Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Apámék vettek egy samsung ue32n5302 tv-t, és vásárlás után derült ki, hogy semmilyen módon nem lehet analóg hangot kicsikarni belőle 3,5 jack és scart hiányában. Este szeretné fejhallgatóval nézni, amikor az asszony alszik. Milyen lehetőség van erre?
Illetve a házimoziján nincs hdmi és optikai bemenet, így akkor azt sem tudja használni?
Idáig csak egy típust kaptam (holnap megyek megnézni), túrtam a netet ezzel kapcsolatban, de a media markt-os okospultos próbálta félrevezetni, hogy bluetooth-on keresztül megoldható a fejhallgatós témakör új fejessel, de nem találtam kékfog opciót a specifikáicókban.
Nagyképűen mondtam, hogy megkapja ajándékba a két évvel ezelőtt beszerzett black friday-es lg-t, de azon sincs scart és jack kimenet, szóval para van. Már csomagoltam volna el, amikor koppantam...Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Lézervágás, gravírozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest