- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Nem használok profilokat ,nincs rá szükségem.
De próbáld meg a spb phone suite-ot ,nem tudom mennyire elégíti ki az igényeidet.
Abból én csak a hívásszűrést használtam.Kaiseren bugos volt a legutóbbi 1.30-as verzsön,nagyon belassította a gépet.
Omnián nem tudom mi a helyzet vele. -
ROCKO86
csendes tag
Sírni nem szoktam... Maximum az alaptalanul sértegetők gyökér hozzászólásain.
Annyi eszem nekem is van, hogy a több térkép több helyet foglal, köszi...
Kérdésem arra irányult, hogy akik szintén ilyen iGO-t kaptak ajándékba, az ő memóriakártyájukon mennyi helyet foglal el a szoftver.Ha tudsz a problémámon segíteni, megköszönöm. Ha nem, akkor ne küldj el a picsába. Ha mégis elküldesz, azt legalább emberi hangon tedd.
Köszi.
Zoli.
Szabó Zoltán - http://www.SuDe.hu
-
ZFD
tag
Köszönöm szépen!
Már én is olvastam, ezt az i900-as oldalt és láttam rajta pl. a Dice programot( ez nagyon tetszik ) Csak azt nem tudom, hogy tudnám feltenni a telóra Tudna valaki segíteni? Valamint láttam az S2U2-t. Arról eltudná nekem mondani valaki, hogy mi az? Mert én arra gondoltam, hogy csak a Billentyűzárat teszi rá + teljes képernyős hívókijelzés ( ???????) , de sztem tévedek
Előre is kössz, és bocs a tudatlanságomért, de nem nagyon látom át ezeket a dolgokatTDU Nick: [HUN]ZFD
-
maru
aktív tag
A hozzá adott iGO-nál futás közben az automatikus forgatás le van tiltva. A tájolást pedig a program indítása előtt kell megválasztani, azon belül már nincs rá lehetőség. Ha álló módba indítom az iGO-t akkor az is álló módban fog futni, ha fektetettbe akkor úgy. Tehát az iGO fut rajta úgy is, és úgy is, csak annyi hogy navigálás előtt kell eldönteni, hogy akarom használni.
Gondolom a nem módosított iGO-nál a programon futása közben választható tájolás ami nem működik, ennél viszont olyan nincs. -
2T
tag
Hát ez.. szép mint egy új traktor
Vannak Se, Win, almaikonok.. és ez csak az első oszlop..
Közeleg a karácsonyAmúgy ebben a mobilwinben a hiperretro gördítősáv szúrja legjobbana szemem. Olyan, mintha valami 10 éves pc-t néznék
[ Szerkesztve ]
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
LS_Dani
csendes tag
Erdőke! Ez talált. Szép munka! Engem érdekelne ez a dolog amit csináltál rajta. Én is munkára használom és érdekelnek mindig az új ötletek. Amennyiben gondolod és a sok munkát amit belefektettél a készülékedbe kész vagy megosztani velünk is, én személyszerint örömmel venném. Előre is köszönöm!
-
Skynet258
veterán
Szerintem ezt most túlreagáltad, legalábbis én semmi sértőt vagy kötözködőt nem láttam 2T hsz-ében... A gördítősávot például csak úgy általánosságba írta, és igaza is van, elég gagyin néz ki - mielőtt nekem is nekem esel, nem, nem azért, mert a te képeden látható gördítősáv, hanem amúgy.
-
2T
tag
Csak érdeklődésképp, a seprűikon mire való? Megnyomod és kitakarít?
Én nem akartam flémelmi meg gyártói hitvitát szítani, csak hangot adtam elkeseredésemnek ami a jelenlegi hazai vizuális kultúrát illeti.
Ja az oszlop abban az értelemben ahogy én használtam: olyan sor ami föggőleges. Azt hittem ez egyértelmű
Remélem nincs harag..Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
No.01
őstag
Ez nagyon jo!
PyroS:
Sajna gyari autos tarto egyenlore meg nincs (kerdeztem Samsungot) de elobb utobb beszerezheto lesz csak idopontot nem tudnak mondani!
Aki tokon gondolkodik varjon meg egy picit reven a Speedshopba lesz kifejezetten i900-hoz valo Brando tok. Igaz kicsit huzos....
[ Szerkesztve ]
-
-
dzsega
csendes tag
S2U2 ről jut eszembe: El lehet valahogy tüntetni azt a ronda win-es hívásjelzőt??? Kép
Akkor lenne értelme a teljes képernyős híváskijelzésnek. Ami alapból van az valami vicc.erdoke: mielött megkérdeznéd miért neked címeztem azért mert te már elég sokat bűvészkedtél vele
Szerk:
logaritmus: Azok csak átalakítók. Az 1ikbe benne van a microSD azt ki kell venni belőle és már bele is fog férni.[ Szerkesztve ]
-
dzsega
csendes tag
Nah adtam még 1 esélyt ennek az S2U2-nak de nemteccik.
Sokkal később kezd el csörögni a teló, valamint szaggat a csengőhang mint állat.
Nem tom mi van ezzel a telóval mert itt ahogy elnézegetem mindenkinek megy minden de nálam valahogy nem ön össze semmi!
Minden stimmel amit írtál azon kívül, hogy az alsó sorba nekem berakja a bill gombját.
Most vagy én vagyok ennyire balek (szerencsétlen hülye ) vagy a pannonos szoftverrel van gáz. -
AS
félisten
-
MODERÁTOR
-
silentkiller
senior tag
Ez az, nekem gyárilag (hivatalos Samsungos verzió) HI1 volt, ezért frissitettem HJ1-re, amire azt mondták, igy majd + fél -1 nappal többet bir. Meglátjuk, lévén az i900-at most töltöttem fel először teljesen, el kell telnie néhány napnak (hétnek), hogy a végleges következtetést le lehessen vonni. Arra is kiváncsi leszek, hogy állitólag ebben a ROM-ban komolyan javult - többek között - a fényképező minősége.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest