Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Bikkrom #1010 üzenetére
Kalap kaki, nem vennék ilyet soha. Ha már annyira nincs pénzem az eredetire, akkor nem egy ilyen olcsó selejtet fogok venni... Ami vicces, hogy szokás szerint beletettek egy 0.3 MP-es kamerát Ami dühít, hogy azt a k*rva stylust még ők is képesek voltak a készülékházon belülre tenni Mondjuk már megszoktam ezt a lifegő szemceruzát, de akkor is...
-
AS
félisten
-
joey04
titán
válasz Bikkrom #1016 üzenetére
Egy kínai gusztustalan, szar másolatot lehordani rasszista dolog?Nem hiszem.Azok tényleg minden modell esetében ezt csinálják, és ez sokaknak nem tetszik.Az meg nekem teljesen mindegy milyen színű, szagú, szemű emberek csinálják ezt, ha spanyolok lennének őket szidnám.
-
Attila04
tag
válasz Bikkrom #1187 üzenetére
Én október 14-én rendeltem tőlük meg a teljes fóliát Omniára, és ha minden jól megy, most pénteken (október 29-én) kapom meg.
Nem az ő hibájuk, az amcsik küldték ki hibásan a számlát, amit a vámon megfogtak, meg a VTSZ sem stimmelt, szóval jó öreg magyar szokás szerint szívatják a céget.
Én is csak jót hallottam a fóliáról, kíváncsian várom.Skype-al kapcsolatban senki semmit nem tud?
-
kyru74
aktív tag
válasz Bikkrom #1187 üzenetére
Szia!
Én rendeltem tőlük pontosan 10.1-én és tegnap kellet volna megérkezni ez idáig a harmadik dátum amit ígértek hogy megjön.Tisztelt Megrendelő,
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön által megrendelt terméket csak csütörtökön(2008.10.30) fogjuk tudni átvenni a közvámraktárból, így annak elsőbbségi küldeményként utánvéttel történő
továbbítása aznap fog megtörténni, a küldeményeket a Magyar Posta fogja kézbesíteni. Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, úgy a küldemény érkezéséről
a kézbesítő értesítést hagy. A jelentős késés - amelyért ezúton is elnézését kérem - oka, hogy a szállítmány nem tudtuk a megérkezést követően átvenni mivel ahhoz nem megfelelő
összegű számlát küldött az exportőr, aminek pótlása, még a megérkezést követően már több mint 1 hetes csúszást eredményezett, ezután a vámhivatal áruvizsgálatot rendelt el,
mivel az export okmányokon szereplő vámtarifaszám alapján nem találta megfelelőnek az áru besorolását. a vámkezelésre mindezek lezajlása után, múlt hét helyett csak holnap
kerül sor. A késésért mégegyer elnézését kérem, az átvétel után a lehető leggyorsabban kézbesíteni fogjuk az árut, amennyire lehet, annál is inkább mivel az elhúzódó(és nemkevébé költséges)
procedúra cégünk számára is jelentős anyagi és erkölcsi veszteséget jelent.2008-10-28
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Skynet258
veterán
válasz Bikkrom #1211 üzenetére
Onnan megjön tutira, az Omniára nekem USA-ból küldték, az több idő volt (asszem 2 hét körül), de például rendeltem egyet egy E840-es telcsire, az Manchesterből jött, és kb. 1 hét alatt itt volt. Szóval függ attól is az időtartam, hogy honnan küldik ide
Utóbbi fólia mondjuk eladó, ha kell valakinek, itt van a fiókban origi állapotban, mert barátnőm közben kapott egy LG KF510-est... szal felesleges lett -
-
Bikkrom
senior tag
válasz Bikkrom #1505 üzenetére
Első ilyen pda stílusú gépem, isssszonyat jó amiket tud, ámulok mióta megjött, egyedül annyit nem tudok, hogy mi a fenét kell csinálnom, hogy hívhassak/sms-ezhessek, mert most "Csak vészhívás" hülyeség villog. My Tmobilba belépni meg nem enged... Ja meg egy "Korlátozott szoláltatás" is van az asztal közepén. Valaki rendelt má Tmobil webshopból? Mit kell ezzel csinálni?
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
erdoke
titán
válasz Bikkrom #1509 üzenetére
Balra lent a "tálcán" nem látsz egy "Notification" feliratot? Magyarul nem tudom, talán "Értesítés"? Talán nem adtál PIN kódot bekapcsolás után, ezért a telefon mód nem aktív. Amennyiben valamiért elmaradt, a SIM kártyád aktiválásával kapcsolatban a T-Mobile tud segíteni.
A legjobb aláírás a héten
-
Bikkrom
senior tag
válasz Bikkrom #1514 üzenetére
Besz**tok beh***oztok... Egy deka papírt/mailt/semmit nem kaptam arról, hogy aktiválni kell. Végighívtam 4 ügyfélszolgálatukat és az 5-nél mondta egy nőci, hogy azért nem tudok neten belépni a jelszavammal és felhasználónevemmel és nem tudok telefonálni/sms-ezni, mert előfizetői kártyát aktiválni kell először telefonon keresztül.
Erre mondom oké, elég vicces lett volna ha nincs más telefonom csak amit most rendeltem és ugye azzal nem lehet hívni... Elkérte számomat és jelszavamat és aktiválta... de ez egy olyan eldugott szám volt a weblapjukon és nem volt melléírva, hogy "Idióta előfizetést rendelt majom aktiváláshoz hívd ezt a számot" vagy semmi ilyen értesítés...
Tehát ha nincs netem és elég elszántságom, hogy minden számukat végighívjam, vagy nincs másik hívásképes mobilom akkor baszhattam volna...
Szép egy társaság...[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Bikkrom
senior tag
válasz Bikkrom #1526 üzenetére
Visszaolvastam meg is lett a válasz, újra csak Erdoke postjai közt. Nodata.cab. De az még nem volt elég, bementem a beállítások/kapcsolat/böngésző kapcsolata/ pipa kivéve és munkára állítva + nodata.cab-on a kellő dolgok disabledre és az internet expoler és az opera is vinnyogva meghal bármit is írok be. Gondoltam megosztom azokkal akik szintén nem akarnak a szolgáltató netjéért fizetni, hanem wlanoznának.
Erdoke: BIG THX.
Omnia vélemény: 6 órája van meg de nincs olyan amit rövidebb/hosszabb idő alatt ne leltem volna meg benne/hozzá(indító/kikapcs animáció, regedit stb.), telepítettem rá rengeteg progit/gamet eddig mind ment max forgatásnál meghaltak a játékok de akkor nem forgatom inkább a képernyőt. Nagy kedvencem a Heroes is megy. Sőt 240*400-ban. Képernyőtől féltem, utólag rájöttem, hogy nem kellett volna, szééép. Maximálisan meg vagyok elégedve a készülékkel. Truly all in one phoneSic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
erdoke
titán
válasz Bikkrom #1638 üzenetére
Az eszköz nem alkalmas net megosztásra. Arra találták ki, hogy a gép, amibe dugod, tudjon WiFi hálózatokhoz csatlakozni. Szóval nem haszontalan, ha és veszel egy WiFi routert is, akkor ezentúl mind az Omniát, mind az asztali gépedet tudod majd vezeték nélkül netre kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
G4ng3r
tag
válasz Bikkrom #1650 üzenetére
... sry rossz helyre ment
Na jó,akkor már kérdezek is vmit:
Ma kicsit többet neteztem(wifin) és kb 1óra után azt írta a teló hogy : "sms-s fogadásra sem elegendő a memória..." mit/mivel/honnan töröljek hogy ez megoldódjon.
Ja a storage memori telt csak meg az a 91.74 MB, a programnak maradt még 45MB szabad...
[ Szerkesztve ]
-
-
maru
aktív tag
válasz Bikkrom #1656 üzenetére
A programot amit a wifi kártyához adtak nem ismerem, de a sima windows beállításokkal egyszerűbb lenne.( Csak egy problémám van, hogy az itthoni gépen Vista van és azon másképp van), de találtam itt egy leírást a te esetedben a másik gép a telefon lesz. Beállításait leírom, csak van egy kérdésem. Más wifi hálózaton is használod (szeretnéd használni) az Omniát?
logaritmus: még én sem kaptam meg. , de én már nem is várom.
[ Szerkesztve ]
-
maru
aktív tag
válasz Bikkrom #1662 üzenetére
Kétféle hálózati kártya beállítást lehet tárolni "Az Internet / Munkahely" (Beállítások>WLAN>Hálózati kártyák - a listában lehet váltani). Akkor célszerű az otthoni (ad-hoc) kapcsolat beállításait a "Munkahely" profilba tárolni a másik pedig megmarad egyéb wifi használatra.
Tehát állítsd a hálózati kártya csatlakozik a: Munkahelyre.
Majd válaszd ki a Sychip Jaguar WLAN GSPI Card-ot.
Válaszd az Egyedi IP-cím használat.
Add meg
az ''IP cím'': 192.168.0.2
az ''Alhálózati maszk'': 255.255.255.0
az ''Alapértelmezett átjáró'': 192.168.0.1
majd Névszerverek fül
az 'DNS1'': 192.168.0.1
OK
Vissza a Vezeték nélküli fülre> menü> Új hozzáadása...
Add meg a hálózat nevét és a csatlakozást váltsd Munkahelyre
Pipáld be a "Ez egy eszköz-eszköz (ad-hoc) kapcsolat > tovább>
titkosítás > tovább >befejezés
kiválasztod a listából a hálózatot majd csatlakozás.
Ha kapcsolat létre jött OK
Még a kapcsolta választásnál kell megadni, hogy melyiket használja internetnek:
Beállítások>kapcsolatok>kapcsolatok>speciális>Hálózat választása>
mindkét listából kikeresed a Munkahelyi hálózatot> OKHa minden jól megy már működik is
mgj: ha LAN hálózat fix IP-ket használ akkor annak a hálózatnak a DNS címeit kell megadni.
Remélem érthető volt[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Bikkrom #1926 üzenetére
A szenzor állítgatja a kék csíkot, ha automatán van, de a fényerő valójában nem változik. Viszont ebből arra következtettem, hogy a szenzor maga működik.
Ha manuálisra teszem, akkor ugyanaz a fényerő minimumnál és maximumnál.
Este, sötétben néztem, ahol jól láthatóak a kisebb különbségek is.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Bikkrom #1942 üzenetére
1. Erre nem tudok válaszolni, filmet inkáb laptopon nézek, ha nincs a közelben nagyobb TV.
2. Állítólag a HJ1, HK1/HK2 ROM-okkal jobban bírja, de 50 %-nál többre azokkal se érdemes számítani.
3. Ha a Polusban levő Samsung Mobile szaküzletben tényleg lecserélik neked HJ1-re (később HK1-re v. HK2-re?), akkor kockázat nélkül kipróbálhatod. Állítólag 2 órát kell várnod.
4. Ne használj stylust. Az enyémen a Brandot nem karcolja egyébként, de én alig használom a cerkát.
5. Szomorú, és ennyit nem éri meg gumibugyira várni. Brando vagy Martin Fields fóliát javaslok.
6. Nem játszok, de navi után is forró. A Li akksi valóban nem szereti, de szerencsére cserélhető. Csodát nem szabad várni, 12,5 mm-ben 624 MHz-es proci van...
7. Nem hallottam még megoldást.A legjobb aláírás a héten
-
Limonade Joe
csendes tag
válasz Bikkrom #1999 üzenetére
Én péntek este küldtem egy lemondó e-mailt, amiben közöltem, hogy elállok a vásárlástól, mivel több, mint egy hete se kép, se hang. 20 perc múlva jött a válasz, hogy pénteken vagy hétfőn vámolják és megy postára a dolog. De nekem most már akkor sem kell.
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszamennem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest