Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jfcvfc
tag
De jó lenne de azt már kb. fél éve próbáltam felrakni de egy hónap alatt nem sikerült. Írtam hogy nem értek a linuxhoz és ez most is így van. Egyszerűen nem értem meg hogy már minden mindennel kommunikál a mai világban de veszek egy tv-t 250-ért meg veszek egy NAS-t és hackelkedni kell vele. Arról nem beszélve hogy egy előző samsung tv (C550) teljesen jól működik upnp-vel látom a tartalmat. Miért nem lehet azt megtartani ami jó? Úgy fel tud bosszantani ez a baromság!!!! Lusta is vagyok nekikezdeni mert tudom hogy csak szenvedek majd a telepítéssel aztán valami törni fog! (egy NAS már megbánta a múltkori próbálkozást).
-
jfcvfc
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy ue40es7000-es tv-t. Van egy DNS320-as NAS-om. Hálózatban vannak egy router segítségével. A tv és a NAS is kábelezve van a routerrel. Nem tudom összehozni hogy a NAS-ról tudjak filmeket nézni. Az másik tv-m samsung c550-es és upnp-ben teljesen jól működött. Létezik hogy az újabb tv-vel nem tudom megosztani a tartalmat? A support szerint nem lehet a NAS-ról filmet megosztani csak az allshare programmal pc-n keresztül.Van valakinek megoldása úgy hogy ne kelljen a NAS-t programozgatni? (nem értek a linuxhoz kicsit sem) Esetleg csak valami beállítási problémám van?
Ja és a tv-n a hálózatnál ott van hogy NAS de nem lát semmit rajta.Erre a problémámra valaki valamit? Tényleg csak a miniDLNA a megoldás? Akkor megint 2 hét szarakodás idegeskedés a linux telepítés miatt. Esetleg másik tipusú NAS sem tudja telepítgetés nélkül?
-
jfcvfc
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy ue40es7000-es tv-t. Van egy DNS320-as NAS-om. Hálózatban vannak egy router segítségével. A tv és a NAS is kábelezve van a routerrel. Nem tudom összehozni hogy a NAS-ról tudjak filmeket nézni. Az másik tv-m samsung c550-es és upnp-ben teljesen jól működött. Létezik hogy az újabb tv-vel nem tudom megosztani a tartalmat? A support szerint nem lehet a NAS-ról filmet megosztani csak az allshare programmal pc-n keresztül.Van valakinek megoldása úgy hogy ne kelljen a NAS-t programozgatni? (nem értek a linuxhoz kicsit sem) Esetleg csak valami beállítási problémám van?
Ja és a tv-n a hálózatnál ott van hogy NAS de nem lát semmit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest