- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
scofield82 #3378 üzenetére
miért akarsz video csengést? Vagy felveszem a telefont, vagy videót nézek. Ha nézni akarom, akkor nem a hívó felet fogom várakoztatni, mivel mire előveszem, addigra már úgyis cseng egy ideje.
-
válasz
Alapból a WM emlékeim szerint nem képes videó-csengésre.
-
polonic
félisten
válasz
Ha már mindent kipróbáltál és úgy sem megy, akkor másnak miért menne?
-
lasarus1988
tag
válasz
scofield82 #3376 üzenetére
Én még nem próbálkoztam vele, de elvileg az Omnia ismeri a H.263, H.264-es videokodekeket. Próbáltál már MPEG4-es videót betenni My Documents mappába vagy My Ringtones-ba?
Ilyen programról pedig még nem hallottam. Google
-
Bikkrom
senior tag
válasz
scofield82 #3049 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/USB-kapcsolat ez legyen ActivSync.
Beállítások/Kapcsolatok/Kapcsolatok/Speciális/Hálózat megválasztása mind2 legyen Internet szolgáltató.
Beállítások/Kapcsolatok/Böngésző legyen ott a pipa az automatikus érzékelés előtt.
Esetleg még a Beállítások/Kapcsolatok/Átvitelnél is tedd oda a pipát.
Namármost ha usb kábellel összekötöd a géppel és ActiveSync szinkronizál is ééés a gépeden van net akkor amíg össze vannak kötve az Omnián is van net. Remélem segítettem. -
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3049 üzenetére
Na várj, a router a nethez kell. Ez is egy megoldás. Veszel egy wifi routert, megosztod vele a netet és wifin tudsz az omniával netezni. A kábeles összekötésről nemtok nyilatkozni, mert én még soha nem kötöttem össze a géppel
Bluetoothal is meg tudod oldani. Le van írva ide, hogy hogyan kell, beírod keresőbe, megtalálod. A kábeles is le van írva, azt is keresd meg
-
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3047 üzenetére
A netes kérdés a gond? Írd le pontosan mit szeretnél. Telón netezni? Vagy gépen? Én amúgy úgy szoktam, ha a lapos nálam van és nincs net a közelben akkor a programokban elinditom az internetmegosztást bluetoothon keresztül és van net a pdan keresztül. Ehhez semmit nem kell állítani
-
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3045 üzenetére
Google
Meg már annyiszor be volt linkelve [link]
Itt mindenre találsz választSaint_
A felhasználóbarátság szubjektív. Van akinek bejön van akinek nem. Amúgy meg úgy tudod alakítani programokkal szinte mindent ahogy akarod, mivel ez is windows. Gyorsaságról nemtok nyilatkozni én személy szerint, mert nincs összehasonlítási alapon. De egyébként gyors
Wifi, GSM és a GPS része nálam jó, nagyon. Wifi-t jól tartja, telefon tiszta és szinte mindenhol van térereje, igo-t imádom. Az akku most már kb 1 hónap után 3-4 napot bír, az elején 1 nap után meghalt, kell neki ennyi idő, hogy elérje a kapacitását. Remélem így már ok lesz
-
SonicVersus
tag
válasz
scofield82 #3041 üzenetére
Én nem állítottam semmit, a kapcsolat létrejött és ment.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
scofield82 #2953 üzenetére
Hm... Furcsa, nálam meg csak azt fogadta el...
Lehet, hogy a kódolás módja sem mindegy, illetve ezek szerint biztos. -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
scofield82 #2949 üzenetére
Konvertáld 3gp-be!
MÁS:
Valahol be lehet állítani, hogy az akku hány%os töltöttségénél (töltetlenségénél) kezdjen reklamálni a kütyü. Egyszer már beállítottam, de most az ..stennek sem találom. Valaki esetleg emlékszik rá??MEGINT MÁS: Tudja valaki, hogy mire jó a SIM TKUI? Az egyik SIM kártyámra azt írja, hogy nem elérhető a funkció (vagy valami hasonlót), a másikra azt, hogy "kérem várjon!" és ez így is marad percekig. (Vagy csak nem vagyok elég türelmes???)
-
erdoke
titán
válasz
scofield82 #2894 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy láma vagy, szerintem csak nem érdekel itt a téma szinte senkit, ezért nem próbálták, és így segíteni sem tudnak. Nekem pl. eszem ágában nem lenne videót nézegetni a 10-20 mp alatt, amíg fel nem veszem a telefont. Fölösleges erőforrás pocséklásnak tűnik. Gondolom, a fejlesztők is így gondolják, ha nehéz erre alkalmazást találni...
Talán a Vringo rövidesen elérhető lesz Omniára is, korábbi Samsung WM készülékek már támogatottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest