- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenom
csendes tag
Szevasztok!
már hónapok óta olvasom a fórumot és azt itt leírtak hatására döntöttem az omnia mellett.
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy ha beállítom a samsung today 2-őt, akkor a képernyő alsó részén két vékony csík jelenik meg keresztben (olyan színű, mint a kijelző alja és teteje). Tud valaki segíteni?
Egy tipp:
ha tuti tokot kerestek, akkor a gsm boltban olyat kérjetek, ami szifonhoz való. Nagyon nagy a választék, persze ha nem zavar az alma logó. -
phenom
csendes tag
Kösz az infót.
Azt a két csíkot nem lehet úgy módosítani, hogy ne legyen piros?
A képernyő felső részén lévő csíkok olyan árnyalatúak, mint a háttérkép, csak egy kis törés van.
-
phenom
csendes tag
De azt a két piros csíkot nem lehet átlátszóvá tenni?
-
phenom
csendes tag
Feltöltöttem ide
http://www.kepfeltoltes.hu/view/081027/Screenshot_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
Megnéznétek mi lehet ez?
Előre is kösz
-
phenom
csendes tag
Helló mindenkinek!
Nektek is csinál olyat a jó kis Omnia, hogy amikor csörög, akkor először halk és csak kb két másodperc múlva hangosodik fel a ténylegesen beállított hangerőre?
előre is kösz a segítséget
-
phenom
csendes tag
Üdv!
Nekem az van a wifivel, hogy fellép vele a netre, utána pedig a gprs is kapcsolódik. Ez miért van? A gprs-t hol tudom kikapcsolni?
Nektek megjelenik a képernyő tetején a blúcucc ikonja ha aktív? Nekem nem. Ez miért van?
-
phenom
csendes tag
A 1430-ra van valakinek válasza?
-
phenom
csendes tag
Hi!
Nekem mára ígérték a fóliát, de eddig semmi. Bár ez még csak az első időpont volt.
Asszem megrendelem kintről.
-
phenom
csendes tag
azt tudja valaki, hogy a be-kikapcsoló gomb miért villog pirosan?
Se olvasatlan üzenet, se nem fogadott hívás nincs benne.
lécci segítsetek
-
phenom
csendes tag
A ki-be kapcsológomb villogására van valakinek ötlete?
-
phenom
csendes tag
Hi mindenkinek!
Már korábban is kérdeztem de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezem megint.
Pirosan villog a ki-bekapcsoló gomb. Tudja esetleg valaki, hogy miért? Kicsit már idegesít.
Előre is kösz a segítséget.
-
phenom
csendes tag
válasz Viktor0610 #1672 üzenetére
Kösz a segítséget, de már minden kimenő, bejövő, sikertelen hívást, üzenetet, emlékeztetőt kitöröltem és még mindig villog.
A töltöttség 80%-os.
esetleg még azt meg tudnád írni, hogy neked a blúcucc bekapcsolásakor megjelenik-e a képernyő tetején az ikon?
nekem nem. Ez valami beállításon múlik?
-
phenom
csendes tag
Üdv!
A következő a helyzet. El szeretném indítani a fényképezőt, de kiírja, hogy nincs elegendő memória, zárjak be minden futó alkalmazást.
Már minden alkalmazást bezártam, a feladatkezelőben sincs semmi, mégse indítja a fényképezőt.
valakinek valami megoldás. Fontos lenne, mert szétvág az ideg.
-
phenom
csendes tag
Fólia.
Írtam mailt, nagyon kedvesen válaszoltak, hogy jövő héten kedden jön (ez két hete volt), meg írták még, hogy ha bármi kérdésem van nyugodtan írjak.amilyen az én formám megrendelem külföldről és akkor megjön a magyar oldalon megrendelt.
kérnék egy kis segítséget.
Nem tudom a laptopot összekötni blúcuccal a telefont, azt írja ki, hogy "FTP service not found". Tudja valaki, mi lehet a hiba. egy darabig működött aztán ennyi. -
phenom
csendes tag
bluetooth kapcsoltanál kiírt "ftp device not found" üzenetre nincs valakinek megoldása?
lécci segítsetek.
-
phenom
csendes tag
válasz matyics #1891 üzenetére
Kösz a segítséget, ezt én is megtaláltam de nekem nem erre volt szükségem.
ActiceSyncet nem használok, csak bluetoothon összepárosítom a cuccokat és a file transfer klienssel küldöm a dolgokat oda és vissza. Na ez tegnapig működött, azóta csak hibaüzenetet küld.
Remélem jó lesz a telefonod, nekem kb egy hónapja van meg és ez az első dolog amit nem tudok megoldani.
Lehet, hogy Hr lesz a vége.
-
phenom
csendes tag
válasz silentkiller #1898 üzenetére
TCPMP és tcmd lett telepítve. Ekkor még lehetett párosítani utána már nem.
A tcmd-t már leszedtem a TCPMP-t még nem. De ígyse működik.
-
phenom
csendes tag
a laptopot, hogyan tudom törölni az eszközök közül?
-
-
phenom
csendes tag
A westendbe tudnak romfrissítést csinálni?
-
phenom
csendes tag
Szevasztok!
Nektek a blucucc ikonja megjelenik a felső sávban amikor az aktív?
-
phenom
csendes tag
altív bluetooth estén mindenkinek látszik az ikon a képernyő tetején.
valaki válaszolhatna...
-
phenom
csendes tag
Én úgy kapcsolom be a kameránál a gps-t, hogy előtte az igo-val keresek műhódat és utánna indítom a fényképezőt.
ha így fényképezel, akkor elmenti a gps koordinátákat és a netre fel tudod a koordináták alapján a képet tölteni egy térképen oda, ahol fényképezted. Szerintem vicces dolog.
az lenne jó, a ha az igo-ban tudnál a fényképre hivatkozva uticélt beállítani, ha esetleg valaki tud ilyenről írja meg lécci.
-
phenom
csendes tag
Hali!
nektek a töltés megy rendesen?
Nálam sokáig változatlan az akku állapota, aztán hirtelen jelzi, hogy fullon van. ez kb 3 és fél óra.
Ez normális?
-
phenom
csendes tag
Akkor most a naviextras.com ról tudom frissíteni az omniában levő térképeket?
Lehet kártyaolvasón keresztül is és úgy is, hogy összekötöm a telefont a géppel?
-
phenom
csendes tag
Kösz mindenkinek az infókat, szerintem holnap én is megcsinálom, aztán majd írok a tapasztalatokról.
az a 46 országos bővítés érdekelne?
-
phenom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
olyat lehet csinálni, hogy írok valamit a jegyzetbe, elmentem és azt elküldöm mms-ként?
vagy esetleg valami program ennek megvalósítására?
-
-
phenom
csendes tag
válasz lasarus1988 #4518 üzenetére
Helló!
Úgy látom ismered az inesoft phone programot. nincs hozzá esetleg valami használati utasításod.
Konkrétan az érdekelne, hogy a névjegyzéket, hívásnaplót, smskezelőt alapértelmezetté tudom e tenni, úgy hogy a telefon menűjében a névjegyzékre bökve az inesoftos jöjjön elő.
előre is kösz.
-
phenom
csendes tag
válasz lasarus1988 #4537 üzenetére
kösz a segítséget. még az érdekelne, hogy today módban neked is a kép tetejére teszi? ennek a beállítását nem találtam sehol. alul jobban mutatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest