- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz Skipqer #5499 üzenetére
Akkor szerintem oszd meg tudásod a sok szenvedő t-s felhasználóval, mert nagyon sokan nem mernek belefogni a frissítésbe, és inkább megválnak ettől az okos kis készüléktől.Én maradok az új rom mellett, de szerintem nem is váltogatok frissebbre, mert megoldották a két legsúlyosabb problémát az üzemidőt és a kamerát, a stabilitást illetően a HI1 sem volt problémás.
-
őstag
válasz Skipqer #7985 üzenetére
Jó.Lehet én fogalmaztam rendesen. A 4.4 es előző verziónaál ha hívást kaptam az eredeti wnmo-s klaviatúra jelent meg bill. zárral.Ennél nem hanem egy magyarított más fajta billentyű.(Nem a dialer-el van gondom az nagyon jó-Ha a System Replace Extentions-nél kiveszem a pipát eltűnik a dialer , de akkor sem a gyári tárcsázó áll vissza mint a 4.4 -esnél hanem ez a zár nélküli szar.Azért kérdeztem, hogy van e olyan aki ezt a verzió számű inesofotot használja? csak az enyém szar vagy lehet tegyem vissza a 4.4-est....
Egyébként gyári Vodás ROM-om van sajna....
Itt a tárcsázó ami idegesít és az új today profiler ami tetszik.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Skipqer #7989 üzenetére
Egyenlőre a "ravasz" megoldás az, hogy "screen of when talk"-ot bekapcsoltam, így mivel gyári Vodkás energia zabáló romom van talán előnyömre is lehet. Amikor pedig beszélgetést akarok felvenni ( pl kocsiba vagyok és adatokat diktálnak be) meg kell nyomni a felül a gombot és magához tér és lem sem kapcsol utána ilyenkor már figyelni kell mihez nyúllok a touch screen-en.
Az ékezetekre megpróbálom a custom karakter beállításokat a http://www.i900.eoldal.hu/oldal/inesoft-phone4 -szerint.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Skipqer #7994 üzenetére
Igen, igazad van figyelmetlen voltam. Billentyűzárra rájöttél?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Skipqer #7994 üzenetére
Megvan a dialerenk is az ékezet kezelése (idézet az e-oldalról): ABC bar language: a „T9” keresés alapja, a tárcsázó gombjaihoz rendelt karakterek beállítása. Magyar írásjelekhez a „Custom” kiválasztása kell, és a következő karakterláncot érdemes megadni:
ABC/\AáBC DEF/\DeéF GHI/\GHIí JKL/\JKL MNO/\MNOóöő PQRS/\PQRS TUV/\TuúüűV WXYZ/\WXYZ
Én ezt egy word-be bemásoltam átettem a pda-ra ezt a word filet és az összes kijelölése-másolás, megnyitottam az ABC bart -custom és frankón be lehetett másolni 5 mp alatt.
Kipróbáltam, f@sz@.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest