- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #27992 üzenetére
en a rootexp.-el kicsomagoltam, majd a system/app - ba bemasoltam a 3 db apk-t, felulirva a regieket.
szerintem igy kellene, de nalam sajnos fekete kepernyo lett a vege, igy visszaigazolasom nincs.
ujra flash-eltem, egyenlore marad a regebbi.
masnal jol mukodik a javitas? -
MPeter87
őstag
válasz
SzlobiG #27678 üzenetére
Nekem neóról annyi a tapasztalatom, hogy az automatikus fényerő elég darabos vele, nem jött be
Glitch kernelnél BLN vagy led visszajelzés nem a legjobb, néha jó, néha nem jelez, viszont szerintem simábban megy vele a teló
Talon-t régen próbáltam
FuguMod meg valamiért nem ment fel most, nem bootolt be veleÍgy összességében a Glitch V13at ajánlanám inkább, vagy a gyárit, nekem azzal sem volt semmi gondom egyébként
-
-
bok92
addikt
válasz
SzlobiG #27607 üzenetére
Az akksival nekem már nincs semmi gond.Abszolút nem jelentkezik már a battery drain.
A gyári playert még életemben nem használtam,szóval erről nem tudok nyilatkozni.De leszeded marketből ingyen az MXvideo playert, és azt még azt is lejátsza, amit nem lehet....
A kamera is jobb lett, de hogy a gyári milyen volt, na azt már ne kérdezd..
A rádió is rendesen működik.Eleinte voltak kisebb bugok, de azóta már javításra kerültek... -
nggabi
félisten
válasz
SzlobiG #19661 üzenetére
jah.
Supercurio's Voodoo Sound v10 and Voodoo Color
Existz OC/UV
Neldar's BLN
Speedmod color fix
csak be kell másolni a scriptet előtte.beepe: mind1
nyomhatsz 20 vájpot is
a lényeg: kernelcserénél nem kell wipe. rom felrakás előtt/után ajánlott. szerintem elég utána is ha felraktad az új romot.
maki: az szép... nem használok gmailt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #17067 üzenetére
én is szeretem az operát, de a jelenleg általam használt MIUI-ban lévő "gyári" 2.3.5-ös böngető iszonyatosan adta....
felül fülek, mint a pc google böngészőben és kedvenc elérések azonnal hasonló módon, mint az operában, de mégis valahogy jobban kézre esik, szóval nekem nagyon tetszik. -
bok92
addikt
-
NielsX
tag
válasz
SzlobiG #16735 üzenetére
Nálam a JVR és a GT1200 össze-vissza akad, néha nem érzékeli a görgetést, amúgy tényleg gyors de sokszor inkább zavaró a működése. Felrakás után 3-4 lefagyás majd magától restart, pedig minden wipe-ot megcsináltam ahogy szokás.
Nekem eddig nem jön be, a másik meg hogy úgy zabálja az akksit ez a párosítás mint a battery draines 2.3.3 romok anno.
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #16368 üzenetére
megy fel a jvr a p***ába, ez egy tákolmány... legalábbis a galnetes. a hivatalossal nincs bajom, annál legalább nem kamuznak össze 2 nap akku időt. csesszétekmeg ha lekapcsolom a telefont, akkor nekem sem merül ám... illene azért egy normál használati akku időt mondani, ha már nagyzolunk
-
-
bradam
aktív tag
válasz
SzlobiG #14717 üzenetére
Amikor régebben néztem, még nem volt hivatalosan beszerezhető,szóval nem tudom.
Windows Mobile amúgy és érdekelt hátha be tudom valahogy izzítani Sgs-en, de akkor hanyagolom
Toekie: Quadrant a program neve, használhatod ha akarod,de egy ideje már nem frissítették, nincs optimalizálva az újabb hardware-ekre.
Aktív témák
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest