- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonicVersus
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban, hogyan tudok csatlakozni bluetoothon a telohoz (vistam van) , párositás megvolt,minden ok, de sehogysem csatlakozik...
[ Szerkesztve ]
-
SonicVersus
tag
jó tudni
-
SonicVersus
tag
Sorry a láma kérdésért ,de mire jó a névjegykártya scanner?
-
SonicVersus
tag
válasz Viktor0610 #1018 üzenetére
thx
-
SonicVersus
tag
A háttérben futó alkalmazásokat hogyan tudom előhozni ?
-
SonicVersus
tag
Tud valaki esetleg egy jó kis progit ami mutatja az akku dolgait ? Hány %os, és pl hogy hány óra hány percig müxik még a teló aktuális töltöttségi szintnél meg ienek... Próbáltam már az SPB Pocket plus-t de nem indul
-
SonicVersus
tag
Ha beállítom a levelezést akkor ugye nem törli le az eredeti méleket a kiszolgálóról? Mert erre vonatkozó dolgot nem találtam a beállításoknál
-
SonicVersus
tag
Az miért van,h felrakom az Spb pocket plus 4.0.2-t és nincs közte a beállításoknál ahogy itt is irják :
http://mobilarena.hu/teszt/spb_pocket_plus_4_0_bemutato/today_es_ie_plug-in_x_gomb.html
-
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
SonicVersus
tag
válasz robi222 #1073 üzenetére
Nekem annyi van amit már irtam is ,hogy ha telefonálok akkor a másik fél folyamatos búgást hall, térerővel sehol sincs gond sőt, a másik telom sonyericcson k810i vodás, ahol nincs voda ,pannon még mindig van.
2db Omniát vettem 1xerre a családban , a másikkal nincs ez a búgás, holnap vissza is viszem!
Valaki találkozott már ehhez hasonlóval??
-
SonicVersus
tag
válasz SonicVersus #1224 üzenetére
.... ha bejövő .... egérkurzor....
-
SonicVersus
tag
Ha beállítok akármelyik skint a mobile shellben ,akkor ,hogyan tudok kilépni az eredeti wmhez? Mivel eltünik a jobb alsó kikapcsol gomb.
-
SonicVersus
tag
Szerintetek érdemes valamiféle antivirust feltenni ?? Létezik egyáltalán virus wm-re ? Esetleg valaki használ ? Ha igen milyet ?
-
SonicVersus
tag
Akárhogy állítom a nyelvet ,vagy bármit az S2U2-n,ha hivnak bevibrál a S2U2 képe és a wm háttere keveredve és nemlátom ,h ki hiv ,de nem mindig ,nagyon rossz. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
SonicVersus
tag
Erdoke neked erre van ötleted ? Esetleg találkoztál már ilyennel ? : " Akárhogy állítom a nyelvet ,vagy bármit az S2U2-n,ha hivnak bevibrál a S2U2 képe és a wm háttere keveredve és nemlátom ,h ki hiv ,de nem mindig ,nagyon rossz. Valaki találkozott már ezzel a problémával? "
-
SonicVersus
tag
3m -es fóliával van vkinek tapasztalata [link]? jobb mint az invisible shield?
-
SonicVersus
tag
Tud esetleg valaki új 20%os kódot a Zagg -ra ? mert az iphoneinca-t nem fogadja le már....
-
SonicVersus
tag
Tudom,hogy már ez volt téma,de hiába kerestem vissza nemtaláltam meg. Szóval tudna segiteni valaki nekem abban,hogy hogyan tudom beállítani,hogy ne mindent a belső memóriára mentsen automatikusan ?
-
SonicVersus
tag
PL: ha Mymoiblerrel totcomból csak úgy behúzok fileokat, automatikusan my dokumentsbe teszi, nemtaláltam sehol állitási lehetőséget! Programok telepítésénél toom,h ki lehet választani... (tudom,hogy jobb úgy másolni,h az usb kapcsolatoknál beállítom és meghajtóként kezeli a totcom a mystorage-t ,de van amikor jó ha megy a Mymobiler és igy nem)
-
SonicVersus
tag
válasz Viktor0610 #1738 üzenetére
Kipróbálom ,thx
-
SonicVersus
tag
Valami megváltoztatta a My Storage mappámat My Storage 2 re :S , valaki járt már igy? Mi okozhatja ?
-
SonicVersus
tag
Minden induláskor keres cmi Scanstatus.mscr file-t, valaki tudja,h mi lehet és mi okozza ?
[ Szerkesztve ]
-
SonicVersus
tag
válasz Viktor0610 #1792 üzenetére
Thx, közben rájöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.