Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
Rico75
csendes tag
Sziasztok!
Megmondom őszintén, én elvesztem ezek között a ROM meg KERNEL meg hasonló fogalmak között.
Mi az a kombináció, ami most a legtutibb, leggyorsabb, stb.?
Feltettem a Gingerbreadet (2.3.4 JVR), de siralmas quadrant pontszámot produkált a teló.
Biztos lehetne ez gyorsabb is, meg jobb is.
Ki az, aki néhány sörért (vagy egyéb ellenszolgáltatásért) megcsinálná nekem a flashelést, hogy ne csináljak belőle féltéglát?
Üdv,
Rico
-
tariattila
veterán
lol
mi fogad most megannyi jól működő ginger rom után...
android op.r. 30%.... android r. 7%
este mikor töltőre raktam a labyrint játékot nyomtam...
ezek szerint ennyire játékérzékeny a dzsindzser?
hmmmmm...az érdekes, hogy tegnap végignyomtam a marble maze-t (utolsó kib@sz@tt pályát kivéve) éx meg se reccent az android rencer...
jétékfüggő is? hmmm -
user137
őstag
egész jó a JVR üzemideje. folyamatosan bekapcsolt BT, Wifi meg 3G mellett kevés használattal és éjszakai repülővel 1 nap 20 órája vagyok bekapcsolva és 20%-on van az akksi.

-
kutkut
addikt
-
schumi
aktív tag
Hali,
tudnátok segíteni a következő probléma megoldásában ?
Tegnap lemerült a galxy s telóm, rádugtam töltőre ma levettem reggel róla a töltőt, és nem tud bebootolni, megjelenik a galaxy s logó kicsit tölt majd jön a "hibaüzenet" -3rezgés többször is- és nem lép tovább, fekete képernyő lesz és megint 3 rezgés.
Semmit nem telepítettem tegnap ami kinyírta volna a telót.
2.2es hivatalos froyo van rajta kiesen keresztül tettem fel 2 hónapja kb.
Nem rootolt
Nem műxik nálam a 3 gombos reset sajnos
valakinek esetleg van valamilyen tippje ?

-
Vic61
senior tag
válasz
kutkut
üzenetére
Mire gondolsz, a Talon kernelre? Itt már felraktak hozzá linket, asszem Piwi.
Tökéletesen módosítható-javítható-változtatható, bár kernel flasher után nálam manuálisan kell rebootolni, ha másik kernelt raksz fel, és fordítva. Lagfixet nem kell viszont kikapcsolni, nem lesz gond. A scriptek meg csak scritek....vagy felrakod, vagy nem...de sztem (lehet placebo érzés) javult a RAM-kezelés, és a működés is folyékonyabb. Forrás: http://forum.xda-developers.com -
válasz
korpicschess
üzenetére
Én stockot használok, nekem jó az. Sokan használják Norbi romját is, állítólag az is jó. Van már 2.3.5, a CM7 már pár nightly óta az.
-
válasz
korpicschess
üzenetére
JVR+Semaphore 1.5.0. Szerintem.
-
korpicschess
veterán
Csáó. Összefoglalná nekem valaki az utolsó 3 hetet ROMok terén?

Egy ajánlott ROM + kernel érdekelne. Esetleg MIUI ha a kamera hozza a másik minőségét, de ez kb kizárt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nggabi
félisten
semaphore 1.5.0 voodoo colorral vótmá?
-
fo_di
őstag
melyik deodex jvr rom most a legstabilabb? hétfőn megyek nyaralni, ahol azért jó lenne a "sárkányos" gps is, melyik lenne a legjobb választás most?
jó akkuidő meg normális gps lenne most a szempont (a mostani romkonyha jvh-m időnként produkál érdekességeket, bár alapvetően jól megvagyunk. vagy akkor inkább hagyjam hazajövetelig? mert nem lesz nálam pc romolni)
(van egyébként ebből stock deodex?) -
Remus389
veterán
felraktam az asphalt 6-ot miui ala. kicsit neha laggol, nem olyan smooth mint az asphalt 5.
kerdesem nalatok is kicsit laggy az asphalt 6? vagy mas romnal ez jobb? igazabol smooth de mikor kicsit sok az ellenfel akkor beszaggat. az elozonel birta
-
válasz
tariattila
üzenetére
Originál csak a gyári 1500-s van, nem? Gondolom ez is valami utánzat...
-
zozyk
addikt
1650m Original EB575152 Battery Samsung Galaxy S i9000
Akinek kell...
-
wagner007
tag
Vagy van már a Darky 2.9.3-nál újabb is?
-
wagner007
tag
Kényszerből felraktam a JVR-t és feltűnt hogy sötétebbek és nem olyan élénkek (kicsit sárgásak) a színek. Az lehet hogy azért van mert a JVQ-hoz volt fönt egy DarkCore is és az javíthatott raja??

Ja és a legújabb 2.9.3as Darkyjó JVR-hez is? -
vzoltan
aktív tag
Friss Stock JVR gps track log everytrail progival:
Egy szakaszon kikapcsolt, mert masik progi lenyulta a gps-t egy bikecomputer app, de miutan vissza leptem szepen hiba nelkul folytatta. Erdemes megnezni hybriden is.
Az a nagy csomo (delen) pedig azert van, mert bementem a tescoba es bent nem talalt jelet.Ezert nem ertem miert szidjak sokan az sgs gps-t, nalam kezdetek ota hibatlan.
-
fo_di
őstag
az volt már, hogy xeu-ra kijött hivatalosan kiesen át is a jvq?
-
-FreaK-
veterán
válasz
üzenetére
köszönöm! pont ez a plussz infó kellett!

Még egy kérdés: az ikonnak muszáj 90x90-nek lennie? iPhone-os ikonpackot is töltöttem le, abból is szeretnék felhasználni, azok viszont 118x120-asok. Jó az is ha így egyben berakom, vagy elöször konvertálni kell?Erre a két ikonszettre gondoltam, nagyon szépek+kidolgozottak.
C'UPS -
Ez kő a magyar embörnek.

bradam: A GPS miatt a hiba benned van, ráadásul a 2.3.3-ban még az akksid is sz@r lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
balu333
tag
Sziasztok, véletlen én is rámentem a szervízmenüben a camera update-re, azóta nem működik. Olvasgatom a fórumot, ezek szerint csak a szervíz tudja megcsinálni más lehetőség akkor nincs nem? Vagyis régebbi verziót nem lehet visszarakni?
Választ köszi!
-
Vic61
senior tag
Gondoltam megosztom Veletek...MINDENT A-tól Z-ig kipróbáltam, és Nekem idáig a legjobb összeállítás:
Norbi 3.2 ROM (JVR 3 fájlos alap), S.U.R.F.A.C.E. theme, Talon kernel 0.4.9.9-1200,
+ samsung ultimate kernel cleaning script, Juwe RAM script, és a magyar Swype, JVB swype JVA keyboard (Swype 2.28.70.19880.147.OXX)Nem mérvadó, de viszonyítási alapnak jó, 187 alkalmazással quad 2300 körül elsőre, smartbench2011 1100/2600 fölött!!!

Nincs fc, bug, magától újraindulás, nem akad a játékoknál, sima, gyors, fogyasztása nem jobb, nem rosszabb annál, amit már megszoktam. Viszont eddig (december eleje-óta főzőcskézek) ezzel vagyok a legjobban megelégedve...

-
törölt tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
a process nevvel kell megegyeznie a fajlnevnek. png formatum kell. csomagolj ki egy mtz/zip-et, nezd meg hogy is epul fel a dolog es logikusan ugyanugy csinald. nagyon egyszeru dolgok ezek csak eleinte idoigenyes

az appok process nevet quick system info-val tudod megnezni de sok mas mod is van ra. a vexillum topic elso hsz-jeben le van irva. de pl. appbrain vagy android market linkben is ott van a cucc neve. gyakorlatilag vannak kiveteles esetek tobb process nev stb, de ezt majd ugyis tapasztalod ha olyan app ikont fogsz temazni (nem fog megjelenni).
lenyegeben jol mondod, csak probaltam kiegesziteni hogy ne kelljen keresgelned

-
bok92
addikt
Miuisok! Nálatok a háttérkép lapozás megy ,mert nekem az valamiért nem működik a MIUI launchernél.De a twlaunchernél már minden ok ...

-
-FreaK-
veterán
válasz
üzenetére
Te is csinálod a Vexilum témát?
Nekem nem tetszik sajna az ikonszett.
Szeretnék csinálni sajátot, vagy egy deviantos szettből, vagy saját magam összeválogatva, tudnál nekem ebben segíteni kicsit?
Elég csak annyi hogy kicsomagolom az mtz fájlt, lecserélem az adott ikont .png formátumban majd újrazippelem? A png nevének meg kell egyezni az apk nevével? -
tesopapa
aktív tag
válasz
wagner007
üzenetére
Nem kötelező.
Van amelyik magától visszakonvertál rfs-be. Pl voodoo alapú kernelek.(#16441) wagner007
[ROM]Norbi's ROM V3.2[JVR][STABLE & FAST][05/08/11] -
törölt tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
tisztább lenne valóban, de ez minden custom rom-ra vonatkozik... ilyen alapon folyton odinoznunk kéne aztán elfelejthetnénk a cwm-et...
alkalomadtán viszont nem árt a rendszernek ha felteszel egy tiszta stock romot, aztán arra a modokat, nekem legalábbis ez a véleményem.érdekességképp a twooey v2-t a szar akku idős twooey-ra (nálam) tettem aztán elég sokat javult, kalibráció nélkül is.

---
kérlek szépen titeket, miui-sokat, hogy nézzétek meg ezt az ikon pack-ot [link] és mondjátok el hogy nektek mely ikonok nincsenek témázva. elég egyszerűen észre lehet venni, mert kisebbek azok az ikonok, amik nincsenek a pack-ban.
fontos lenne, mert szeretnék ikonokat csinálni még a pack-ba, hisz közel sem teljes... de nekem már kb. minden alkalmazásom témázva van.
-
b_daniel
tag
Segítsetek lécci most akarok jvqról jvr-re frissíteni.
Root ugye eltűnt amikor felrakta a jvq-t odin. Ujra kell hozzá rootolni a telot ? és ha igen akkor melyikkel ? -
wagner007
tag
a norbi féle 3.2-es ROM-ot honnan lehet megszerezni? Annyian dícsérik, gondoltam megnézem milyen

-
törölt tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
simán rakd csak fel, még a szükséges wipe-okat is megcsinálja az installer. (system, cache) extraként elárulom, hogy a gb bootloaderrel nem kell foglalkoznod többé, hiszen az csak akkor fog eltűnni ha felteszel egy froyo rom-ot odinnal.
tehát elvileg akár egy darkyrom-ot, vagy más custom gb-ket is feltehetnél cwm-ből (miui-ról beszélünk még mindig), csak természetesen el kell végezni a szükséges formatálásokat. -
Deadzone41
őstag
a twooey v2 ráhúzhatom simán az előzőre vagy kezdjem előről froyo, root, gb bootloader stb?
-
VINIKOR
senior tag
Ha egy androidos program elindításakor ilyet kér akkor mit tegyek: [link]?
Engedjem? Nem veszik a garancia? Nem lesz úgymond feltörve a telefonom? Esetleg valaki a távolból adatokat jelszavakat tud megszerezni a telefonomról?
-
-FreaK-
veterán
Twooey II:
Használat melett nekem ugyanúgy merül mint eddig, idle viszont sokkal jobb, nekem most éjjel 6.5óra latt 2%ot merült. Ez wifi és data off mellett, bekapcsolt battery monitorozással, kikapcsolt adatforgalom monitorozással (ez alapesetben be van kapcsolva!), root explorerrel gyomláltam a két updatert(galnet és sima, a sima updater.apk az egy CM updater amire semmi szükség, de réggebben nekem szívta az aksit egyszer), +még egyéb, számomra felesleges programokat. Lefekvés előtt még nyomtam egy app killert.
Igazából a twooey1-nél első északa 5óra alatt semmit nem merült.De ezek nagyon becsapós értékek, nem jelentenek még sokat. Kell 1-2 töltési ciklus mire reaális lesz, valamint a kalibrálás se árt.
-
kutkut
addikt
válasz
vzoltan
üzenetére
Nekem a múltkor 0%-ot merült a JVR egy éjszaka alatt (~9 óra)... Aztán megnéztem az akkuhasználatot, és éjjel szépen "feltöltött" 2%-ot, majd ugyanazt "megette"... Ez semmit sem jelent... Egyébként, ma meg nekem is 4-5%-ot merült a JVR (galaxiannal), szal szerintem meg mégse olyan rossz az a miui, nálam a használatot is jól bírja...
Sok dologtól függ a fogyasztás, pl root-os appok. Nem?
Vagy csak egy 3g watchdog, droidwall, ilyenek... Ezek meg beépített alkalmazásoknak számítanak a miui-nál. Persze, ki lehet kapcsolni, ha nem használod.Egyébként meg, aki azért sír, hogy a miui folyamatosan ébren van, az kapcsolja ki az akku monitorozását!
1) akkor -1 dolog, ami ébren tartja
2) nem is látod, hogy ébren van
-
wagner007
tag
a korábban belinkelt obsession témát hogy lehet telepíteni? a zip-et hiába írom át apk-ra mert hibát ír ki

-
vzoltan
aktív tag
Igen valoban villam gyors, viszont amint nyomsz rajta kettot lemerul mint amire rakotottek egy 100wattos izzot. Miui aksigyenge es nincs radio. Amugy a legjobb lehetne.
Amugy a 4-5 % eses az pnt 4-5x ose a stock jvr altal hozott teljesitmenyhez kepest azonos ido alatt. (nalam) mashoz kepest meg durvan 2x annyi. Szoval az aksi meg mindig nem jo miuin.
-
bok92
addikt
GalnetMIUI - Twooey II -
Röviden fogalmazva atomstabil és nagyon gyors.Hihetetlen hogy mennyivel gyorsabb mint a v6.... Az akksiüzemidőröl csak annyi, hogy éjszaka körülbelül jó 9 óra alatt 4-5 %-ot esett, ami nekem sokkal jobb mint ami eddig volt.És még ez javulhat is...
Ja és egy darab fc nem volt eddig, minden azonnal és jól működik.
Szóval csak ajánlani tudom!
-
vzoltan
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
1:52-11:25 ig keszenlet, 1% fogyasztas, ez mar ajfont is veri

Ja stock jvr, cfroot+fent linkelt lockscreen,%osaksi,crt off es tw4.5. -
Deadzone41
őstag
ez a miui eddig a legrosszabb nálam akuidőben az eddigi 3.x es romjaim közül ^^ ez már szinte el se alszik csak folyamat ébren van. bezzeg még 2.2.1 el simán kihúztam 2 napig aktív használattal...
-
Remus389
veterán
ha lesz miui-s amiben Radió is van szóljhatok
tökéletes ROM lenne, hisz látom már van voodoo sound és a gémloftos játékok is mennek szépen
-
mandju
senior tag
sziasztok!
lagfixet lefuttattam, de a systemet nem tudta konvertálni, mert nem volt elegendő hely.
utána olvastam és itt és törölgetni kéne a systemből rootexplorellel.
mi az, amit nyugodtan ki lehet törölgetni?
előre is köszi
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
Weeman1
üzenetére
Köszönöm szépen!

lefkosia: én feltettem az új JVR - es ROM - ot és nálam bevált idáig. Minden úgy működik, ahogy eddig nem. Az előző JVQ - s ROM - al az akksi 8 óra alatt lemerült használat nélkül is (kikapcsolt állapotban is!!!), ez mára megszűnt. Wi-Fi, netezés minden megy f*szán, nem fagy, minden hívást jelez a telefon, minden sms, e-mail megérkezik.
Egyedül a sárguló kép effekttel nem tudok mit kezdeni.
-
lefkosia
őstag
A mai napon jöttem meg a nyaralásból, és látom, hogy van új firm (JVR). Tapasztalatot tudnátok mondani, hogy a JVR jobb-e, mint a JVQ, illetve van e már deodexed változat?
Köszönöm előre az infót
u.i.: Kicsit lusta vagyok visszaolvasni kb 700 hozzászólást.
-
törölt tag
miui userek FIGYELEM!
legyszi lessetek meg ezt az ikonpackot [link] es ha van olyan alkalmazasotok ami nincs temazva, jelezzetek nekem!
elore is koszonom!
-
Remus389
veterán
Van Mar olyan miui amiben van radio?
Vagy galnet miui -
törölt tag
elvileg rossz flash miatt volt nekem nagyon rossz az akku ido. most a v2-vel EDDIG jonak TUNIK. kesobb meg beszamolok.
-
Weeman1
veterán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Itt találsz JVR-re lockscreen-t:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759 -
mandju
senior tag
válasz
CHIPman
üzenetére
elsőre nekem sem ment....
aztán követtem a leírást.stock JVR, reparttal,
semaphore kernel (galaxiannal nem ment nekem sem)
boot után az összes animáció bekapcsolása
recovery
flash zipreboot
és utána nekem gond nélkül ment.
aztán megint recovery, aztán tw4.5...szintén problémamentesen működik...
-
mandju
senior tag
válasz
CHIPman
üzenetére
a TW4.5 opcionálisan választható...
más:
feltettem egy stock odex JVR-t, az előbb linkelt batmoddal. nagyon jó.
az SGSII-ből megismert óra és időjárás widgetet rá lehet még hegeszteni valahogy?
főzött romot nem szeretnék, mert holnap indulok horvátországba ée nem szeretnék a nyaralás alatt a telefonnal foglalkozni...
-
válasz
tariattila
üzenetére
Kell hát, de szeretem a TW3-at, a 4.5 meg nem kell. Olyan választás meg nincs.
-
norbi2010
őstag
Paypal-al lehet fizetni a Marketen?Ha igen akkor hogy?

-
bradam
aktív tag
-
bok92
addikt
GalnetMIUI Twooey II
MIUI 1.8.5 compatibility
Rom Base: Gingerbread 2.3.5
Multi-Language Capability: We found the cause of the last version not working correctly, but when the 1.85. multi language packs are released they WILL work with Twooey II without any issue!
Battery Life: Further work has been done to improve the battery life even more! (Yes, it CAN get better than it already is!)
Camera: Rotation fix - With thanks to pawito for this!
Introduction of the GalnetMIUI Twooey theme! Now the colour changes in Twooey will make sense!
SuperUser: The issue has now been fixed for all users
More tweaks to the UI to improve smoothness
Changes in line with CM Nightly #78 -
tariattila
veterán
Köszi! megy is szépen... (CHIP! ezt próbáld ki ha még kell...)
XDA-s topikjamég a nexus féle csatlakozást indikáló wifi/térerő ikonok jók lettek volna de így már tiszta custom rom...

-
g0dl
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Van, legalább is ez http://uot.dakra.lt/how_to/ azt hirdeti (van xda-s fóruma is)
-
válasz
tariattila
üzenetére
Van, de nekem nem sikerült működésre bírni, sose indult el vele. Pedig odex...
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) csak törölni kellett az app adatait a beállítások - alkalmazások kezelése - TwLauncher -nél és már fut is rendesen!!! 
Gondolom nem hoz nagyon újat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elfelejtettem, hogy iptables-höz kell valami külön vackot is feltenni, és azt nem csináltam meg, és ma kellett volna a net.