Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy Asus zendisk AS400-as 1T külső hdd-t. Tv-hez szeretném használni ( Samsung EH5300) filmek lejátszására. Sajnos hiába dugom a tv-re az nem ismeri fel. Világít , hallom ,hogy megy ,de nem jelenik meg .(Hdd 5v 1A fülbe csatlakoztatva) Esetleg tudtok valami megoldást ? Válaszotokat előre is köszönöm -
jozs6200ax
aktív tag
válasz jozs6200ax #91428 üzenetére
Már látom. Forumtárs megelőzött. Köszönöm megpróbálom a javasolt módszerrel
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz sityupityu #91476 üzenetére
Használok. Természetesen próbáltam nélküle is. Beszereztem egy másik típusú hdd-t azt gond nélkül felismeri hosszabbítóval is. A korábban elmített hdd-t pedig eladom.
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni .Jelenlegi 32"-os full hd samsung tv-m szeretném lecserélni egy 40"-os 4k tv-re(maximum ekkora fér el) .Tv-re és játékra vegyesen lenne használva . Milyen tv-t tudnátok ajánlani ? Keret rá 150-200 ezer ft. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! A két tipus közül melyiket ajánlanatok jobban ? Samsung 6102 vagy 7122 . Mindkettőnél a 40 " -os méret. Válaszotokat előre is köszönöm .
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz PuMbA #132061 üzenetére
Elgondolkodtam rajta tegnap mikor írtátok ezt az alternatívát .Két dolog miatt bukott meg nálam a történet. Nem forgalmazza már az MM ,így nem tudom arra cseréltetni. Amennyiben mégis lenne készleten nekik, akkor se jönnék ki jobban, rá kellene fizetni.Ahogy nézegettem jelenleg a 55Q6FN ~270k körüli áron mozog .Én a Q60R-t 45 ezer ft-al olcsóbban vettem akciósan
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz Fr3eWar #132058 üzenetére
Ma megérkezett a csere tv. Ennél is látható némi bevilágítás ,de jóval szerényebb és elfogadható mértékben számomra. Picikét lehet finomítani rajta ahogy meg-megfeszítettem a keret sarkát Feltételezem az össze csapot szerelés,tárolás is hozzájárulhat ,hogy a keret enyhén vetemedik és nyomja a panelt .
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz jozs6200ax #132199 üzenetére
Most pedig már nem látható egyáltalán. Ez természetes lenne a qlednél ?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz Csepy #132237 üzenetére
Köszönöm . Mindenesetre felhívom majd ezzel kapcsolatban a samsungot ,hogy mit tudunk kezdeni a helyzettel. Csalódott vagyok mert az első készülék nagyon felhős volt kicseréltettem.Ez pedig "ideiglenesen beég" . Kiábrándító ,hogy lassan a 3. készüléket kérhetem (ami lehet szintén szar lesz)vagy a meglévőt javításra küldöm...
-
jozs6200ax
aktív tag
-
jozs6200ax
aktív tag
Ma átvettem a cserélt 3. samsung 43-as q60r tv-m. A másodiknál jelentkező tv logó "beégés" ennél is azonnal kijött. Valahogy mégis másabb ez a "beégés" mint amit az interneten láttam cikkekben és tesztekben . Elkezdtem olyan tartalmakat megjeleníteni rajta amiken vannak fix dolgok (action bar játékban, tálca pc-n és mappák , ps-en menü , youtube kezdőlap stb.) Érdekes módon sehol nem maradtak meg a fix képek. Egyedül csak a beltérin és a hd adásoknál a tv logó. Gondoltam átállítom a beltérin a "képarány beállításait" 720p-ről 1080 i-re. Azóta egyáltalán nem tapasztalható a "beégés" . Nem vagyok szaki , kifejtenétek miért lehet ez ?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz PuMbA #132360 üzenetére
A t-home beltéri kényaránynak hívja ,ne kérdezd miért. Mindenesetre így akkor felesleges volt visszaküldeni a 2. tv-t . Több időt kellett volna tesztelnem az a baj berágtam és egyből vissza Természetesen nem tökéletes.Tapasztalható felhősödés ezen is, ahogy a másik kettőn is (belefér kategória ). Amikor bekötötték az ip tv-t a t-home-tól akkor a kis full hd samsung tv-n 720p volt a max választható lehetőség . Teljesen megfeledkeztem róla azóta
-
jozs6200ax
aktív tag
Előfordul mikor kikapcsolom a tv-t utána magától újra bekapcsol,ha épp a ps vagy beltéri még megy . Hol lehet ez állítani ,hogy ne induljon el automatikusan?
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Valaki tapasztalt már olyan jelenséget ,hogy miután kikapcsolja a tv-t pár másodperc után újra bekapcsol?(Samsung Q60R) (nem mindig ) Okos távirányítóhoz semmi sincs párosítva és készenlétben csak a beltéri van. Próbáltam keresni rá beállítást nem találtam. Van ötletetek mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest