- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem tudok wifin keresztül csatlakozni a nethez?
Már vissza állítottam az eredetire mindent és így sem megy.
Ahol látnom kellene az internet szót ott tök üres minden......
Valami ötlet miért van ez?Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Skynet258 #1410 üzenetére
Skynet258 arról lenne szó, hogy na kezdem az egészet elölről.........
Tehát:
Megvettem a telefont magyar nyelvvel felruházva. Próbáltam a wifi-t használni, de nem ment, láttam a jelet próbált is csatlakozni a jelszó és minden megadása után sikertelenül. Már az első lépésnél gond volt mivel elvileg választani kellett volna valamit a hálózat neve alatt. A legördülő menü üres volt, így nm volt mit kiválasztanom. Ennek ellenére tovább mentem ahogy kell, persze nem konektált.
Egy okos ember azt mondta állítsak vissza mindent a gyári beállításokra, a magyar menü állítólag lebutította a gépet. ???? Ezt ugyan nem értettem, de megcsináltam amit kellett. Mondanom sem kell azonnal angol lett és elsőre fel is ment a wifi-vel a netre. Használtam 2 órát utána újra az előző hibák jöttek. Jel van konektálás semmi. Ma visszavittem a boltba ahol szoftvert frissítenek,állítólag ez megoldja a gondot, de sajnos csak angol lesz.Van valami ötleted mi lehet ez a hiba és miért csinálj? Ha angol lesz hogyan tudom majd a magyarítást rátelepíteni?
Köszi a választ .
ZsuKöszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Skynet258 #1427 üzenetére
Köszönöm a választ
Túl vagyok a szoftver frissítésen, természetesen eredeti angolt kaptam magyarítás semmi rajta. Úgy tűnik a szoftver volt hibás,most majdnem tökéletesen működik. Azért majdnem mert a saját ruteremre jelszóval nem tudok felcsatlakozni. A környéken valakinek van arra simán felmegy. Itt már könnyen lehet, hogy Én nem állítok be jól valamit hiányos angol tudásomnak köszönhetően. Továbbra is érdekel, hogy feltudom e rá tenni a magyarítást, ha igen milyen módon.
Hálás köszönet a segítségért. (Nagyon hasznos minden ami it elhangzik)Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Skynet258 #1427 üzenetére
Nagy örömömben a kérdéseidre nem feleltem!
A Texphone GSM szaküzletben vettem a telefont és oda is vittem vissza (08. kerület Rákóczi út).
Egyébként a hozzáállásukkal nem volt baj, de Én kicsit keserű szájízzel vagyok már az üzlet felé, bizalom elszállt sajnos.
Köszönet a sok segítségért
-
-
Zsu4
tag
válasz hando77 #1554 üzenetére
Lépj be lapra a keresőbe jobbra fent írd be samsung omnia i900 és go, utána klikk a telefon nevére. Következő lépésként látsz egy pöttyöt a Full..... mellett ez a teljes fólia megrendelése. Alul látsz egy Add To Cart gombot klikk rá. Következő képernyőn klikk a Checkout gombra. Következő oldal közepe táján megtudod adni a személyes infókat. Ha mindent kitöltöttél klikk az alsó hosszú vonalra, innen már a bankkártyás műveletek jönnek.
Nekem így sikerült.
-
Zsu4
tag
válasz Creative69 #1693 üzenetére
Nem fújd fel magad! Ez itt nem szokás!
Igen is itt mindenki segítőkész talán Te teszed fel bután a kérdésed és akkor ilyen választ kapsz. A fórom azért van, hogy olvass akár 100 oldalt is visszamenőleg![ Szerkesztve ]
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
A ZAGG -ról rendelt fólia 3-4 munkanap alatt megérkezett.
-
Zsu4
tag
Tudnátok segíteni?
Újabb problémám van a telefonommal. Már megint a WIFI
Verzió száma a telefonomnak /DXHJ1 ennek ellenére nem csatlakozik a wifi -hez, ugyan az a hiba mint első alkalommal. Nincs mit kiválasszak a csatlakozási pontnál a legördülő menű tiszta üres!!
Van valami ötlet mi lehet a baj?Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1799 üzenetére
Nemigazán tudom, hogyan kell leszedni a telefonról a képet, sajnos nem vagyok profi. Ha elmondod azonnal lesz.
Köszi!
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1803 üzenetére
Köszi letöltöttem, hogyan tovább? Tényleg béna vagyok
-
Zsu4
tag
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1814 üzenetére
Igen így van. Ma hoztam el ott épen volt rajta valami a rom frissítést én csináltam ma, de előtte már semmi nem ment itthon!
Szerinted maga a telefon rossz??Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1817 üzenetére
Ez az egész már tök fura, samsung garanciát emlegettek ma is 2 évet állítólag ott frissítették, garancia papír holnap kézben. Cserélni egyáltalán nem akarják, mit tudok tenni?
Már kezd tele lenni a nem létőző...........Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1820 üzenetére
Most írtam nekik egy dörgedelmes mailt. Holnapi napon harmadszorra viszem vissza.
Az nem lesz gond, hogy Én csináltam meg a legújabb frissítést és magyar nyelvet is tettem rá?
Minden megy az alább leírtakon kívül.Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Viktor0610 #1822 üzenetére
Legyen igazad! Remélem valami történik holnap mert kb. 2 napot volt nálam a telefon a közel 2 hét alatt.
Lehet levetem női mivoltom és borogatokKöszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
A tegnapi témához pár gondolat!
Ma ismételten vissza vittem a készüléket, de előtte beiktattam a samsung márkaszervízt.
Ott ért az igazi melepetés!!!
Közölték, hogy jó jó garanciás csak van egy kis bibi..... Eredetileg ez a készülék a Pannonnál lett forgalomba hozva, ergó sosem volt gyári független készülék.
Ennek fényében mentem vissza a már említett üzletbe és mondatm el az régi/új hibát amit sosem oldottak meg. (3 javítás) Természetesen nem hagytam ki azt sem, hogy megkérdezzem mlyen alapon árulták ezt a készüléket gyári független 0 perces készüléknek mikor sosem volt az. Mintha valami kígyó marta volna meg a tulajt szinte azonnal felajánlotta a cserét, persze nem azonnal mert szegénykének nem volt az üzletben gyári készüléke. Hm..............újabb 2-3 nap mire talán lesz telefonom. Mindezeket rögzítettem a vásárlókkönyvébe és a végkifejletet megvárva viszem tovább az ügyet.Szerintem ez tanulságos lehet mindazoknak akik most szeretnének vásárolni ilyen készüléket.
NYAGON NÉZZÉTEK MEG HOL VESZITEK lehettek ti is áldozatai a szemét kereskedőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Zsu4
tag
válasz SonicVersus #1870 üzenetére
Hello!
Nekem 3-4 munkanap alatt megérkezett, korrekt jó minden.
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Tudtok valami tippet adni, hogy hová lehetne kiplakátolni a nem kívánatos, inkorrekt üzleteket, hogy több becsapott ember ne kerüljön a kezeik közé? Lentebb olvasható miért is !
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Ha van kedvetek ezt olvassátok el.
Érdemes, főleg azoknak ajánlom akik még nem vették meg az áhított omniájukat.Tanulságos mindenki számára !
[ Szerkesztve ]
-
Zsu4
tag
válasz nagyivan #1964 üzenetére
Szia!
Aránylag olcsón jutottam hozzá, 105 ezer volt, később jöttem rá a 10-15 ezer Ft -os különbség okára.
Aljasnak és inkorrektnek tartom, hogy ezt megmerik tenni emberek.
Bízom benne, hogy a csere készülék nem egy gagyi vacak lesz.
Így is úgy is feljelentem a céget már csak azért is, hogy ne járassák le a Samsungot és más gyártó készülékeit. Mert ugye a vásárló mi után ítél?!Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
válasz Limonade Joe #1969 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Ez tanulság volt számomra!
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Újra kérdésekkel nyaggatnálak benneteket.
Úgy néz ki talán holnapra meg lesz az " új " telefon, nem akarok hibát elkövetni és kellene néhány tipp miként nézzem át a telefont.
Valami mód van e arra, hogy kivédjem nehogy valami vacakot akarjon rámsózni a pasi.
-
Zsu4
tag
A kálvári úgy tűnik véget ér!
Olvassátok el ezt is [link]
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy egy függetlenített telefonra megcsinálhatom e a ROM frissítést.
Nem okozok kárt benne?
Tudjátok arról bizonyos problémás telcsiről van szó!Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
Igen új fordult lett belőle, feljelentés és egy használt teló ami volt csak új belsővel. Én már azt sem tudom mi van a kezemben ezért is tettem lépéseket.
Nem frissítek egyenlőre hátha nem sikerül nem akarom a rendőrségi eljárás előtt megmásítani a dolgokat. Most megvárom mi lesz ebből az egészből.Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a sim névjegyzéket inaktiválni?
Túlsokszor látok egy nevet ez így nemtúl jó.Köszönet a sok segítségért
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van valaki aki letöltötte már ezt [link]
Meggyűlt a bajom a regisztrációval nem tudom letölteni, nem enged tovább mindig valami baja van![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.