Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Stabil pályára állt az Android 16
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
HUNNIA1920 #14998 üzenetére
váááá... ott a módszert ajánlottuk nem a jpu-t
most kezdheted a jvq-val ismét...
legalább gyakorlatot szereztél -
nggabi
félisten
válasz
HUNNIA1920 #14998 üzenetére
akkor már tölthettél volna gingert is... mi szótunk...
jvp vagy jvq...
sose késő elölről kezdeni ez a szép ebben
tölts egy jvqt és repartot neki odinnal
3 fájlos bootloaderes legyen különben nem fog indulni a teló!
-
HUNNIA1920
őstag
Pedig azt csinálom, amit ott ajánlottak: [link]
nggabi: Success!
Firmware: 2.2.1
Baseband: I9000XXJPU
Kernel: 2.6.32.9 root@sep-55#1
Build: FROYO.XXJPUSzerk.: megcsináltam a hard resetet *2767*3855# kóddal.
Amit R2D20208 kolléga ajánlott, tegyek fel másik kernelt hogy van. Ilyet nem látok az 1.hsz - ben, aztán lehet én vagyok csak vak.
-
htaos
tag
válasz
HUNNIA1920 #14994 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért kérdezel, ha nem azt csinálod amit tanácsolnak. Három perc alatt sikerült elolvasnod az első hsz-t?
-
nggabi
félisten
válasz
HUNNIA1920 #14994 üzenetére
előtte mi van? fail vagy success? nem mind1
-
R2D20208
addikt
válasz
tariattila #14986 üzenetére
Szted fogjákmég tökéletesiteni? Én is próbáltam gyári JVP- t gyári kernellel, mert az hibátlan. Hát nekem nem az volt. Betartottam a 10 parancsolatot ugy romoltam. JVQ- t is. De hála istennek már vannak sztem jó custom romok.(nekem voltak hibátlanok)
-
paragon85
tag
válasz
HUNNIA1920 #14990 üzenetére
Mielőtt bármit csinálsz olvasd végig az első hozzászólást!
-
R2D20208
addikt
válasz
HUNNIA1920 #14990 üzenetére
Lapátolná fel az uj romodad szorgalmasan ha letöltötted volna már. Most nyomd meg 8 mp - ig a bekapcs gombodat. És szerintem picit olvasgass elől.
-
HUNNIA1920
őstag
Megnyomtam a le hangerőt, a Home és be/ki kapcsoló gombot, a képen a droid meg lapátol éppen és azt írja, hogy Download és ne kapcsoljam ki.
Ez meg mi a franc? -
R2D20208
addikt
válasz
HUNNIA1920 #14985 üzenetére
Gyári, de nem hivatalos. de a gyárinál picit gyáribb. Hu , remélem értesz. A hivatalosak, már a multé picit. És mivel darkys cuccod is volt nem kell ragaszkodj kiesses bolondságoghoz.Hopp Ati ur ujra sebesAti tegnap nekem durvább hsz em volt almával
Haraptak rá rendesen
-
nggabi
félisten
válasz
tariattila #14984 üzenetére
jah ide nem gyári romot rakni meg unrootolni járunk
-
tariattila
veterán
válasz
HUNNIA1920 #14985 üzenetére
nem hivatalosan kiadott DE pontosan annyira gyári mint amikkel kikerülnek
nggabi... pirongos is a gyári jvq-val rendesen... kíváncsi voltam szükségét érzem-e rootnak és custom romnak... bevallom nem
de a gyári jvq kétszer állt be nyugalmi állapotban mint a szög és nem éledt fel semmire csak power 8mp+ ra
mindkét alkalommal 70% fölött volt az akku
ilyet froyon soha nem tapasztaltam.... és custom romon se
várom már hogy tökéletesítsék a gingert... -
tariattila
veterán
válasz
HUNNIA1920 #14981 üzenetére
ez a ledurvább hsz. mostanában...
barátaim javaslatára pedig +1
-
nggabi
félisten
válasz
örülünk
full reset kóddal, 1.hsz, odinnal repartos 3 fájlos jvq... kies felejtő...
-
R2D20208
addikt
válasz
Én a helyedben ott kezdeném, hogy nem kies. Odin. És letöltenék egy JVP- t vagy egy JVQ- t samfirmwareről. 3 fájlosat. Felraknám. Majd csinálnék egy hard resetet *2767*3855# el, és felraknék egy jó kernelt. Ez az én véleményem. Kies nem mindig szeret minket
-
HUNNIA1920
őstag
Megjött a teló. Szeretném legyalulni a DarkyROM - ot, meg a Root - olást, meg minden mókulást, amit csináltak vele, és szeretnék KIES - el tenni rá egy remélhetőleg stabil gyári ROM - ot.
A gyalulást hol kezdjem? -
vagyula
senior tag
Ezt írta ma a fb-n a samu:
A készülék szoftverek új verzióival kapcsolatos kérdések vezették a listát, sajnos ezeknek a szoftvereknek a kiadása bonyolult folyamat, melyre nincs teljes ráhatásunk se teljes rálátásunk, így túl sok a pontatlan és félreértésre okot adó információ, ami a legjobb szándékunk ellenére sem tereli pozitív irányba a beszélgetéseket. Az ezzel kapcsolatos információkat mostantól nem áll módunkban ezen a fórumon megosztani/megvitatni Veletek. Minden verzióval kapcsolatos kérdésben az Ügyfélszolgálatunk tud további támpontokkal szolgálni!
Ugye tudjuk az ügyfélszolgálat is csak hablatyol....
Megy a ködösítés, kerítés, a lényeg,hogy nem nagyon tervezik kiadni a GB-t a GS1-re sztem,mert akkor csökkenne az eladása z SGS2-nek.rekordokat döntöget az eladása,nem akarják ezzel visszafogni,nehogy meggondolja magát az ember.Én hülye majdnem váltottam, aztán rájöttem,hogy nem ér 60E!-rel többet az nekem.s jól gondoltam. -
Bavid
senior tag
válasz
DanielK #14966 üzenetére
Hát ha nem nagyon nyomogatod, nekem most kezd beállni, több mint 2 napig folyamatosan ment töltés nélkül (most raktam fel 15%on tölteni) végig wifi-n lógott, óránkénti időjárás frissítés volt, kb fél óra játék, 10 perc telefon, 12 sms, és 1 óra zene. Szóval alig volt kijelző használat, de azért így nem olyan rossz. Ezeket érdemes megcsinálni. A JVQ modem felrakása után 1-2 nappal kezdett nekem javulni.
-
nggabi
félisten
válasz
rvgy75 #14974 üzenetére
hát valóban nem árt
többiek: visszaraktam a galaxiant... jó ez a talon kernel, csak a lancserpro nem szereti vmiért 1200MHzen... kicsit újraindulgat tőle ha a draverben matatok...
kakumix: te mint vérbeli spicás ne is rakd a macskát
az csúnya lenne
am kösz a fóliát még régen
UP!
már azt hittem h eladtad az sgst...
-
R2D20208
addikt
válasz
rvgy75 #14969 üzenetére
Ismerem a témát. És frankó is. A settings apk zippel telepithető? Mert ugye ha nem jön be a settingsem sdről nem tudom telepiteni., mert engedélyezni kéne a külső alkalmazásokat. Akkor megnézem az elsőt, az működik akkor tuti. Köszcsi
Amugy Paul daddy 1.6 JVP- je felment szintén rá. -
DanielK
addikt
A Galnet MIUI v6 rom akkuidőben mennyit bír? Azt tudom, hogy rádió nincs benne, de vannak egyéb negatívumai? pl. kamera gyengébb, nem tud valamit esetleg amit a gyári rom?
(rájöttem, hogy miért nincs rádió a miuiban: mert az iphone-ban sincs!
)
-
rvgy75
aktív tag
Még egy téma 10.2-re
-
lafaty80
addikt
ha valakinek fent van a Battery Monitor Widget + gyári akksi (
) írja le nekem plz a "Techno" sor tartalmát, kíváncsiságból... köszönöm
-
R2D20208
addikt
válasz
knyitogato #14951 üzenetére
-
fo_di
őstag
valaki írta, hogy nem túl sokára ígérték a magyar gingerbreadet kiesen. ma megkérdeztem a samsungot:
Jelen pillanatban még nincs friss információ, hogy pontosan mikor érkezik az őjabb frissítés, Kiesen keresztül mindig hamarabb jelentkezik, és telefon szoftverétől függően jelentkezik, úgyhogy mindenképp ellenőrizni, próbálni kell a Kies programon keresztül. Forduljon még hozzánk, amennyiben rendelkezünk újabb információval, tájékoztatni tudjuk.
nekem nem úgy tűnik, hogy mostanában fog jönni.
-
Haart
addikt
válasz
knyitogato #14951 üzenetére
Ahogy nézem a készülékház full ugyanaz mint a sima S-é. Csak a hardverben térnek el.
-
b_daniel
tag
sikerült felrakni a jvq-t
nem egy nehéz folyamat(psp-ket kicsit macerásabb fwztetni) a sok tutorialnak illetve a segítőkész fórumtársaknak köszönhetően!milyen lagfixet és egyéb nem store bol beszerezhető dolgot tegyek fel mellé ? illetve láttam többen írtátok hogy nem túl jó a modem file ebben. melyiket tegyen fel ?
-
R2D20208
addikt
galaxy S plusz 1.4 GH Ez sem lesz rosz.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #14941 üzenetére
1650-es akkut nem találtam, csak S2-höz. De ezt meg senki nem erősítette meg, hogy jó az SGS-be, ezért és mivel gondolkodtam rajta és úgysem fogom cserélgetni az akkukat inkább és csak ritkán lenne szükségem a plusz erőre (kirándulás, nyaralás), ezért inkább egy ilyen 3500mAh vastag akkut veszek.
-
Akrih
csendes tag
Ha a tárhely beállitásainál az USB-tároló formázására kattintok a root is elveszik?
Most reseteltem a telót és azt írja, hogy szabad terület: 2,88GB -
cselt
senior tag
Engem is lehet érdekelne ez az akksi, ha nem túl drága, ill ha jobb mint az az 1950-es amit vettek itt páran.
-
fo_di
őstag
és erről mit gondoltok?
elvileg ebayen 40 font körül van, tehát annyira nem olcsó, de elviekben kb. ugyanakkora mint a gyári akkuja és egy univerzális akku-kalibráló módszer, ami leírás alapján tényleg ígéretesnek tűnik, ráadásul néhány perc alatt kivitelezhető: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11803458&postcount=10
-
kutkut
addikt
válasz
-FreaK- #14938 üzenetére
Lehet, hogy ugyanolyan, de legalább van még egy. Bár, nem hiszem, hogy lenne kedvem cserélgetni + ugye azt is a telóban kéne tölteni...
Inkább a miui-val kéne kezdeni valamit, hogy kihasználja az akku teljes kapacitását. Le merném fogadni, hogy ez a probléma... különben miért töltene fel gyorsabban?!
Már több helyre is írtam erről, de még senki nem tudott mondani vmi okosat... A kínaiaknak hol, melyik oldalon lehetne írni (angolul)? Vagy inkább a CM7-eseknek kéne?
-
kutkut
addikt
válasz
korpicschess #14935 üzenetére
Engem is. Lehet.
-
ferrari1
őstag
Darky 10.2-t használókhoz :
Ti nem vettetek észre olyat, hogy mintha nem lenne olyan érzékeny az érintőfelület? Sőt nekem kifejezetten érzéketlenebb lett
Másik, csak egyféle lock ( rotary ) van benne?
A BT headsetem ez is eldobálja. JVQ Mindig elcsábulok a gingerre és mindig beleesek ebbe a bugba
-
-FreaK-
veterán
válasz
kutkut #14927 üzenetére
A test7 verziot probatad?
jah a gombok power off-ig maradnak, de ez engem nem zavar, sot...
Eddig kicsit jobb volt nekem, igaz ma ejjel 5es fel ora alatt leesett 100-rol 91-re, igaz 90 es 100 kozott nem linearis a merules, hiba kalibraltam. Az elozo napokban csak 1-2%- ot esett, idle-ben jol tartja magat. Viszont ha csak most raktad fel akkor meg semmit nem jelent amit tapasztaltalmajd irj holnap is hogy milyen
nem akar valaki meg 1650-es aksit rendelni ebay-rol?
-
balkó
aktív tag
Üdv,
kiderült már, hogy mitől van az, hogy töltőn, miután feltölt 100%-ig, elkezdi meríteni? Lehet, hogy ez feature és nem bug, de engem eléggé idegesít. Van akinek nem csinálja?
JVQ+Talon, de a többi kernellel is ez volt. -
knyitogato
őstag
Jön az SGS Plus a T-hez! Ennek már tényleg fém a hátlapja?
-
kutkut
addikt
Neo12 egy éjszaka után semmivel sem jobb, mint a többi kernel. Freak, lehet, hogy csak neked volt eddig rosszabb...
Viszont, a ledek nem kapcsolnak ki egy idő után, ahogy kéne... -
R2D20208
addikt
Semaphore 1.3.3 [link]
JVQ_1.3.3
- Noop I/O scheduler (deadline as module)
- Less aggressive tweak to ondemand governor (for better battery life)
- xt_multiport, ipt_REDIRECT modules added to netfilterDarkyval nagyon OK
-
Moszkvics
tag
válasz
korpicschess #14923 üzenetére
Köszi a segítséget, ki fogom próbálni a javasolt appot, de sikerült egy Nandroidos, csak system restoreval megoldanom a problémát. Most már csak azt volna jó tudni, hogy mi akasztotta meg a rendszert, hogy elszállt a videó.
Na pá! -
[DE2JAY]
senior tag
a 3. napom hiba nélkül a Darky 10.2 RE-vel! Kopp-kopp!
-
Moszkvics
tag
Az előbbi problémához még annyit, hogy egy másik lejátszó kipróbálása során is hibaüzenettel válaszolt a rendszer:
"Unknown error occurres with Android's media player subsystem"Esetleg valami ötlet?
Na pá -
Moszkvics
tag
Jó reggelt!
Képzeljétek, a mai napig pöpecül működő Bezke 4.2-es rommal szerelt SGS-em videó lejátszója megadta magát. Pici lányomnak szerettem volna lejátszani egy Pampalini mesét, mire a video lejátszó azt a nemvárt választ dobta, hogy "A fájltípus nem támogatott." Na hát akkor most mi is van??? Véleményetek szerint mi a megoldás a probléma elhárítására?
-
törölt tag
válasz
nggabi #14916 üzenetére
Más szempontból sem.
Nem látok rá igazán, de picit furcsállom, hogy nem sikerül megoldani a használatát. Ezt a kompromisszumot azonban hajlandó vagyok meghozni cserébe a símább használatért. Akku idő érdekel még, illetve a GPS, ami eddig csak JS8-JSD ROM-on JPY-JQ1 modemmel hozott elfogadható eredményt. Hagyom picit most ezt a rendszert, meglátjuk mit produkál.
-
törölt tag
-
b_daniel
tag
http://logout.hu/dl/upc/2011-04/26/131304_ryieprl6gpq7rb7y_odin2_2.jpg
csinálnám a kép alapján de nekem olyanom van hogy code,csc,modem.tar
melyiket hova? -
rvgy75
aktív tag
Egy téma Darky 10.-2-re
-
b_daniel
tag
stock jpy ról lehet rootolni GingerBreak-v1.10.apk ezzel ?
-
nggabi
félisten
válasz
Hatvan9 #14900 üzenetére
jajah...
van odinos verzió isaz első boot kicsit sokáig tart a cwmesnél de ez is megszokott...am jól pörög 1200on
szolbi: rakjad
kva jó
érezhető sztem... előbb írtam hogy kell beállítani a voltage controlt... anélkül 1ghzen megy...
atesz: jah valamit behalóztam
most kell menni aludni
a régi verziókból van csak [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest