív, ha a FullHD 3D nem játszik, el kell menni és megnézni hogy melyik tetszik jobban. Mindkettőnek vannak hibái meg előnyei.
A samu smart része szerintem is katasztrófa. Én más TV-t nem is próbálgattam az az igazság, csak ezt mert ez tetszett és ennek láttam a legszebbnek a képét ebben a kategóriában. Nem tudom más TV hogy muzsikál smart téren, engem az annyira nem izgatott, nem is használtam azóta amióta megvettem. De nem hiszem hogy az LG tévében sokkal jobb lenne a youtube -
Tegla80
addikt
válasz SocketA #42549 üzenetére
Megnéztem,ne kelljen várnod . Konkrétan azt nem viszi(sztem hibás),de bármi mást igen.("elliből" is, más HD-t ) meg elkezdtem a "Faterok motoron"HD-t is és megy frankón. (FW:001030 , és SMART "gondom" sem volt (van) az app ok kal ) Jó8
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz SocketA #42552 üzenetére
Mivel minden más vidi megy,ezért csak valami "YT" hiba lehet.(nekem is azt írja amúgy) .hogy találtad meg pont ezt a vidit ? keress másikat ami megy végülis a kérdés szempontjából nézve,sztem mind1,mert lényegében mennek a HD vidik nálam(kivéve akkor ezt ) A "hiba" akkor mindenképp nálad keresendő! (net,router,kábel,fw stb,de valami nálad nem ok)
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz SocketA #42564 üzenetére
távról annyit,h háttal állva a szoba legtávolabbi ponján a falra mutatva(vagy bármerre-bármire ami visszaveri az infra jelét) a távval is kapcsol!!! nálad lesz a hiba sajnos. Vidiket megnézem,amit írtál megy e,csak ki kell lépjek,mert ugye tv-ről írok
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz SocketA #42572 üzenetére
sajnos megy bárhonnan műxik,bármerre is néz a táv,kapcsol!! csak ha kiveszek 1 elemet vagy kimegyek a szobából akkor nem műxik. (ilyen a T260HD monitor-tv m is , és annk a távjával is megy ez is bárhonnan a szobából) Sztem hülyeséget mond az eladó,mennek ezek bárhonnan ,bármerre is álljon a táv,csak verje vissza az infra jelet amire mutatsz vele.(hibás,vagy gyenge az infra fogadó,de ez nem normál sztem,bármit is mondjon. ) LG:hát Te tudod,de havernál nézegetve LM660s, menü, SMART nekem kuka. Lehet samuhoz vagyok szokva,de nekem nem tetszik
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz SocketA #42578 üzenetére
"akkor lehet azért" azért mi? nemá,h a Te 6100ad ban "gagyibb" az infra ,mint nálam. Sztem ennek semmi köze ahhoz. szimplán csak sz.. a tied (igen mindkettő ,sőt nekem gyanús akkor,h az az egész széria ami azzal az infra fogadóval jött ki esetleg sz@r lehet !!! ) Én sietnék a boltba a pénzemért. tacskó és euronics is játszik hitelnél!! Én is tacskóban lőttem 0%al
Sony® & PlayStation®
-
BBéci
legenda
válasz SocketA #42564 üzenetére
Próbáld a plafon felé tartva működtetni, az egyik tesztkészülék esetében nálam az vált be. Ne felfelé nyújtott kézzel, csak arra célozva.
(#42573) Flashget
Pontosan ugyanez a tapasztalatom és a véleményem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
válasz SocketA #42595 üzenetére
Látom,hogy egy pár embernek problémálya van a Samsung távirányitójával.Én is beállok a sorba.Nekem egy D-tipusú tévém irányitója "hülyűlt"meg.2011-kiadású a tévé,ha a plafonra célzok akkor egyből vált "akármit",ha a tévére irányitom akkor csak pontos célzással kapcsol.Ez a hiba kb 3-4 hónapja áll fent.Visszagondolva annó próbáltam a távirányitó billentyűzetét letisztitani enyhén szappanos vattával.Lehet.hogy akkor kerűlt egy kis nedveség az irányitó paneljére.Amit szerintem egy alkoholos tisztitásal talán megoldható.Egy bibi van- én nem merem szétpattintani a távirányitót lehet,hogy nagyobb kár lenne,mint haszon.A másik megfigyelésem,hogy a hangerő és a kikapcsoló gomb működik sz...rúl.Azóta vettem itt a PH-aprón egy világitós távirányitót azzal minden jól működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest