- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
lefkosia #21180 üzenetére
Szerintem max 90-95 ezret szabad érte adni ha használt,és 110-15-öt ha új.
Ha neked van egy közepes állapotú SGS-ed akkor korrekt a plusz 40 ezer egy használt kettesért.
Ha viszont új a tiedé,akkor nem feltétlenül éri meg a csere.
Jó cucc a kettes,de annyival nem jobb hogy indokolja a tetemes felárat.
Ez az ÉN véleményem. -
-
qpwoeiruty
tag
válasz
lefkosia #18088 üzenetére
Azt tudom, de nagyobb ugrásoknál, ha például 2.3-ról mennék vissza 2.2.1-re, úgy tudom érdemes 3 fájlosat használni repartition-nel, hogy biztosan tiszta legyen a frissítés, ez viszont nem olyan, tehát gondolom érdemes ilyenkor egy korábbi 3 fájlos 2.2.1-eset felrakni, hogy például ne JVQ-ra tegyem rá közvetlenül az 1 fájlos 2.2.1-et, nem? Csak nem tom melyik kéne...
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
lefkosia #15350 üzenetére
Igen köszi, ez volt az.
Ha jól értelmezem ez csak annyit csinál hogy kijátsza az aksi beépített védelmét és túltölti kicsit az aksit hogy a max kapacitás feljebb legyen, így nyer 1-2%-ot.
Ez remek ötlet, biztos csak tök véletlen kerül minden lithiumos aksiba túltöltés elleni védelem... ezeket az aksikat nem szabad teljesen tele tölteni és teljesen lemeryteni sem mert károsodhatnak, de ezt az akksi saját elektronikája normális esetben meg is akadályozza.Kutkut: írj Galnet fórumában, nyiss egy új topicot, plussz írj Galnet-nek egy PM-et hogy nézzék meg legyenek szívesek.
lefkosia: az hagyján hogy nem sok hasznot hoz de cserébe tönkreteheti az aksit.
-
nggabi
félisten
válasz
lefkosia #14854 üzenetére
most h írtad kipróbáltam szobában persze
kb 15 mp a fix jel... kicsit lassú tényleg
fasterfixben írom át hu.pool.ntp.org-ra semmi egyéb trükk... de valóban van amikor várni kell akár 1 percet is
jah net kapcsolat nem árt neki néha...
am szlobi: az odinos repartos szerecsenben hogy kapcsolod be a lagfixet?
-
-
R2D20208
addikt
válasz
lefkosia #13663 üzenetére
Ez régóta köztudott dolog. Pár custom romban már megvan a javitás. Pl : Bezke, Darky Deodex, ha minden igaz Juwe....stb. Sztem próbáld meg egyszerűen törölni a böngésző adatait, és felrakni Bezke Böngészőjavitó Zippét. [link] (csak egy próba) Amugy az összes deodexnél ismert probléma (volt)
-
CHIPman
nagyúr
-
-
-
thomasvold
őstag
válasz
lefkosia #10998 üzenetére
Az mit jelent,hogy deodexed? Látom neked 2.8-as dark core van, honnan lehet letölteni? Darky oldalán nem találtam. Most akarnám a jvq-t feltenni és darky 2.8-at hozzá. Miben másabb ez a deodexed jvq? Rootolt telefont szeretnék,remálem ezekkel megoldódna,mert hiába tettem fel dark core 2.7.3-mat, nem lett rootolt.
Köszi a választ
-
bossvico
senior tag
-
válasz
lefkosia #10881 üzenetére
többször is említettem már, hogy xx firmware esetén nincs alapban magyar swype támogatás, csak xw firmware verziók esetén adott!
amennyiben az alap oxa csc támogatással történt a firmware felhúzása, úgy pláne cifra a dolog, mivel akkor még magyar (xeh) product code támogatás sem adott! -
Kapanyél
őstag
válasz
lefkosia #9782 üzenetére
Két kérdés: a DarkCore kernelhez van valamiféle vezérlő szoftver? A Semaphore az CF-re épül, ezért a CWM-Tweak-Ext4 progik értelemszerűen nem működnek most.
Van olyan kernel, ami jól kezeli a fényszenzort?
3. a ráadás: Voodoo V9-et hogy a francba tudok aktiválni? Nekem a 2.7.3-ban sincs, meg a Semaphore-ban sem volt, pedig mind a kettőre azt írták, hogy v9-es...
-
Kapanyél
őstag
válasz
lefkosia #9722 üzenetére
Fákk, most nézem, hogy nálam csak V8. Fölpakoltam a 2.7.3-as Dark Core kernelt, de maradt V8 a vudu sound. Ez mitől lehet?
Látom, sajnos ebben is szar az aut. fényerő kezelés. Hát nincs egy olyan JVP-hez is jó kernel, amiben jó a fényszenzor kezelés, implementálták belije a BLN-t, Ext4 kezelést és a vudut?
-
R2D20208
addikt
válasz
lefkosia #9549 üzenetére
Sajnálom.Kellemes. Van benne egy apk, amivel a statusbarban lévő összes elemnek a sineit, formáját stb tutod váltaztatni. Akksiikon , óra térerő. És bármelyik eltüntethető. Tök rendbe ez a kis app benne. De ez lehet az alap romban van? Nem is néztem. EDT tweaks a neve. Lehet ez egy app , és bármelyik romnál használható? Na az királyság lenne !
-
cozmo
őstag
válasz
lefkosia #9164 üzenetére
Az új TitaniumBackup a busybox-ot is tartalmazza már!
Más:
Közben megoldódott a voodoo sound problémám. Okulásra:
issue: nem volt voodoo sound a gyári JVP-s ginger alatt hiába volt fent a 3.7-es CF kernel azt mondta nincs. (a voodoo control plus is ezt mondta)
solve: CF kernelt odin segedelmével újra feltettem. Innentő kezdve a voodoo control plus végre látta hogy ez biza olyan kernel és végre működik a voodoo sound.Érdekesség: Az ingyenes voodoo control csak addig látja hogy voodoo-s a kernel, ha mellette fel van telepítve a fizetős verzió. További érdekesség hogy az ingyenes voodoo sound indításkor nem kér root jogot! Most lehet hogy Chainfire korlátozta az ingyenes verziót, hogy ne működjön csak legyen mézesmadzag előttünk, és tegyük fel a fizetőset (nem gondolnám). Vagy csak hibás, mert nem kér root jogot. Ergo nem látja hogy voodoo sound-ot támogató kernel van rajta?!
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
lefkosia #9164 üzenetére
feltettem, de nem műxik. azt írja ki, h root megtagadva
leszedtem a superusert, és feltettem újra, h hátha, de most mégjobban elbarmoltam vmit
azt írja ki a superuser indításakor, h:
Automatic update failedAn error occurred and su was not updated. A zip file (su-2.3.1-bin-signed.zip) has been placed on your sdcard, please reboot into recovery mode and flash it to update your su binary.
ezt meg is csináltam, de nem tudta update-elni, mer kiírta, h nem tudja megnyitni ezt a filét, és installation aborted
szerk: vepe köszi szépen, sztem akkor most megpróbálom a superoneclickkel
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest