Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz Bubaaa #145736 üzenetére
Egyrészt köszi a leírást, de mondjuk egy pontos típus irhatnál.
Aztán ezek a beállítások, csak és kizárólag neked lesznek jók. Nekem például teljesen más értékek mentén tűnik jónak a minőség. Nincs két egyforma panel, nincs két egyforma helyiség, és nincs két egyforma szem se.. Aztán azt se írtad, hogy ezekkel a beállításokkal milyen tartalmat nézel, hiszen a 20-as élesség sok legalábbis nálam az SD adásokhoz.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
P4ND4
csendes tag
válasz Bubaaa #145892 üzenetére
Valóban, sztem sose lesz már ilyen jó távirányítom. Egyedül egy okból került bele. Leesés elleni védelem gyanánt. Mindig csak a bekapcsolásra, vagy ha filmeztem a hangerő változtatására szolgált a távirányító. A tartalom gépröl jött.
Na szabad még a pálya. Jöhet privát is, ha valakinek kellene. -
blakey
titán
válasz Bubaaa #146867 üzenetére
100Mbps vezetékes csatlakozás van a TV-kben, maximum 94/94Mbps-t tudsz mérni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fürkésző
tag
válasz Bubaaa #148499 üzenetére
Kicsit megnyugtató, hogy nem egyedi a probléma.
Ezt azért én elég nagy bug-nak tartom.
Régebben azt mondtam volna, hogy egy Samsung nem engedheti meg magának ezt az igénytelenséget. De látva, hogy mostanában mit összegányol a többi nagy is (Microsoft, Apple, Google, stb.), már szinte megnyugtató, ha egy eszköz nem kap több "támogatást". Még elég szerencsésen megúsztuk.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest