Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu4
tag
válasz
Luissimo #15856 üzenetére
Még az elején írtam
Sok mindenben más mint az I volt, ez 5-6 napig elketyeg 1 töltéssel, sok macerálással.
Nő létemre nem csak telefonálásra használom mit ahogy mások. Itt egy kissebb irodát is működtethetek ami nekem nagyon fontos volt.
Időigényes dolog mire kialakítottam a saját arculatát a kicsikének, de megérte, szerintem van mit még tanuljak -
Zsu4
tag
válasz
Luissimo #15854 üzenetére
Hát ez az!
Én kis kihagyás után normális helyen mégis csak vettem egyet, de ez mint már kiderült az omnia II. Nem bántam meg. Ez első perctől fogva kifogástalanul megy csak én nem nagyon értek hozzá, de tanulok bőszen és nem hanyagolom ezt az oldalt. Annak idején itt segítettek a legtöbben a legtöbbet. Azóta egy csomó progit kipróbáltam sokszor azt sem tudtam mire jó
Most folyamatosan olvasok vissza felé is hátha ráakadok még valami okosságraTaláltam egy jó kis oldalt, nem tudom ismered e?
[link] -
Zsu4
tag
válasz
Luissimo #15816 üzenetére
Köszi!
Ha jól értelmezem akkor ha mms t küldök mindig használja a GPRS -t. Nekem T-mobilos szolgáltatom van és mms -nél kapcsolatot ír ki, pontosabban azt mutatja, hogy kapcsolódik a netre. Ezt vagy is a valós netre nem akarom felengedni, de ha GPRS -t használ az nem gond. Na ezt most jól össze zagyváltam, remélem érted mire gondoltam? -
Zsu4
tag
Tudnátok segíteni?
Ha nem engedem a netre a kicsikét és wifi -t használok mms megy rajta? Most ha küldök egyet automatikusan a netre lép.
Köszi.
-
Zsu4
tag
válasz
Luissimo #15708 üzenetére
Ez az köszi, megpróbálom újra letölteni hátha.....
Ha jól emlékszem amikor az omnia I -em volt innen szedegettem le pár dolgot.
Most az omnia II -re is megpróbálom feltenni, remélem menni fog.Kicsit bajban vagyok mert szerintem sok progi a mi az I -en ment az a II -ön már nem.
Van ebben valami nem tudod? -
Zsu4
tag
Tuna valakai segíteni, hogy kell telepíteni az SPB skineket?
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Találtam egy oldalt, lehet ismeritek már, de azért itt a link [link]
Aki ismeri attól bocsi, aki nem annak hasznos lehet, sok jó dolog van rajta.
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Aki ismeri a történetem azokkal szeretném közölni, hogy nyertem
A békéltető testületi döntés alapján az eladó vissza vette az omniát.
Hosszú és tanulságos küzdelem volt, de megérte! -
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #6394 üzenetére
Most Te is hibáztál ahogy szegény berigazek, most tuti sikerült kiutálni, pedig voltak jó hrsz -ei.
berigazek ne futamodj meg légy férfi
-
Zsu4
tag
Nem fogjátok elhinni!
Volt képük 65 ezret ajánlani a telefonért, normálisak ezek!!??
Tehát minden folytatódik tovább! -
Zsu4
tag
válasz
Skynet258 #6279 üzenetére
Egyáltalán nem érdekel a kicsit sem tisztességes lelkiviláguk, magasról teszek rá mennyit buknak a dolgon. Nekem ez egy elégtétel és főképpen tanulság. Kiváncsi leszek mivel állnak elő, ha nem az van amit Én mondok akkor folyt. köv. a kapitányságon.
Nem akarok Én bukni a dolgon ! -
Zsu4
tag
Sziasztok!
Tanácsotokra volna szükségem. Ismeritek a történetem, a fordulat most az, hogy vissza veszik a telefonom rendőrségi ráhatásra. Mennyit eshetett az ár szerintetek? Mennyi az elfogadható kp érte?
Köszönöm.
-
Zsu4
tag
válasz
rammstein88 #6223 üzenetére
Szerintem az is csak valami beállítási gond lehet. Nekem nem volt ilyen bajom vele.
berigazek! Ne vedd ennyire a lelkedre!
-
Zsu4
tag
válasz
rammstein88 #6216 üzenetére
Szerintem itt [link] sok minden, többek között a beállítások is le vannak írva, olvasd végig.
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdést teszek fel, de megakadtam és jól jönne egy kis segítség.
Regisztálni szerettem volna Inesoft Phone 4 progit, de valami ID kódot kér. Halvány gőzöm sincs ez mi akar lenni. Valaki tudna ebben segíteni? -
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4351 üzenetére
Na de nem is vagyok fiú
-
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4349 üzenetére
Ebben igazad van, de mégsem hazudhatok. Nem vagyok olyan féle és szerintem azonnal látszana is rajtam
-
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4346 üzenetére
Jajaja
, de ne legyünk mi is olyanok mint ezek a mocskok !
-
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4344 üzenetére
A másik bejegyzést nem olvastad? Feljelentettem őket csalásért!
Egy ismerős azt mondta szakértő fogja megnézni. -
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4342 üzenetére
Köszi.
Az volt, de már kezdek túllenni rajta és imádom a telefonom. Egytől azért rettegek, ha a rendőrök elveszik volt nincs és búcsút inthetek ennek a csodás készüléknek.
Remélem nem így lesz és élvezhetem még sokáig -
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4338 üzenetére
Speciel nekem semmi, de ha vissza olvasol a nálam jobban hozzáértőknek nem nagyon tetszik a kamera képe, elmosódások vagy néha nem elég éles a kép! Én most karácsonykor végig fotóztam az egész családot és megvagyok elégedve a végeredménnyel. Nem látom azokat a hibákat amiért ne tudnám használni
Lehet csak nem veszem észre ?
-
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4335 üzenetére
Egyszer biztosan sokkal jobbak lesznek a képek a mostanihoz képest. Most vannak vele kisebb zűrök, de szerintem akinek eddig sosem volt ennyire komoly telefonja annak ez maga a tökély
-
Zsu4
tag
válasz
Mr.Gettoman #4333 üzenetére
ROM frissítés után stabilan működik minden. Szerintem jó, hasznos kis telefon!
-
Zsu4
tag
Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra,
Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, itt kívánok Boldog Új Évet! -
Zsu4
tag
Sziasztok!
Szeretném telepíteni az S2U2 -t, de azt írja ki, hogy nem telepíthető. Van valami ötlet, hogy ez miért van? A hivatalos Spb Mobile Shell és PocketPlus van csak telepítve semmi más.
-
Zsu4
tag
válasz
lasarus1988 #3870 üzenetére
Köszi ez nekem is hasznos infó volt
-
Zsu4
tag
Tudna valaki tippet adni, hogy miért nem megy VISTA alatt a sziknkronizálás?
Eddig ha kábellel csatlakoztam simán felismerte a Windows Mobile-eszközközpont, most semmi.Már mindent kipróbáltam,vártam 1-2 percet türemesen sőt 10 percet is, de nem csatlakozik a telefonhoz. Feladtam, nem találom a megoldás kulcsát..............
-
Zsu4
tag
-
Zsu4
tag
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudok java -t letölteni a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest