Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
norbi2010 #23032 üzenetére
az időjárás program nekem nem ment rá, pedig az nagyon dzsukeer!
kissandras20!
az nem lehet, hogy a sok régi program visszavarázsolódik rá........
csak akkor lehetséges, hogy egyes programok újra települnek, ha a rom feltétele után az első indításakor engedélyezed a google visszatelepítést.
szóval valami nem stimmel.
egyébként nem tudom milyen hardveres gond lehet, mivel nem vagyok szerelő, de ha semmilyen módon nem javul meg gyári romokkal, akkor én a helyedben rátennék egy stock JPU-t, vagy JS8-at, aztán bevinném a szervizbe. -
daninet
veterán
válasz
norbi2010 #22674 üzenetére
cyanogen wiki-jében írják (kiemelve feketével
) hogy bármit teszel előtte nand backup
tudják, hogy szeret bootloopolni.. szóval ez amolyan kötelező feladat, ha pl egy kernel miatt nem akarsz adatvesztést (FR következtében)tehát Cyanogenmod 7-nél minden akció előtt nandroid backup! ha nem akarsz adatvesztést (egyébként nincs rá szükség)
-
B.Ricsike
őstag
válasz
norbi2010 #22486 üzenetére
Százalékos akku: Beállítások/CyanogenMod beállítások/Felület/Állapotsor tuningolása/ százalékos akkumulátor pipa!
Újraindítás után lesz majd az igazi!voodoo color-os kernelt meg már linkelték sokan, keresd ugy hogy Neo17 r17
vagy próbáld ki a Fugu kerneleket, bár erröl még nem hallottam tapasztalatot.
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
norbi2010 #20354 üzenetére
Nekem nem. Tegnap estefelé töltöttem fel. Azóta nyomokodtam sokat, meg Neteztem, és most tart 65%nál.
Valószínű valami folyamat beragadt. Ügyelj arra, hogy ha beakarsz zárni valamit, akkor ugye a vissza gombon kell hosszan tartani az ujjad. Vagy lehet egy task killer megoldaná ezeket... bár én nem szeretem öket.
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
norbi2010 #20183 üzenetére
Hát akksi idöröl nem tudok nyilatkozni, mivel tegnap este raktam fel, és azóta nyüstölöm szinte folyamatosan. Most töltön van, meg napközbe is fel volt dugva, szal pontosan most így nem tudom megmondani, de szerintem 2 napot elmegy simán.
Én ugy raktam fel, hogy toltam egy re-partos JVR-t. Utána CF-root kernel, wipe, FR, majd rá egy Miui 1.9.9. Aztán szintén wipe-ok, FR, majd ugy rá a Chameleon. És aztán fel a Neo17 r12 kernel.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
norbi2010 #20181 üzenetére
K**va jó!!
Más: Amugy lehet olyat csinálni, hogy megvannak a naptárba a bejegyzéseim, nevezetesen most a születésnapok dátumai, és az aktuális napon mondjuk a Noti bárra ki legyen írva? Vagy valami olyan megoldás, ami miatt nem kell kitennem a naptár widget-et a képernyöre?
-
Vic61
senior tag
válasz
norbi2010 #20152 üzenetére
Ja...mié...???
Valami nem tuti a 4.1 ROM-odban Norbi....nem szóltak még???
CPU Master is van, az ingyenes..amúgy a GTO kernel, valami csodát művel...1000 MHz-en süvít, mint állat...tudom, nem mérvadó, de Talonnal quad 2300, GTO-val 1000 MHz-en 3000 fölött!!!Már írtam, hogy ha nem a V4 után teszed fel, újra-újra bootol...a V4 után meg állandóan kényszerbezár az E-mailre.
-
Piwi
veterán
válasz
norbi2010 #19980 üzenetére
nem reklám mint nggabi szokta csinálni
ScreenCast -
nggabi
félisten
válasz
norbi2010 #19654 üzenetére
ajjjajjj
az ilyenből mindig repart volt eddig
inkább hagyom de azért köszi
Beppe91: nagy kernelválaszték nincs még... a régebbiekkel dobál a wifi azt írták. darkcore4 vagy gyári egyenlőre... odin után lehet nyomni egy wipeot biztos ami biztos alapon...
piwi: én pár napig elleszek a darkkóral utána meg felrakom a szemafort...
-
nggabi
félisten
válasz
norbi2010 #19640 üzenetére
előbb nem lehetne a hacked cam apk-t?
am hogyan kell visszaállítani az aosp lock screent? vhol olvastam egyszer xda-n h nem kell csak vmi fájlban mókolni, nem kell komplett téma...
lefkosia: feljebb ott a link szerecsenhez. simu install zip. fasterfixben természetesen át kell írni hu.pool.ntp.org-ra a szervert...
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
norbi2010 #18017 üzenetére
Nemtom, szerintem semmit se nagyon. Max az uj market-et, meg esetleg a kamerát frissíteni. De azt én is megtudom.
Azért kérdem, hogy akarsz e ujat, mert akkor nem tolom fel a 3.5öt. De ha nem szándékozol másikat csinálni, akkor felpattintom a telóra.
Kipróbáltam a Bezke Innovation V2-t most... kíváncsi voltam, mert sokan ámultak... háát, nemtom, nemrossz nemrossz, de valami hiányzik belöle. Meg már kicsit túl van bonyolítva ez a témázás benne. Persze, gondolom van, aki ezt szereti.
Amugy az új ROM-odba, ha csinálnál, rakhatnál színes ikonos beállítások menüt!
Vagy csak ugy külön hozzá 1et
.
-
R2D20208
addikt
válasz
norbi2010 #17944 üzenetére
3,4 et amit tegnapelőtt itt ajánlottak. Én nem téged meg nem a romot szidom, csak szar volt, hogy mondtam havernak , na sikerült megoldanom. Erre 3 szor beállt neki reggel...
(#17946) B.Ricsike Tegnap jött ki egy uj Bezke, fennt van Xda - n. De megkérdem tőle PDA fanon. Köszi azért! -
R2D20208
addikt
válasz
norbi2010 #17866 üzenetére
Hahó Norbi! Nincs fennt JVR em, vagyis nagy nehezen toltam fel egy egyfájlosat CWM el, a cryskelot. Rá tudom tolni a romodat? Illetve hogy ajánlod? Haveromnak keresek valami stabil cuccost, a tied is kipróbálnám, és válasszon. Bezke kilőve , mert ott kell odin. Tied rámegy simán crysre, illetve kellenek törlések? Kernelnek mit ajánlasz ? Köszi
Watson : tessék és tedd a belső sdre, majd pl root explorerrel másold be system/app mappába. Esetleg telo restart.
-
JNSK
aktív tag
válasz
norbi2010 #17866 üzenetére
Norbi ezt neked küldöm
[auto focus video]
A leírásban lévő fájlt felteszed a telóra, telepíted.. az frissíti a kamerát.. utána amikor törölni akarja a frissítőt, akkor mégsére kell tapintani.. és sokkal jobban fókuszál a kamera..) -
vagyula
senior tag
válasz
norbi2010 #17728 üzenetére
Abban tudnál segíteni,hogy a pop3-as emailfiók beállítása után nem jelennek meg az emailek,csak annyi hogy "További üzenetek betöltése".Tök üres.
Érdekes,mert ez az új emailapp nálam Bezke romjánál is ezt csinálta.
Pedig a notifi jelzi is az új emailtérdekes.
Amúgy szuper a rom
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest