Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
roobroy
csendes tag
helló
segítség kellene a bluetooth mentésének helyét variáló program telepítésével kapcsolatban(ObexInboxEx). mikor vettem az i900-amat nagyon benne voltam. romcsere, program mahinálás, bios, stb... de tudásom mára berozsdált már csak használom nem buherálom a ketyerét. az lenne a problémám hogy hol és hogyan lehet be állítani a mentés helyét (my storage-ra). a program fel van telepítve... eddig jutottam... a fórumban elhangzott reg edit nem mond semmit. mit jelent ez? a Setting/Connections-ban sem jelenik meg a fül.
mintha a progi nem is települt volna. nyoma sincs
ha a választ el tudnátok küldeni az: r1937@freemail.hu címre is azt külön megköszönném
előre is köszi
üdv robi -
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14529 üzenetére
1. Laptop-ra Samsung Modem XP driver feltelepítve.
2. A portok között látható a SAMSUNG CDMA Modem Diagnostic Serial Port
3. SGH-I900 V1.6.6 UserDownloader XP elindít.
4. Omnián soft rest
5. Üzenet a frissítőben: PDA Device not found
6. Frissítő bezárása után az AS látja a gépet.Akkor mi a baj?
-
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14484 üzenetére
Köszönöm, így megvan. Legalább tudom hogy nincs kiégve a LED.
Mondjuk ha azt mondtátok volna, hogy a ki/be kapcsoláskor 1-et villan, akkor másképpen kerestem volna. De ez így tényleg egy nagy kaki.
Végül is az Spb Mobile Shell fő oldalára kitettem a BT ki/be kapcsoló gombot, és azon megjelenik egy zöld jelzés, ha a BT be van kapcsolva. Ez legalább mindig látható.
VD!
Köszönöm, úgy látszik már tényleg nem látok a szememtől.u.i.
Error 404!
/downloads/BluetoothIconBrokerV3.CAB
File Not Found! -
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14475 üzenetére
Nem a képernyő fogyasztása okozza az "elég nagy" különbséget?
Mert míg általában egy BT-s kapcsolathoz (pl. zenehallgatás) nem kell hogy világítson a képernyő, addig általában a navi progiknál meg be van kapcsolva (persze pl. az iGO-nál is be lehet állítani, hogy egy idő múlva kapcsolja ki a képernyőt, de minek tennénk, hiszen többnyire kocsiban használjuk, akkor meg ugyis töltőre van dugva, és teljesen mindegy, hogy mennyit fogyaszt).
Ez a használati módbeli különbség természetesen indokolhat nagyobb fogyasztást. Ettől függetlenül az is lehet, hogy maga a GPS chip is többet fogyaszt, mint egy BT chip, de erről nincs információm. Hátha valakinek van, és majd megosztja velünk.
Más.
Van egy Siemens HHB-750 BT média vezérlős sztereó fülhallgatóm. A problémám a következő. Ha a gyári MP3 lejátszót használom, akkor nem tudom beállítani, hogy kapcsolja ki a kijelzőt. Illetve ha suspend módba rakon, akkor kikapcsolja, de a lejátszás is leáll. Gondolom ha kivenném energiatakarékos módból, akkor meglehetne oldani, hogy csak a képernyőt kapcsolja ki. De nem akarom minden zenehallgatás alkalmával a setup-ot is piszkálni.
Korábban feltettem a gépre egy PocketMusic nevü programot. Elsősorban azért, hogy zenére tudjak ébredni (suspend módban is működik). Ezzel nincs is semmi gond. Viszont most hogy próbálgatom a BT fülessel, azt tapasztalom, ha a Siemens kezelőgomjával leállítom a lejátszást, akkor a fülesen elhallgat a zene, de egy 5 mp múlva viszont a gépen kihangosítva szól tovább. Ezt a gép gyári lejátszójával viszont nem csinálja. Ha abban leállítom a fülesen keresztül, akkor a gépen sem folytatja. Úgy tűnik ez a PocketMusic 5.3.3 hibája lehet. Használja valaki más is ebben a módban? Van róla tapasztalat?
-
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14297 üzenetére
Igazad van. Nemrégen még 15-ét mondtak, most nem is figyeltem a dátumot, csak azt láttam, hogy a kosárba lehet tenni. Ezek szerint még csak előrendelést lehet leadni. Bocs.
"átfutottam az Omnia programkínálatát, azok közül sem fogok párat használni, pl. navi"
Nekem meg a GPS vevő volt az egyik alapfeltétel, a másik meg a WIFI, a harmadik meg a nagy belső memória (16 GB), és így tovább. Persze az ár is döntő volt. Ezért lett Omnia. -
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14278 üzenetére
A ROM-ban levőket természetesen nem lehet felülírni. Ez így van. De inicializáláskor ezeket átmásolja a RAM-ba, csak ezt mi nem látjuk külön. Amit ki lehet cserélni, az nyilván a RAM-ban van. Amit felülírtam az +5 MB megtakarítást jelentett, és ez meg is jelent a memória kezelőben!
Természetesen egy hard reset vissza fogja állítani a gyári állapotot. Ezt helyre lehet hozni ha mentést készítünk (pl. Spb Backup), majd a reset után visszaállítjuk a mentett állapotot. Kipróbáltam, működik.
Szóval valami a gyári mp3 fájlokkal nem stimmel!
Bemásoltam egy saját mp3-at, azt is látja, és amit korábban kivettem a Program Files/PhotoSlides könyvtárból Night of Rio.mp3-at, azt is látja. Csak azokat a gyári mp3 csengőhangokat nem látja, amiket a Windows könyvtárból másoltam ki.
A gyári mp3 csengőhangokat átfogom konvertálni vagy wav-ba, vagy ismét mp3-ba. Meglátjuk mi lesz, azt várom így már működni fognak.
-
legiaap
félisten
válasz
erdoke #11922 üzenetére
Amúgy leszedtem a PhonEx-et és feltettem My Device-ra. A skin-t majd megpróbálom még egyszer feltenni ha nem sikerül jelentkezek.
Ehhez a Pimbackup program kell - ami mint tudjuk KÖTELEZŐ a pda-sok számára -, valamint a csatolt file, melyet betallózunk a Pimbackup Restore részébe. Úgy rémlik csak 2009-et tartalmazza, de ha igény lesz rá 2012-ig megcsinálom.
Hogyan kell betallózni oda?
-
legiaap
félisten
válasz
erdoke #11910 üzenetére
A sorrendet köszi az sikerült
Ott kéne lennie, de nincs ott ez a bibi...
Amúgy mind a PhonEx-et és mind a skin-t My Device-re kellett volna felnyomnom?
Más kérdés. Valahol hallottam, hogy van olyan progi, amit ki lehet rakni a today-re és mutatja a névnapokat, ünnepeket stb. Nemtudod melyik az és hogy kell feltenni?Inarus: köszi
-
legiaap
félisten
válasz
erdoke #11907 üzenetére
Én mindent a My Storage-ra telepítettem.
A skin könyvtárban a következő van nekem (amit csak a beépített File Explorer-rel látok)
Iconsoft Black (QVGA WQVGA)
Csak ennyit látok.
Ezt kéne törölnöm?A másik kérdés, hogy a PhonEx-et kiraktam a todayre, de ha beálítom a Spb Pocket plus-t is akkor a Pocket ikonjai lesznek felül.
Azt nem lehet megoldani, hogy a PhonEx maradjon legfelül?
Meg a másik, hogy a Pocket Plus Tabjait be lehet úgy állítani, hogy egy egy tabhoz egy programot rendelek? Hogy ha rákattintok, akkor bejön egy általam választott program. -
legiaap
félisten
válasz
erdoke #11875 üzenetére
PC-n csináltam meg magát a fájlt és úgy tettem fel a a készülékre, majd átmásoltam a windows mappába, csak a pipákat nem szedtem ki.
De amúgy miért kell kiszedni? Mi jelentősége van?
Most éppen töltöm, de ha feltöltött, akkor megpróbálom úgy bemásolni, hogy kiszedem a pipákat ahogy írtad.
Ja szoft rezet is volt igen.
Csabee. Morcos külső szelíd arcot rejt.
-
TomKiss
tag
válasz
erdoke #11803 üzenetére
Nekem is ez lenne a logikus.
Igaz, most csak "Névtelen" számmal tudtam kipróbálni, de tény, hogy 10 nem fogadott hívás után már ki sem csörgött a következő névtelen, hanem egyből hangpostára irányította. Töröltem a nem fogadott hívásokat, és rögtön tudtam hívni névtelennel is.Baromira kíváncsi vagyok, hogy akkor mi okozhatta ezt az anomáliát
-
Csabee.
nagyúr
válasz
erdoke #11733 üzenetére
Nem találom hogy hol tudom beállítani azt hogy többször jelezzen a nem fogadott hívás, vagy sms esetén, tudsz segíteni?
upsz megoldottam közbe...
Mi van akkor ha a Resco keyboard-ot letöltöttem, feltettem, töröltem és még mindig úgy van, illetve ha újraindítom a telefont akkor újra konfigurálhatom a bilentyűzetet is és a samsung widgeteket is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
erdoke #11709 üzenetére
jaja erre!
melyiket szedjem le?Zipped .CAB file for ARM devices (20kB)
Download and run on your ARM device.
All PocketPCs running Windows Mobile 2003 are ARM devices.
Zipped .CAB file for MIPS devices (20kB)
Download and run on your MIPS device.
Zipped .CAB file for SH3 devices (20kB)
Download and run on your SH3 device. -
erdoke
titán
válasz
erdoke #11533 üzenetére
Basszus, elrontottam a linket, éppen egy másik fórumba linkelni a vágólapon volt az a videó.
Ez a jó link.CHIPman,
Létezik ugyanott i780-hoz is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest