- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
Ne vedd le, mert lehet hogy pár nap alatt regenerálódik, inkább ez legyen vele,mint az enyémmel
, úgy látszik ezek a "láthatatlan pajzsok" mind külön egyéniségek.Remélem a tiéd jobban fog kapaszkodni az omniába mint az enyém
Ami a T-s romot illeti, szerintem mire kijönnek egy brandelt szervízrommal, az omniákon talán már WM6.5 fog ketyegni.
A sonyericsson romokkal is úgy le voltak maradva, hogy mikor végre kijött egy frissítés, már vénnek számított. -
tsaby76
aktív tag
-
lasarus1988
tag
Állítólag az Invisible Shield a durva behatásokat 1-3 nap alatt teljesen kiheveri, tehát kisimul, mint amikor először felrakod! Erről is volt valahol videó, a csávó majdnem betörte az iPhone kijelzőjét annyira strapálta a kulccsal. Utána megmutatta a kijelzőt és meg is látszott a fólián a kulcsnyom de szépen lassan kezdett kisimulni.
Ez is vagy jó marketing vagy tényleg működik. Pár nap múlva megtudod!
Minden esetre én a kristálytokra meg Brando fóliára esküszöm. Teljes védelem, kényelmes fogás, farmer zsebben simán hordható.
-
Skynet258
veterán
Genuino: szervizbe szerintem felesleges vinni, ha ennyire nem megy, akkor a szolgáltatónál is meg fogják tudni csinálni (gondolom Vodafone GPRS-re gondoltál, és nem GPS-re, mert olyan nincs
)
-
tsaby76
aktív tag
3nap alatt érte el a végleges formát, sajnos nekem a hátlap hányadék lett, az előlap majdnem jó lett, a szélek teljesen jól sikerültek.Makulátlan nem lesz, mert disznó vastag ez az anyag.A hátlapi samu logóba talán nem fog 3nap alatt belezsugorodni, de az is lehet hogy soha sem fog teljesen.
-
Skynet258
veterán
A fólia nálam jól volt feltéve, alkalmaztam én is a videókon látott technikát - konkrétan sz*rt se ér
A gond nálam sem az volt, hogy feljött a fólia, és aláment a kosz - konkrétan a fólia szélén szedte össze a szöszöket.
Remélem neked beválik, én örülök, hogy megszabadultam tőle.tsaby76: viszont nézd ezt, árban jobb, és 360 fokban forgatható! Egyedül a töltőt cserélném le gyárira, mert nem bízom az utángyártott töltőkben... Na meg kérdés a tappancs mennyire stabil
Rásasolok azért erre a Parrot dologra, hátha megtetszik valamelyik, köszi az infót -
Skynet258
veterán
Mad World - egyébként tényleg hülye vagyok, mert jó fél órán keresztül gyakoroltam ezt, és már egész jól megy - amikor a srác visszavált egy oktávot, annál a résznél kissé elakadok. De jó lesz ez, alakítunk egy fasza kis együttest, Omni-team vagy hasonló néven
De most megyek aludni, néha nem árt -
Skynet258
veterán
Én is azt próbáltam előszőr
Asszony tuti hülyének fog nézni, megmutatom neki az új okosságot
-
Skynet258
veterán
Akkor nem tudom, nekik milyen verzió van meg... nálam van egy teeter.cab, és a két dll (HTCAPI.dll, HTCSensorSDK.dll). Utóbbiak alkotják a dolog emulációs részét. Ezeket kell bemásolni a Windows mappába (AS-en keresztül nem látod ezt a mappát, szóval filekezelő kell hozzá, pl. Resco Explorer).
Privibe meg ment egy link -
Skynet258
veterán
Igazság szerint nem tudom, mit ír az eoldal, mert én külföldi leírás szerint tettem fel. Az ennyiből állt: másold be a két dll file-t a Windows mappába, telepítsd a játékot... és ennyi
Szóval nem tudom, nálad mi lehet a gondja (ugye feltetted az emu dll-eket a Win mappába?).Ja, tegnap csináltam pár képet a Shield-ről levétel után, itt megtaláljátok az InvisibleShield mappában. Szerintem annyira nem vészes a dolog, de mindenesetre az látszik, hogy már annyira nem volt átlátszó... Karcoktól az biztos, hogy a legjobban véd, de amióta Martin van az Omniámon, azóta valahogy élesebb a kijező, szebbek a színek, de komolyan! Idővel kissé elhomályosul az IS.
Na meg a fehér papíros képeken látszik, mennyire összeszedi a széle a szöszöket -
Én telepítés előtt megnézném a Start - System fül - Pemove Programs részen, nem-e jelzi ki a programot a PDA. Amennyiben igen, eltávolítani.
Ezután a Start - Programs részen megnézném, ott van-e az iGO ikonja. Amennyiben igen, "Uninstall ...".
Majd egy fájlkezelővel rákeresnék az iGO részletet tartalmazó fájlokra/mappákra, majd törölném azokat.
Ezután esetleg egy soft reset, majd mehet a telepítés. -
polonic
félisten
Na megint én írok. Az igo-s második problémára szerintem csak a registry buherával van megoldás, mert ugye ha feltelepíted, akkor a registryben tárolódnak róla az információk. És ugye azt írja ki, hoyg már installálva van pedig leszedted, azt írtad. A registryben hülyülhetett meg valami. A saját uninstall ikonjával szedted le amúgy ami a programok között van?
-
A Windows/Start Menu/Programs mappa alatt találod a Start menü összes programját -mappákkal együtt, pl. Games, Office Mobile, stb.
Amennyiben egy féjlkezelővel létrehozol itt egy új mappát, a Programok között is megjelenik. Ebbe a mappába át is helyezhetsz program ikonokat, amiket szeretnél, ezután a Programok között is aban a mappában lesznek azok megtalálhatóak. -
polonic
félisten
Csinálj egy mentést spb backuppal, trailt tudod használni 15 napig. Utána elkezdheted buherálni a registryt, aztán ha behalna akkor csinálsz HR-t, utána egy restore-t és olyan minden mint előtte volt.
Az 5402-re a sys.txt a megoldás, de tényleg. Majd meglátod.Ha nem is nézed meg most, majd a későbbi HR után, ha telepíted az igot, már azt a hibát nem fogja kiírni. A másik probléma nem tudom miért jött elő
-
ziggi_zug
aktív tag
Igen is meg nem is. A méret stimmel, de míg az omniának két gombja meg egy joy van, addig az ifon-nak csak egy gombja. Nekem először ifon tok volt, de eléggé idegesített, hogy nem tudom a hard gombokat rendesen használni. Aztán váltottam erre:
(Omniával fotózva)
Itt a műanyag bölcsőbe pont beleillik a gépezet. Minden gomb elérhető, kívülről finom, jól kidolgozott, szépen megvart (mű)bőr -
polonic
félisten
-
Szerintem semmiképp sem normális, hogy nulla aktivitással ilyen gyorsan merül.
Nem tudom, használsz-e feladatkezelőt, én a WkTASK-ot ajánlanám, hátha valami a háttérben meríti az akkut, illetve, ha ez nem segít, megpróbálnék egy hard resetet, hogy az után is így merül, az akkumulátor-probléma. -
wolfman
veterán
Na ez engem is nagyon érdekelne! Bizonyos, hogy ebben a készülékben nem a kijelző fogyaszt a legtöbbet. Feltöltöttem egyik este, majd másnap 2x néztem meg rajta az órát, pár mp-et volt bekapcsolva a kijelző. Estére a töltöttség lement 40%-ra!!! Ez több szempontból se jó. Ha dolgozok olyan helyen ahol nincs folyamatos töltési lehetőség akkor sz.ptam! Másik, meg mi lesz ha a készülék elkezd öregedni. Az aksi kezd megfáradni és még ennél is sz@rabb lesz a teljesítménye? Folyamatosan töltőn kell legyen?
Ezenkívül semmi bajom nincs vele, de ez felettébb idegesítő!
Egy 3000mA-es Li-Polimer aksival lenne használható igazán! -
erdoke
titán
Talán pont azért nem képes, illetve nem engedik. A jó öreg 3510-esednek az "operációs rendszere" három másodperc alatt feláll egy évresztéshez, egy WM-nak sokkal több időre van szüksége. A kikapcsolt PC-den (laptopodon?) is meg tudod ezt oldani, már ha az alaplapod támogatja. Miért nem azzal ébreszted magad?
-
tsaby76
aktív tag
Igen próbáltam mindezeket, sajnos olyan mintha a tapadó réteg levált volna a fóliáról, hiába lett teljesen letisztítva a széleken többé nem tapadt.Egyébként javaslom a plusz shield spray vásárlását, mert az alapcsomagban lévő nagyon szűken elég, illetve a kiegészítő flakonban több van mint az alapcsomagban.
-
tsaby76
aktív tag
Én is az instrukciók alapján csináltam, alaposan lezsírtalanítottam, az ívelt részeknél rányomtam eddig tök szép volt, de pár napja (2,5 hónapja van rajta)a felső rész(bekapcs gomb, és a bal sarok) elkezdte maga alá szedni a port, egyenlőre még alig látszik, de hamarosan úgyis meg fog indulni, a bekapcs gombnál már kicsit jobban levált.Azt hozzáteszem, hogy tokot nem használok mióta ivs van.
-
tsaby76
aktív tag
Arra vigyázz hogy ne nyúljon meg, illetve a tapadó felülethez még véletlenül se érj hozzá.Amúgy szerintem egyedül a hátlapra nehéz felrakni, nekem a többi nagyon gyorsan ment.A szélső elemek pedig mostanáig szépek is voltak.
Jah és fontos betartani a 24órás száradási időt! -
polonic
félisten
-
mackosajt
addikt
én pont az ilyen csalódások elkerülése végett rendeltem a zagg.com-ról. ugye az első, elveszettnek hitt szett végül ideért. Közben igencsak gyors mailváltásban majdnem elküldtek még1et.
Még sikerült visszafordítani.Ami a minőséget illető kritkát érinti, szerintem kinek a pap, kinek a paplan. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem akar kicsúszni a kezemből a kütyü, és nyugodt lehetek, hogy nem karcolódik meg.
Kíváncsi lennék, a többi fólia miként véd. -
szelesg
csendes tag
Én nem innen rendeltem, de 30 nap alatt jött meg, pont ma. Épp ma akartam megfenyegetni őket...
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem van kivetni valóm a cuccal.
Könnyen nyúlik a fólia, mikor próbálom a buborékokat kinyomkodni alóla.
Ráadásul nem is sikerült mindenütt.Nem igazodik teljes mértékben szépen a kijelzőre, maradtak fólia gyűrődések...
Eldöntve látom a készüléken.Igaz, most raktam fel 1 órája.
Azt tudom, ha nem tűnnek el a dolgok alóla, nem szívódnak fel, egy évet jósolok neki.
Azért ennyit, mert azért drága volt, hogy lekapjam -
polonic
félisten
Szeritnem ez be van bukva. Én már régen rendeltem a kávémra és samsung p2 lejátszróra ilyen fóliát. A kávéra megérkezett, a p2-höz valóra meg azt írták hogy postázzák, mindezt november közepén. Számtalan e-mail ment nekik, nem válaszolnak. És egyébként is csalódás ez a fólia. Martin fields, Brando vagy Expert shield fóliát válassz helyette.
-
tsaby76
aktív tag
Nekem 3hét alatt érkezett meg.Viszont arra készülj fel hogy nem túl dekoratív.Nem vagyok egy kétbalkezes, de a hátlap ocsmány lett, a logónál nem tudta felvenni a a felirat formáját, és a csúcs az volt mikor elkezdte ledobálni a széleit, így a hátlapi darabot leszedtem.Viszont tényleg véd, de egyedül a szélekre javaslom, ott tényleg jó lett.
-
lasarus1988
tag
Én általában nagyon vigyázok a dolgaimra, ezáltal az Omniára, de nekem még mindig a GYÁRI fólia van rajta. Elől, hátul. (Mellesleg múlt év október közepén vettem az Omniát) Semmi gond nincs vele, nem jött fel és nem karcos a kijelző. De mihelyt újra kapható lesz a Brando fólia már megy is rá.
Holnap egyébként kipróbálom a Crystal Case nevezetű csoda tokot. Kíváncsi vagyok rá!
Arról az oldalról pedig rendszeresen az jutott vissza a fórumra, hogy ugyan megkapták a rendelők, de sok késéssel.
-
-
erdoke
titán
Pl. egy automata ceruza hegye (mármint a grafit bél nélkül) megteszi, vagy bármi hasonló. Ha nincs védőfóliád, akkor a tű azért kerülendő.
Van már nem hivatalos, újabb pannonos ROM a neten, rövidesen lesz a többihez is hivatalosan.
Szerviz ROM felrakásával ugorhat a garanciád, ez a szolgáltató/Samsung jóindulatán múlik. -
erdoke
titán
A kijelző pontatlanságára:
Keress egy, a készülékhez kapott cerkánál hegyesebb tárgyat, és kalibráld újra a kijelzőt. Fontos, hogy mindig felülről, merőlegesen nézd a kis keresztet, mielőtt megbököd a közepét. Többeknek javított az érzékenységen ez a kis trükk.A gyors merüléshez:
Ha jól értettem a neten olvasottakat, valami újfajta akksi került az Omniába. Állítólag már nem a töltő szabályozza a töltést, hanem az akksin belüli elektronika. Talán ezzel van összefüggésben, hogy ROM-tól is függeni látszik töltés, illetve nem 2-3 töltés kell neki, amíg eléri a teljes kapacitást. Várj 4-5 hetet, hátha javul. Addigra talán lesz új, hivatalos magyar ROM is.
Sokaknak javított a helyzeten, ha kikapcsolták a kijelző automatikus forgatását (helyette rátették gombra), és lelőtték az etikett/udvarias módot. Érdemes lehet még a kijelző lekapcsolási idejét a legrövidebbre, a fényerőt pedig automatikusra állítani, a hálózati frekvenciát Automatikus helyett 900/1800-ra módosítani, illetve WiFi-t, BT-t csak szükség esetén aktiválni. -
erdoke
titán
Piros pöttyöket látsz, ha bemész a gyors beállítások -> GPS-be?
Ha nem, akkor a port beállításokon kell módosítanod. Gyárilag az Omnián a 3-as port van beállítva, add meg azt az iGO-ban. Sebességnek bőven elég valami közepes, emlékeim szerint 4800 bps-on cammog a GPS adat.Ha viszont piros pöttyeid vannak, akkor sokat kell várni. Vagy első hidegindítás előtt érdemes letöltetni vele a műhold pozíciós adatfájlt (Beállítások\Rendszer\Enhanced(?) GPS). 35-45 KB, egyszer nem vág földhöz, még ha nincs is valamilyen adat csomagod előfizetve. A későbbiekben már nélküle is gyorsabb lesz.
Mindez persze szájbarágósan le van írva az i900.eoldal.hu-n... -
Addig állítsd az iGO beálításain belül a portokat, amíg nem talál műholdat.
Fontos, hogy minden port kiválasztását követően szükséges újracsatlakoztatni a GPS-vevőt (tehát vedd ki a pipát a "GPS-vétel bekapcsolva" melllől, majd újra pipáld be.Ja, még valami. Akkor jók a beállítások, ha a három kis négyzet zölden villog -rossz beállítások esetén sárgán jelez.
-
Attila04
tag
Több, mint egy hónapja fent van az IS, és semmi bajom vele. A felrakás macerás, ez van. Egyedül a kijelzőn látszik, ha elszúrsz valamit a felrakásnál. Elszíneződést még nem látok, állítólag 3 hónap múlva kezd látszani, kíváncsi vagyok. Ha szépen rakod fel, akkor csak a sarkoknál fog látszani, az is csak akkor, ha közelebbről nézed. Ennyi kompromisszumot megér a védelem.
-
-
Skynet258
veterán
Ahogy a kolléga írja alattam, elég negatív nálam is is IS.
Én teljes készülékre rendeltem, 4k volt, tehát végülis nem egy nagy összeg. De az oldaláról már leszedtem, mert nem volt túl szép. Egyszerűen nem lehet tökéletesen feltenni, emiatt helyenként elég csúnyácska lett. Idővel pedig még inkább, a sarkoknál elengedte magát.
Az tény, hogy a kulcs sem árt neki (kipróbáltam), de kinézetre... hát, lehetne jobb.
Következő Martin Fields lesz, csak még nem néztem körül, itthon lehet-e kapni (valaki, valami tipp?). Mondjuk valószínűleg mindenképpen kintről rendelem, mert jóval olcsóbb általában.
Szóval, ez a nagy helyzet, majd átírom kicsit az oldalamon is a szöveget, hogy az IS mégsem olyan hű de jó dolog. Sajnálom pedig, mert sokat vártam tőle, de nehéz feltenni, telemennek a szélek kosszal... Evvan, saját tapasztalatból tanul az ember. -
polonic
félisten
Már későn szólok, egy nagy csalódás. Nem olvastál vissza? Olyan narancsbőrös a kijezlő tőle, én csak arra rendeltem. Nekem nehéz volt felrakni. Valaki belinkelt egy képet ide, hogy leszedte a gépéről és elszineződött, vörös lett az egész. Már bánom, hogy ezt rendeltem. Ha leszedem utána brando, martin fields vagy expert shield lesz rajta. És szvsz elég a kijelzőre, hátlapra meg a oldalra szerintem fölösleges, bár nem tudom milyet rendeltél.
-
GabeszPapa
csendes tag
Szia!
Nekem brando fólia van, az elég jó, a kezelhetőséget sem rontotta le, ezt merem ajánlani, védeni is megfelelően véd. Ebből a márkából vettem egy fekvő bőr tokot, sztem jól néz ki, használni is jó csak a sarkokat nem védi, egyszer leesett az övemről ahogy szálltam ki a kocsiból és pont a telefon sarka ért le... Ha komolyabb védelmet akarsz legyen teljesen zárt a tok.
Üdv,
Gabesz -
Teljesen ingyen akkor használható, ha kikapcsolod az AGPS-hozzáférést, mert ez némi adfatforgalmat generál. Ez mondjuk, csak külföldön generálhat jelentős többletköltséget.
Maga a navigáció díjmentes, a térképek frissítése fizetős, tudtommal egyedül Magyarország térképének frissítése ingyenes.
-
Az ActiveSync segítségével telepíthetsz olyan programokat a PDA-ra, amik EXE-kiterjesztésűek, szinkronizálhatod a gép és a PDA között a fájlokat, Outlookkal a névjegyzéket.
Nincs rajta alapból Opera Mobile a Programok között?Az a legjobb böngésző Windows Mobile rendszerre.
A CAB-kiterjesztésű fájlokat a gépre másolva tudod telepíteni, a sima elindításukkal.
Zenelejátszásra a TCPMP/Mort Player/Core Playerhármas tetszőleges darabja(i) használhatóak. Utóbbi fizetős.Erősen javasolt visszaolvasni, illetve az i900.eoldal.hu oldalt átnézni!
-
Skynet258
veterán
Nah lássuk: a Wi-Fi jel nincs lekorlátozva olyan módon, mint ahogy gondolod. Tehát egyszerre csünghet rajta akár 50 eszköz is, mindnek lesz netkapcsolata... az más kérdés, hogyha ebből az 50-ből egy cuccon fut a torrent maxon, akkor az elveszi a sávszélt, és a maradék 49-nek egy órába fog telni, mire behoz egy lapot. Remélem érted, mire gondolok.
Magyarul nem, nem lesz semmi gond abból, hogy neked Wi-Fi-d van csak otthon, nekem is az van
Ezt a Wi-Fi jelet simán használhatod, én is néha a fürdőkádból netezek a telefononCsatlakozás: alapból, magától nem fog csatlakozni sehová, ha elindítod a böngészőt, akkor igen. Persze ezt ki lehet védeni fél perc alatt, egy kis állítgatással. Leírtam az oldalamon a FAQ részbe, úgyhogy most ettől megkímélem magam.
Ha problémád van, és épp ráérek, akkor MSN-en segítek - csak vegyél fel újra, mert nálam meg se nyekken, vagy add meg a címed, amin felvehetlek -
Skynet258
veterán
Az oldalam nagyjából bemutatja azokat a progikat, amiket én használok vagy kipróbáltam, a leírásokból és képekből pedig ki tudod következtetni, hogy számodra mi kell rá - köszönöm, hogy olvasod, mindig jól esik, ha valamit nem feleslegesen csinálok
Amit még tudok ajánlani és elég elterjedt, az az eoldal, ezt is nézegesd át.
Ezeken kívül javallott egy képernyővédő védő fólia beszerzése is - fő a biztonság. Ezekre is találsz tippet mindkét oldalon.
Ha kérdésed lesz, akkor itt is rengeteg infó gyűlt össze, használd a keresőt, az a leggyorsabb megoldás, ha nem találod a választ, akkor pedig kérdezz, szívesen segítünk, ha tudunk.
Hirtelen ennyi, és üdv a táborbanlasarus1988: elmondtuk kétszer nagyjából ugyanazt, de jobb mint egyszer se
-
lasarus1988
tag
Na mármost elsősorban az i900.eoldal.hu-t tudom megint csak ajánlani. Azon az oldalon kipróbált programok vannak és rengeteg segítséget találsz a telepítésükhöz is. Ha internetre csak WIFI-t használod először a nodata.cab programot telepítsd és lődd ki belőle azokat amik neked nem kellenek. iGo telepítése, első használatba vétele (lásd egyik előző post-om). Ha ezek megvannak kezdheted testreszabi az Omniát. Programok, skinek, játékok vagy amire használni akarod. Google a barátod és ezen kívűl két kifejezetten ezzel a témakörrel foglalkozó oldal is létezik. Az imént említett i900.eoldal.hu illetve amin már jártál Skynet258 oldala.
Ha elakadtál szívesen segítünk de előbb keress utána kérdezz!
-
ziggi_zug
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL T40 EMC Szerver
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest