- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz silentkiller #514 üzenetére
Itt is csak úgy megy.
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #697 üzenetére
Miért nekem írtad a patch-et? Nálam is fent van a patch az első naptól.
Nekem valamiért az a kis progi nem akar működni, ami automatikusan beállítja a Samu Keypad-et portré, a Samu Keyboard-ot pedig tájkép módban.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #773 üzenetére
Talán az energiagazdálkodása kicsit gyengébb mint az újabbaké, de ellentmondóak a beszámolók. Az enyém pont ugyanilyen egyébként.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #775 üzenetére
Nem vagyok elégedett az akkumulátoros üzemidővel, takarékosan se bír kí 1,5 napnál többet. Tegnap kora délelőtt vettem le a töltőről, és megint csak 90 %-ig töltötte, aztán újra rárakva felment 100-ra. A töltés óta beszéltem kb. 40 percet, és volt 2-3 óra BT a headsettel. Nem volt egyáltalán WiFi és GPS. Félóránként EDGE-en leszedi a leveleimet, 5 óránként ugyanígy frissíti az időjárás adatokat. Max. 20-25 perc állítgatós nyomkorászást kellett még elviselnie, és mostanra (másnap délután 5 óra) 30 %-ot mutat, éppen csak kibírja estig.
Hivatalos ROM, ami frissítési útmutatóval letölthető a Samsung honlapjáról, csak a HH3-asból van, ami régebbi az összes itthoni Samsungon keresztül megjelent Omniában levőnél (eddig HH9 vagy HI1).
Majd jövő héten konzultálok a Samsunggal, hogy hajlandóak-e ők frissíteni, tekintettel az "elfogadhatatlan üzemidőre", amin minden jel szerint javítottak a későbbi ROM-okban.A legjobb aláírás a héten
-
Enjoy
addikt
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #882 üzenetére
Van erre egy pici cab, amit csak lefuttatsz, és kész. Fent van az eoldalon is.
-
dzsega
csendes tag
válasz silentkiller #882 üzenetére
Nálam így néz ki pedig az SMSAvailable"=dword:1 !
Én chat jelleggel szeretném nézni az sms-eket. -
Enjoy
addikt
válasz silentkiller #1350 üzenetére
Ugyanúgy 9oldal sym123 oldal maradt.
Így csináltam: kicsomagoltam geddonhun rarját, a 4fájlt feltoltam a my storage-re, majd resco-val bemásoltam a windows főkönyvtárba, aztán SR.
De semmi változásMOD:
okos67: min. megpróbálom, köszi![ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #1429 üzenetére
PIMBackup, azzal vissza is tudod állítani. Hab a tortán, hogy ingyenes. Hátránya (?), hogy saját formátumba dolgozik.
-
marci3
tag
válasz silentkiller #1429 üzenetére
easyhelper contact+sms backup
-
Wallandt
tag
válasz silentkiller #1443 üzenetére
Sziasztok! Telepítettem én is a progit "easyhelper contact+sms backup", de nekem nem menti ki az összes kapcsolatot csak 5 név szerepel a txt-ben. Mit ronthattam el? Esetleg mégsem free a progi?
-
tubi8
csendes tag
válasz silentkiller #1478 üzenetére
sunnysoft os honlapon lévő honosítás nem tökéletes próbáltam.
-
marci3
tag
válasz silentkiller #1501 üzenetére
pont tegnap frissült a 2006+ térképadatbázis....
-
blueye
veterán
válasz silentkiller #1610 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel nekem úgy van beállítva a telefon, hogy autóban kikapcsolom a GSM részt, ilyenkor minden hívást az autó telefonjára irányít.
Az is megoldás lenne, ha a főképernyőre tudnék varázsolni egy parancsikont, ami beugrik a hívások kezelése oldalra és így gyorsan ki-be tudnám kapcsolni az összes hívás átirányítását bekapcsolt GSM modulnál.
-
MODERÁTOR
válasz silentkiller #1610 üzenetére
silentkiller:
Nekem a Touch Pro úgy működik, ha a telefon részt kikapcsolom a Comm Managerben, a GPS tovább megy -épp tegnap próbáltam ki...3x3y:
Akkor örülhetsz, Magyarország -ebből a szempontból- szerencsés felén élsz, mert felénk, Budapesten igencsak hiánycikk a telefon.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz silentkiller #1619 üzenetére
Könnyen előfordulhat, nálam ez nem aktív. Illetve most próbáltunk ki egy i900-at és valóban nem talál jelet offline-módban.
Xiaomi 13T
-
No.01
őstag
válasz silentkiller #1679 üzenetére
megprobalom! koszi a tippet!!
-
Creative69
csendes tag
válasz silentkiller #1701 üzenetére
Köszi rögtön megpróbálom
igen be van kapcsolva
I900 nekem bejön :D:D:D
-
No.01
őstag
válasz silentkiller #1679 üzenetére
Hat sajna ez sem jott be! Mindenhol kikapcsoltam a szavak felajanlasat, ill kikapcsoltam a T9-et is de megiscsak probalkozik az angol szavakkal sms iras kozben...
Nyomtam egy HR.-t de semmi javulas!Szerintetek Pannonos telefonokra mikorra varhato ujabb sw??
ja es 1 nagyon lama kerdest azert en is feltennek: alap kepernyon ha megnyomom a hangero gomnbot akkor kijon 2 sav amit lehet allitani. Egyik egy kis telefon a masik meg egy teelfonkagylot szimbolizal, de ontosan melyikkel mit allitok??
[ Szerkesztve ]
-
SonicVersus
tag
válasz silentkiller #1877 üzenetére
nem, eddig nekem is szép volt, most vettem észre , mit takar az audio hack?
-
SonicVersus
tag
válasz silentkiller #1881 üzenetére
-
Enjoy
addikt
válasz silentkiller #1881 üzenetére
Le tudnád írni, hogy Te mekkora értékeket használsz?
► més que un club ◄
-
phenom
csendes tag
válasz silentkiller #1898 üzenetére
TCPMP és tcmd lett telepítve. Ekkor még lehetett párosítani utána már nem.
A tcmd-t már leszedtem a TCPMP-t még nem. De ígyse működik.
-
Attila04
tag
válasz silentkiller #1896 üzenetére
Direkt fotóztam nagyon makróban, hogy lehessen látni, mi a szitu. Szabad szemmel ezt nem látod ennyire csúnyának. Én vettem egy bőr tokot is, ez a páros remélem megvédi mindentől a készüléket.
-
Attila04
tag
válasz silentkiller #2267 üzenetére
Köszi a választ, azt hiszem meg is rendelem. Ha elforgatod fekvő helyzetbe, akkor is stabil? Nem esik ki? Mert akkor ugye az egyik oldalon nem tartja semmi.
-
WolfLenny
aktív tag
Nekem a speedshop-os azt mondta erre a tartóra, hogy ugyan belemegy, de közben nem lehet a töltőt rátenni. Ezt gyakorlatban meg tudod cáfolni? Nem akadályozz a töltő csatlakoztatását??
-
WiZARD
addikt
diahoz én is ezt a kombót használom, és maximálisan elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
elektro
aktív tag
válasz silentkiller #2284 üzenetére
Pontosan akkor rázná jobban ha sprotfutóműved lenne,bocs az off-ért.
2266-ra tudja valaki a megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz silentkiller #2448 üzenetére
gyári vodafone.
pda: i900buhh5/mihi1
tel: i900buhh4[ Szerkesztve ]
-
matyics
őstag
válasz silentkiller #2448 üzenetére
Olvastad?
[link]Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
Wallandt
tag
válasz silentkiller #2664 üzenetére
A jpg file fent van, de nem voltam biztos abban, hogy a "my music" -ba kell-e tennem vagy másik könyvtárba?
-
jegkocka
csendes tag
válasz silentkiller #2813 üzenetére
Na épp ez az, hogy nincs ott Viszont a memóriában érezteti hatását, lehetne több szabad is. ROM-ot emiatt egyelőre meg nem akarok frissíteni, nincs ezzel baj. Ha lesz hivatalos magyar majd, akkor arra frissíteni meg a garancia megtartásával lehet, ezért azt érdemes lesz megvárni, csak ki tudja mikorra készítik el.
-
Bikkrom
senior tag
válasz silentkiller #2852 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogyha kijön a hivatalos ROM tényleg beválik-e a tesztben említett javítás és az akku gondok megoldás. Végülis a tesztben el nem vérzett de elől sem végzett. T-mobilnál is lehet érdeklődni, hogy mikor lesz hivatalos ROM vagy csak samunál? Esetleg valami mail cím, írnék nekik.
Jégkocka: Nah ehhez nem értek de vannak itt szakik, biztos nemsoká megmondják nekünk.[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
mackosajt
addikt
válasz silentkiller #2852 üzenetére
köszi.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Gr3ddy
tag
válasz silentkiller #2963 üzenetére
1. sim telefonban van
2. szintén
3. rendesen feltelepült.
3a. 8.0.0.49545
4. működik rendesen.
5. rendben
akkor valszeg az 5b
egy sungoo navin simán fölment minden semmi gond nem volt, az hamarabb is megtalálja a műholdakat mint ez a szutyok
Feladomwin7 élményindex 7.3 :)
-
Gr3ddy
tag
válasz silentkiller #2966 üzenetére
dühöngök csak, jó a cucc de kifogott rajtam
mindjárt nézem a gps tunertwin7 élményindex 7.3 :)
-
Gr3ddy
tag
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #3067 üzenetére
Ezeket mind tudja a PIMBackup, és ingyenes. Sőt, Taskokat és egyebeket is lement és visszaállít. A formátuma nem txt, de eddig még nem is kellett, hogy mással kompatibilis legyen, mivel installra nincs szükség, így bárhonnan futtatva visszaállítja a saját backupját.
-
Enjoy
addikt
válasz silentkiller #3662 üzenetére
Ezt eleve így kellett volna kiadni, így legalábbis már van értelme használni a widget today-t..
Bár sztem nem fogom sokáig használni, mert mégis csak gyorsabb egy Today 2 , vagy egy TouchFlo
A hangerő állítás viszont nagyon tetszik► més que un club ◄
-
Skynet258
veterán
válasz silentkiller #4046 üzenetére
Az autós képre gondolsz? Nem tudom mi lehet a gond, nálam bejön (és le is tölthető) firefox és explorer alatt is.
-
eosz
tag
válasz silentkiller #4909 üzenetére
Az ISO 370-et az Omnia kalkulálta, ahogy mondod "SCN" módban. Kénytelen volt, mert a leghosszabb zársebesség, amire képes az 1/4. (Ezt a képet mondjuk 1/8-on lőtte.)
-
silentkiller
senior tag
válasz silentkiller #5017 üzenetére
Bocs, viccnek szántam, lehet, morbid volt
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
kikuchiyo
csendes tag
válasz silentkiller #5519 üzenetére
K2 alatt XDHK2-t értesz?
Én 2 hete vettem a (független) Omniámat, és ez a ROM volt rajta. Azt nem tudom, hogy milyen lett a kamera minősége, mert nincs mihez viszonyítanomEgyébként stabil vele a gép, jól működik, és az aksi is bírja, már amikor a rokonok-ismerősök nem nyüstölik rajta a Resco Bubblest. (Komolyan, ezzel a programmal fogok csajozni)
-
tzatzikiii
tag
válasz silentkiller #5606 üzenetére
Koszonom szepen! Nekem ez egy ősromos t-mobilos omnian tokeletesen mukodik, vegre tudom, hogy kitol jon vissza a jelentes.
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #5839 üzenetére
Legálisan csak azt, ami ugye a 4 GB-oson gyárilag van... Olyat pedig még nem árul a Nav'N'Go.
[ Szerkesztve ]
-
petib
csendes tag
válasz silentkiller #5840 üzenetére
Köszi a tippet, de ez max átmenetileg oldaná meg a problémát... Van valakinek egyéb ötlete az exceles dologra? Nem hajlandó .xls .xlt fájlokat megnyitni.
-
GENUINO
tag
válasz silentkiller #6102 üzenetére
hol vannak ezek a beállításokban? angolul van nekem de szószerint lefordítva semmi iet se találtam beállításokban a cameránál a 4 oldalon + a másik 2-n se :S
-
Skynet258
veterán
válasz silentkiller #6441 üzenetére
Látszik, hogy a nagy világosság sok volt az optikának, rengeteg helyen beégett, meg egy halom kromatikus aberráció is tiszteletét teszi
Mondjuk nem csoda, a téli világos táj elég nehéz terep, főleg egy ekkora optikának.zsiraf007: tedd fel a nodata nevű cab file-t azzal le tudsz tiltani minden nem kívánt adatforgalmat.
[ Szerkesztve ]
-
GENUINO
tag
lol mekkora HÓÓÓÓÓÓÓÓ D
nálunk elolvadt :S -
lfarkas
aktív tag
Szép, ügyes témák. Tű éles! Ami nekem feltünik, hogy a képek jobb alsó sarkaiban zöldes árnyalat látszik a bal alsóban pedig halványan belilul. Az én Omniám is ezt produkálja a fotókon.
OFF Ami érdekes, hogy az SE P1 is pont így fotózott. ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest