Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
A Samsung oldalán próbáltam email-en felvenni a kapcsolatot a támogatással. Kötelező kiválasztani a TV típusát, erre az enyém - ES6560 - nincs rajta a listán. Se 32"-os, se a 40"-os. Felhívom őket telefonon és rákérdezek, hogy akkor most hogyan tudom elküldeni az email-t. Válasz: válasszak ki egy másik típust és a szövegben írjam le az én TV-m típusát.
Kérdem én, hogy akkor mi a francnak kell kiválasztani a pontos típust? Miért nem elég csak annyi, hogy "televízió"?
Jeleztem feléjük, az észrevételemet, miszerint egy Magyarországon vásárolt, magyar piacra szánt TV-ben miért kell a menüben észtre állítanom a digitális adásoknál - a UPC Direct ügyfeleként - az országot ahhoz, hogy helyesen jelenjenek meg az ékezetes karakterek az EPG-ben?
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest