- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
nagyivan #2006 üzenetére
Véleményem szerint sokkal jobban megéri a Communications Pack 50 dollárért, mint a MS magában 30-ért.
-
Zsu4
tag
válasz
nagyivan #1964 üzenetére
Szia!
Aránylag olcsón jutottam hozzá, 105 ezer volt, később jöttem rá a 10-15 ezer Ft -os különbség okára.
Aljasnak és inkorrektnek tartom, hogy ezt megmerik tenni emberek.
Bízom benne, hogy a csere készülék nem egy gagyi vacak lesz.
Így is úgy is feljelentem a céget már csak azért is, hogy ne járassák le a Samsungot és más gyártó készülékeit. Mert ugye a vásárló mi után ítél?! -
geniusz
csendes tag
válasz
nagyivan #1766 üzenetére
Számítógépen én is az outlook-ot használom ezért az nekem is tele van olyan e-mail címekkel amiket nem akarok feltétlen a telón látni.
Én úgy szoktam csinálni, hogy szinkronizáláshoz előveszek egy "szűz" progit, az outlook expresst, ami alapból a win része. Azzal szinkronizálom a telót, amiben nálam semmi bejegyzés nincs. Így csak a telón lévő kontaktok kerülnek át.. -
tmirci
csendes tag
válasz
nagyivan #1770 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Nekem múlt héten történt meg a szállítás és pont a korrekttel van gondom.
A dobozon HT-TZ315 van (van különbség sima és R között?) és miután kibontottam akkor vettem észre hogy ez bizony már volt bontva, és a távirányító sem volt benne.
Most próbálkozom a Samsunggal, hogy nem erről volt szó!Vagy úgy gondolják ajándék lónak ne nézd a fogát?
Mirci
-
erdoke
titán
válasz
nagyivan #1766 üzenetére
Azt nem értem, hogy másfél évvel ezelőtt az akkori "buta" D900-amról az akkor új i600-ra (WM5) működött az összes kontakt küldése BT-on. Az Omnia csak okosabb az i600-nál, és az E51 is jócskán annak tűnik a D900-hoz viszonyítva.
Ha esetleg valahol találsz egy "szűz" Outlookot, akkor azt tudod használni az E51 kontaktok behúzására, majd kitenni az Omniára. -
silentkiller
senior tag
válasz
nagyivan #1761 üzenetére
1. Outlook szinkronizáció
2. Kicsit "barom mód", de használható és biztonságos
Másold fel a kontaktokat a SIM-re, igy kb.: 250 tudsz egy ilyen módon átvinni az Omniára, ott pedig felmásolod a névjegyzékbe őket, tehát letakaritod a SIM-et, azátn mész még egy kört :-) Ajánlom figyelmedbe a HTC SIM Manager-ét, amit free le tudsz tölteni a freewarepocketpc-ről. -
erdoke
titán
válasz
nagyivan #1719 üzenetére
Néhány hozzászólással korábban beírtam, hogy milyen beállításokkal fut nálam az iGO hibátlanul (iGO-n belüli beállítások!).
Talán segítene, ha megadnád a készülék ROM-jának a típusát, illetve hogy a vele adott iGO-ról van-e szó, netán egy külön beszerzettről. Az is fontos, hogy hol próbálkozol.Szvsz fölösleges Invisible Shield-del elrondítani a készüléket, egy Brando vagy egy Martin Fields kijelzővédő fólia tökéletesen megfelel a célnak. Aki strapás körülmények között is hasznááljka a készülékét, az vegyen a fólia mellé egy jó minőségű tokot is (Brando állóban pl. jól használható az Omnia, miközben csak a gombok "védtelenek".
Registry pucolást pl. az SKTools megfelelő részével, vagy a Pocket Mechanic-ban tudsz csinálni.
-
Skynet258
veterán
válasz
nagyivan #1719 üzenetére
A shield-es dologra válaszolnék: nem először merül fel a felhasználókban, hogy ha beburkoljuk a készüléket, akkor melege lesz. Alapvetően nem értem ezt a problémát, mert a készülék hátlapja, előlapja nem "lukacsos", tehát a műanyagon keresztül egyébként sem jutna ki-be a levegő. Az illesztéseket (amik szintén nem túl hézagosak - szerencsére) nem borítja be a fólia.
Magyarul a fólia felrakása sehonnan sem vesz el semmilyen szellőzési lehetőséget.
Szóval alapvetően nem látom át, miért gondoltok arra, hogy a fólia miatt megsül a készülék...
Jó tanács a végére: ha meg is akarod kapni, akkor a zagg.com-ról rendeld a fóliádat, a magyar árusítóhelyekkel eddig nincs pozitív tapasztalatEgyebek, ha már írok: a reset gomb használata újraindításra nem bűn, hisz arra van.
A lefagyás lehet valamelyik program miatt, bár nem tudjuk, miket tettél fel.
A GPS-nél még mindig nem értem, miért a külső GPS beállításokat buzgeráljátok, de szerintem hülyén halok meg, mert erre még értelmes válasz nem jött.
Mennyi ideig vártál egyébként (nyitott területen, ahol a készülék rá tud látni az égre, nem házak között, belvárosi felhőkarcolóknál, atombunkerek mélyén, a fürdőszoba közepén), hogy az IGO holdat találjon?
Ha 10 perc is eltelt, és semmi connect, akkor valami nem okés.
Nekem mondjuk nem kellett sehol semmit állítani, bekapcsoltam az IGO-t, vártam amíg jelet fog, és örömködtem. Mostanság viszont mintha ez nem menne ilyen egyszerűen, lehet az ufók játszanak a műhódokkal
Hirtelen ennyi, ami eszembe jutott. -
erdoke
titán
válasz
nagyivan #1716 üzenetére
Milyen stádiumig jut el az iGO? Hol akadsz el?
A kijelző nem éled fel a bekapcsoló gomb rövid nyomására? Ha nem, fut valamilyen képernyőzár program (S2U2)?
Elképzelhető, hogy az Spb Mobile Shell az előző telepítés miatt nem akar felmenni. Futtass egy registry pucolást, hátha megszabadulsz a kérdéses bejegyzéstől. Egyáltalán, hogyan nem települ? Kapsz valami hibaüzenetet?
Az Invisible Shieldnek le kell jönnie anélkül, hogy kárt tenne a készülékben. -
erdoke
titán
válasz
nagyivan #1216 üzenetére
Magyar leírás. Más, Omniával kapcsolatos kérdésekben is nagyon hasznos oldal. WM kezdőknek kötelező!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
nagyivan #1163 üzenetére
Link1:Magyarországon rendelhető, ingyen kiszállítással(olcsóbb a hivatalosnál)
Link2:hivatalos oldal
Én felhívtam a Link1 telefonszámát és a krapek szerint 3 nap alatt bárhova kiviszik magyar honban. Tapasztalat meg sajna nincs vele, mert a mobilt 2 hete próbálom megvenni sikertelenül(habár ma végre T-mobil webshopban meg tudtam rendelni, mert eddig nem volt), de a videók alapján nem rossz kis fólia és mellesleg rosszat nem hallottam róla a fórumon.
Mobilvásárlásra kitérnék kicsit off keretek közt. Nyíregyházán se pannon se t-mobil boltban nem jutottam hozzá 7-8 napja. 3 napja Debrecenben próbálkozok de 4 t-mobilból 4-ben nem volt és mind az iPhone3g-re akart rádumálni... Az bezzeg volt dögivel. Kicsit szerintem arra utal, hogy nem is akarnak rendelni egy darabig omniákat, mert akkor nem fogy az iPhone. Ma végre megrendeltem t-mobil webshopon és péntekre ígérték remélem összejön, mert ennyit még nem futkároztam semmi után. -
Attila04
tag
válasz
nagyivan #1163 üzenetére
Ha minden igaz, pénteken kapom meg az InvisibleShieldet, mindenképpen írok majd róla.
Kifejezetten érdekel, mennyire is "ragad" rá a készülékre, mert ma vettem egy bőrtokot, olyan felülről becsúsztatós fajtát, és az ideiglenes képernyővédő fóliát azonnal lependerítette a fél készülékről.
Kíváncsi vagyok milyen lesz az InvisibleShield. -
outsiders
aktív tag
válasz
nagyivan #891 üzenetére
én már tudom, énis szenvedtem vele eg sort
A PC-den kell lennie mindenképpen Windows Media Playernek, lehetőleg a legújabbnak. A kulcsa az egésznek az, hogy a media playerben műsortárba kell venned a zenéidet a pc merevlemezén [link] itt le van írva minden, pofonegyszerű a dolog. Ajánlhatom az S2U playert, a legjobb sztem ez omniára zenelejátszásra(tiszt iphone-fíling
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest