- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tesopapa #20076 üzenetére
boot.img itt is van, de miben lenne más mint a régebbi mondjuk rc2?
nem tudom, lehet nem veszít az ember semmit ha megcsinálja.más:
tudtátok, hogy a miui-ban is van professzionális számológép?
én ma jöttem rá, hogy csak jobbra el kell húzni a hagyományosat, és máris ott van a profi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tesopapa #20069 üzenetére
a csengőhangok megvannak egyébként is.
a "vega" hangot használtam már korábban is sms-jelzésre és már rég kimentettem ill. átkonvertáltam mp3-ra, így most már csak a kedvenc csengőhangomat a BOOTLES-t kellet "előállítanom"a boot-ot miért kellene formázni?
ezt nem értem. na mindegy.
ami nálam esetleg hiba lehet, az az sd format hiánya.Reorx!
van olyan root ami a JPY-hoz való, keress rá!!!!
na már linkelték is! -
-FreaK-
veterán
válasz
tesopapa #18515 üzenetére
A legtöbben ezt írták xda-n, csak egy baj van vele, a sötét túl sötét és nem tudod megkülönböztetni a sötétebb árnyalatokat, engem ez idegesített.
Hogy egy példát is mondjak:
MIUI-ban a lehúzott fekete status baron a kapcsolók gombjainak nem lehet kivenni a körvonalait csak a középső fehér kapcsoló ikon látszik.Én ezért a Screen1 gamma hack-nél a következőket állítottam be:
-26 red
-30 green
-33 blueAz SRB multipliers ugyanaz: 230, 230, 270
VINIKOR: Cosmo fúrumtárs árult korábban ilyet, nekem is ez van most fennt.
Anyaga nem gumi sajna, átmenet a gumi és a műanyag között, egy picit még ez is keményebb és csúszós, de azért nem annyira mint a hátlap.
Ami viszont nagy baj vele hogy nem illeszkedik a telefonhoz tökéletesen, emiatt recseg-ropog oldalt. Én kitömtem papírzsepi csíkkal és úgy jó lett. -
R2D20208
addikt
válasz
tesopapa #17863 üzenetére
Nem javult meg, de tölt. Felrakom havernak dropboxot, fájljait tudja pakolgatni, igy rendben van.
Fo - Di : Elvoltam kifujattuk levegővel, erőssel, sajna semmi. De most igy, hogy romolni tudtam, egy darabig oksa lesz neki. Ő vagy 5 honapig elvolt egy rommal. De köszi rendi vagy.
-
R2D20208
addikt
válasz
tesopapa #17835 üzenetére
Tehát : Rárakok a telómra (SGS 2 re ) , onnan rá a memokarira egy 2.3.4 romot, majd memokari csere, vissza sgs be. CWM appom van onnan feltol? Eddig értem, no problem. De...Kéne nekem ehhez, egy olyan 2.3.4 ROM, ami nem 3 fájlos, és CWM ből fel tudom tolni az sgs re. Ha ebben is tudsz segiteni, tényleg kircsi vagy! Amugy nagyon jo 5 let eddig !
-
R2D20208
addikt
válasz
tesopapa #17801 üzenetére
Áthozta hozzám, most a galaxy S 2 kábellel sem ok (ugyanaz) . És kábel nélkül romolni sem tudom neki. Garisa a teloja , de szimpli honi van rajta
Tehát nem az . De :
Tölteni tölt...Azon gondolkodom, hogy tudnék egy jó kernelt neki felnyomni, mert a teloja működik. BT- n tudok kernelt átnyomni telora? Mi most a favorit kernel? 2.3.3 JVK ja van alapsáv JVE. Simpley Honey 3.0 . Hu, nagyon rég raktam fel neki...Melyik kompatitlibis minden 2.3.3 al ? (kernel)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
tesopapa #7005 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Most tettem fel újra, de ugyan csak fenn áll a hiba. --->
Üzenetek alapból nincsenek a menüben, ami meg a tárcsázónál van üzenetküldés, az meg fc-zik.
Teljes format volt, sd card stb stb. Semmi nem maradt a telefonon. Most újra fel a v65, de még mindig nincs használható üzenetküldési lehetőség.Teszt folyt...
-
Pete55555
addikt
válasz
tesopapa #5633 üzenetére
Annyira nem bánt, mert eddig kb 0 alkalommal használtam az elôlapi kamerát, csak ott motoszkál az ember fejében, hogy a fenébe is, csak nem jó
De köszi a linket, fel is rakom gyorsba. Az nem gáz ha nem GTO kernelem van ugye? Meg remélem nem ront el semmit, mert akkor tököndöföm magam. (cwm-install zip from sd ugye? - ezt már csak nagyon zárójelesen -
muveszur
addikt
válasz
tesopapa #4284 üzenetére
Köszönöm!
Hát kicsit se magamat szopattam
A bizonyos kép megvolt nekem is, szerkesztettem is, csak nem vettem észre, hogy nem RGB, hanem indexelt, így "nem fogott rajta a fekete"...és az lcd monitorom nem vettem észre, hogy az nem lett fekete, de meg voltam győződve róla, hogy az fekete...amoleden meg egyből más lett....ezért volt minden bosszúságom...
most meg azon, hogy portolhatom a cuccot jvo-ra. -
-
R2D20208
addikt
válasz
tesopapa #2253 üzenetére
EZT nem láttam !!! Nagyon nagyon köszönöm! Hogy találzad meg ? Annyi orosz forumon mindenhol voltam ! Már jön is lefelé. Ténylegköszönöm !
Nem tudtam regizni, pedig karaktartáblával mindennel próbáltam PD4 re. Ha majd egy linket tudsz a nem tw 4 esröl azt is megnézném, mert tw 4 nekem nem annyira fontos. Csak a Rom modem stb stb...(van egy sima exlusive version)
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest