- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mviktor
csendes tag
válasz
SonicVersus #16202 üzenetére
Menü ---eszközök-----beállítások----tárolás fül.Pipáld ki hogy amennyiben elérhető akkor a belső mem-be mentsen(my storage)Létre hoz egy Inbox nevű mappát abban lesznek a mail-ek.A tel számaid meg mentsd le Pim-el aztán Hr.Utána simán vissza rakod.
Mod
Most nézem hogy kevés memre panaszkodott akkor a Windows mappába teszi .Ott is van egy Inbox meg egy Message nevű mappa abban keresgélj.De szvsz tedd át a belső tároloba ahogy fentebb leirtam. -
dancsuri
veterán
válasz
SonicVersus #16198 üzenetére
Amikor megvan mind a három benyomás( letesz-felvesz-reset) a két gombot addig NYOMVA kell tartani amíg a reset képernyő bejön, ott lehet választani a storage resetet is.
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16200 üzenetére
Ha akamera bejött már nagy baj nem lehet. De lehet, hogy megéredt egy ROM cserére
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16198 üzenetére
És ha estetleg vársz? Akkor sem megy tovább? Ha akkor sem akkor szervíz ha még gariis. Lehet, hogy az előbb én rosszul írtam, de ha a videó szerint csinálod és nem megy az már baj
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16196 üzenetére
Akkor a videót nézd meg mégegyszer a linken. Híves és le gombok egyszeree tartod, cerkával megnyomod a tetején a reset gombot, és előjön a figyelmeztetés. Arra hívás fel gomb és akkor van HR.
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16194 üzenetére
Úgy csinálod ahogy a videón van? A figyelmeztetésre megynomod a hívás kezdeményező gombot és ott ugyanúgy megáll?
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16192 üzenetére
Az a baj, hogy amennyire emlékszem csak windows alatt lehet választani, hogy mit tröljön, a nyomkodós HR azt hiszem visz My Device-t és Storage-t is. DE nyomd be a kombinációt és nézd meg mit ír ki, mert még kérdez mielőtt megcsinálja. Ha telefonszámok SIM-n vagy zon is rajta vannak, akkor azokat nem bántja.
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16189 üzenetére
Sajnos ez esetben ha a géppel sem tudsz már kapcsolatot teremteni, a gombkombinációs Hard Reset az egyetlen kiút.
[link] Arra nem emlékszem már, de azt hiszem ez a my storge adatait is törli. -
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #3255 üzenetére
Köszi, nem kevés időm elment vele tegnap, mire mindenről képet mentettem a telcsiről
De így jobb lett szerintem. Számtalan program és játék várja sorát még, hogy felkerüljön... lehet hétköznap nem lesz rá időm, de szombaton 99%, hogy ismét várható frissítés -
gabor977
csendes tag
válasz
SonicVersus #3196 üzenetére
Egy ilyen többfunkciós kábelre én is beruháznék!
Nincs köztetek elektrotechnikus, aki sorozatban tudná forrasztani az ilyen kábeleket?
Szerintem nem keresne rosszul, én adnék érte pénzt, és szerintem nem vagyok egyedül. -
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #3196 üzenetére
Nebasszatok már fel? Tényleg ilyen szar a TV out? Most endeltem 4 rugóért. Szakik gyorsan figyelem! Hardver nem képes ennél többre vagy szoftver a hibás?
-
jegkocka
csendes tag
válasz
SonicVersus #2970 üzenetére
Nekem Magyarország október 6-dikai térkép, M0-ás + Megyeri híd is rajta van, de ezt külön netről szedtem és bemásoltam IGO-ba. Frissítéssel nem lesz több ország, csak a meglévőket frissíti. De mint mondtam, egy kis trükközéssel 46 országosra lehet varázsolni
-
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #2806 üzenetére
Nem használom, legalábbis eddig. De lehet feldobom majd, ártani nem fog
Annyira nem húzós a leírás, csak figyelni kell - na meg nem árt az angol, de akkor azzal szerintem nincs gondod -
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #2802 üzenetére
By default, after installation, the PIN code for WIMP is 0000.
A fenti mondatot a WIMP oldalán lévő használatiból másoltam ide, szerintem mielőtt jobban belebonyolódsz, olvasd át, mert benne van, hogyan kell beállítani. Ha nem jól csinálod, nem ér majd semmit az egész.
-
válasz
SonicVersus #2802 üzenetére
Nem hiszem.
Talán valami biztonsdági kód, amivel a program beállításait védheted. -
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2787 üzenetére
-
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2780 üzenetére
Az ikon szerkesztésére gondolsz? Windows->Start Menu és kikeresek az ikont. Rscoval is megy hosszan rányomsz->Properties->Shortcut fülön állíthatod is az elérési utat. TC-vel ugyanonnan kikeresed->hosszan rányomsz->Tulajdonságok->Parancsikon fülön szerkesztheted az elérési utat. Én csak annyit írtam az eredeti ikonok elé plusszba, hogy: \My Storage\
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #2780 üzenetére
tc vel megy.... érdemes még elé írni az elérési útba,h 55#"\My Storage\Program Files\....
-
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #2750 üzenetére
Nem vádolt senki, elég nyilvánvaló tény, hogy amit kértél, az egyenlő a warezzal...
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #2742 üzenetére
Az ilyen lopikálós kérdéseket miért nem privátban próbálod inkább? Persze ha nem gond, hogy kiraknak a fórumról, csak rajta...
Nem elég, hogy láma a warezoláshoz, merthogy tele van ezekkel a net, még reklámozza is. -
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2738 üzenetére
Storage Card\IGO8\CONTENT\MAP
De maga a komplett épületek/nyelvek/speedcamok stb országonként az az egész CONTENT mappa. -
3x3y
aktív tag
válasz
SonicVersus #2701 üzenetére
A térképek fájlok közül..mondjuk jó kérdés volt...
-
maru
aktív tag
válasz
SonicVersus #2685 üzenetére
Én annak a helyében akinek csak 7 ország van rajta megreklomálnám.
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #2695 üzenetére
Az 1.22 vel is kinlodik
-
3x3y
aktív tag
válasz
SonicVersus #2685 üzenetére
Igen.
Sajna többen is jelezték, hogy a "korábban" megvásárolt Omnia (Pannon) valóban 15 országos, mint az enyém is, de a későbbi Omniák már csak 7 országot tartalmaznak. Egyébként kipróbáltam, egyszerűen hozzámásoltam az IGO-hoz egy országot, s símán ment, nem volt kompatibilitási probléma, max szerencsém volt. -
lasarus1988
tag
válasz
SonicVersus #2687 üzenetére
Keresgetésem véget ért!
Az S2U2 probléma megoldódni látszik, ám de kompromisszumok árán. Egy régebbi verziót találtam 1.22b ami átengedi a WM-es hívásjelzést, sőt az S2U2 teljesen háttérbe vonul. De mivel régebbi verzió ezért egy-két funkciót még nem ismer, akit ez érdekel az olvassa el az 1.35-höz tartozó History-t.
A fenti címről letölthető az említett 1.22b-s változat.
Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
SonicVersus #2526 üzenetére
igen mind két irányban ellehet forgatni 90 fokkal
-
AS
félisten
válasz
SonicVersus #2375 üzenetére
Tudom, de akkor is azt írja ki, ezt nem értem...
erdoke esetleg valami tipped mért nem működik?
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #2377 üzenetére
Nekem még az 55-ös van, de lehet, hogy a közeljövőben frissítek a még jobb hangminőség miatt.
Úgy emlékszek, hogy a 650 és 655 tud két eszközhöz kapcsolódni, de a 665 már nem. Annál a zajszűrésre gyúrtak. A hazai forgalmazó oldalán találsz infót magyarul, illetve linkeket a gyártó honlapjára. -
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #2039 üzenetére
Nézzétek a főoldalon balra lévő linkeket is, mert vannak ottan mindenféle fórumok, ahol állítólag vannak játékok meg ilyenek... de csak halkan mondom, remélem érthető voltam
-
WiZARD
addikt
válasz
SonicVersus #2005 üzenetére
én sose próbáltam kijelzőn. viszont nem tűnik tökéletesen simának, picit narancsbőr szerű, így nem tudom, hogy optikailag milyen kijelzőn. illetve elszíneződés használat közben nem fog feltűnni, mert folyamatos, lassú folyamat, így megszokod.
maximum ha nem tetszik leszeded. ha már megvetted úgyse tudsz mit csinálni vele. (max visszaküldöd, de akkor máshova se lesz fóliád)
-
WiZARD
addikt
válasz
SonicVersus #1998 üzenetére
alapvetően bevált, a felrakással el lehet baszni egy kis időt, és nem árt ha nyugodt az ember, de ha egyszer fent van szépen akkor király.
kivéve kijelzőre, oda nem tennék. -
WiZARD
addikt
válasz
SonicVersus #1996 üzenetére
már rendeltem pár invisible shieldet eddig mindig gond nélkül megjött.
volt hogy 2 hét után írtam nekik hogy na hol van már, erre kérték hogy igazoljam vissza hogy helyes cím van nekik megadva, és küldik újra.
de másnap megjött, szóltam hogy nem kell újra küldeni...brandot speedshopból.
külföldi oldalakon martin fields fóliákat istenítik, de azt külföldről kell rendelni, és brando jelleg így eddig kihagytam.
-
polonic
félisten
válasz
SonicVersus #1988 üzenetére
Nnekem a tapasztalatom a zagg.com-ról is siralmas. 3 hónapja meg van rendelve p2-höz fólia és azóta is küldik, e-mail is ment nekik, amire természetesen nem válaszoltak.
-
silentkiller
senior tag
válasz
SonicVersus #1878 üzenetére
[ITT] irtam róla... nagyon egyszerű kis móka a wm-alapú Samsungoknál (Asus/HTC-nél még nem teszteltem)
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #1876 üzenetére
úgy tűnik soft reset megoldotta
-
silentkiller
senior tag
válasz
SonicVersus #1876 üzenetére
Nekem nem, gyönyörűen szól. Csináltál Audio hack-et?
-
Zsu4
tag
válasz
SonicVersus #1870 üzenetére
Hello!
Nekem 3-4 munkanap alatt megérkezett, korrekt jó minden.
-
válasz
SonicVersus #1790 üzenetére
Soft reset megoldja.
-
válasz
SonicVersus #1736 üzenetére
Mire gondolsz ezalatt?
Az Advanced Configuration Tools nevű programmal át tudod állítani -az i900.eoldal.hu oldalról letöltheted.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1736 üzenetére
Először azt mondd meg, mi az a "ne mindent"? Pl. minden program telepítésekor megkérdezi, hová tegye. Ne a belső memóriát (My Device) válaszd, hanem valamelyik flasht (My Storage v. Storage Card).
-
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #1722 üzenetére
Gugli a barátod. Ezek közt tuti találsz.
Esetleg így.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1657 üzenetére
Pedig ott van az. Beírod a címsorba, hogy opera:config, aztán rákeresel a cache4-re.
polonic,
Olvasd el az iGO8 felhasználói útmutatóját. Ha marad kérdésed a próbálgatás után, szívesen válaszolok, de az útmutató begépelésére nincs időm. -
polonic
félisten
válasz
SonicVersus #1657 üzenetére
Ez le volt írva valahol itt, pont Erdoke volt
beírod ezt a címsorba opera:config itt előjon egy oldal ott a gyors keresésbe cache directory4 és itt már át tudod állítani
Erdoke esetleg az én kérdésemre tudsz választ? 1621-es
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1404 üzenetére
Nekem egyszer csinált hasonlót, mégpedig hogy a saját háttérképét mutatta bejövő hívás közben. Amikor rátettem az ujjam a csúszkára, rögtön átváltott a híváskezelő képernyőre.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1242 üzenetére
Nem az S2U2 magyarításáról beszéltem, hanem a telefonéról, amit a Sunnysoft Interwrite csinál...
-
Gulyo
tag
válasz
SonicVersus #1244 üzenetére
Ha jól tudom a jobb alsó soft gombbal ...
( két gomb van csak a telón .... ez a jobb oldali
)
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1236 üzenetére
Nem is azt írja, hogy magyarítás, hanem hogy kikapcsolás vagy inaktiválás, vagy ilyesmi. Nem tudom megnézni, már telesen eltávolítottam.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1228 üzenetére
Inkább próbáld meg kikapcsolni a magyarítást, majd úgy próbálkozni. A Sunnysoft Interwrite beállításainál, az első oldalon ki lehet kapcsolni.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1224 üzenetére
Nálam még az 1.32 van fent, és semmi gond. Az S2U2 az én Omniámon eddig egyszer produkált furcsaságot, valamiért QVGA-ba váltott, és eltűnt a csúszka. Illetve nem is tűnt el, csak nem látszott. SR meggyógyította, azóta pedig nem csinálta.
Valaki írta korábban a magyarítást, talán az kavar be sokaknál. Az enyémről rövid úton lekerült... -
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #1224 üzenetére
.... ha bejövő .... egérkurzor....
-
Fanyuvo
tag
válasz
SonicVersus #1145 üzenetére
En is ilyet vettem. A camponaban a TESCO elotti bode soron. Ha jol emlexem 2500 HUF volt.
Kicsit passzos volt, de mar kitagult. -
Gulyo
tag
válasz
SonicVersus #1138 üzenetére
Én innen rendeltem ... [link]
4 nap alatt megjött ... és bevált. -
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1027 üzenetére
A Resco Explorer beállításainál engedélyezd a kiterjesztés és mindenféle fájl mutatását. Csak óvatosan a törölgetéssel/másolgatással, némelyik nem véletlenül van alapból elrejtve...
-
törölt tag
válasz
SonicVersus #1032 üzenetére
főmenü>beállítások>személyes>mai nap>alul kis fül tételek. ott kiveszed a widget elöl a kis pipát és be a today2 elé
-
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1028 üzenetére
hmmm. Nézd meg hogy van e DioOCR.exe-d.
Ha van akkor csinálj ShortCut-ot róla, így lesz DioOCR.lnk-d.A másik lehetőség ha az asztali gépen létrehozol egy DioOCR.txt , maj átnevezed .lnk-ra
És ez legyen a file-ban: 21#"\Windows\DioOCR.exe"
Mentsd el és ezt másold a megadott helyre.
-
törölt tag
válasz
SonicVersus #1028 üzenetére
van a jobb oldalon felül egy gomb azt hosszan nyomod
innen le tudod tölteni a használati útmutatót csak az alsó 3 a magyar
-
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1024 üzenetére
Ott kell legyen az .lnk is. Ne az intézővel keresd hanem valami normális file kezelővel.
PL.: Resco Explorer vagy TotalCommander4PPC.Közben megnéztem a DioOCR.lnk ott van a te file-od alatt közvetlen ha Win-es explorerből nézed, csak nem látszik a kiterjesztése, ezért csak DioOCR látszik és hogy 24Byte méretű.
-
válasz
SonicVersus #1014 üzenetére
Arra, hogy a megszokott névjegykártya formákról képes kimásolni az adatokat egy, a telefonnal készült fénykép alapján.
-
Skynet258
veterán
válasz
SonicVersus #985 üzenetére
A telefonon indítsd el az Active Sync-et, én is így használom
-
marci3
tag
válasz
SonicVersus #987 üzenetére
lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest