- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
Légyszíves ne forgasd ki a szavamat.
Másodsorban ne minősíts,mert nem tudod én mire élvezek. Legfőképp a gép mögül ülve.
Harmadsorban a W annak idején úgy jött ki,hogy lesz rá folyamatos frissítés. Azért is választottam. Azóta majdnem 2 év eltelt és nincs. Azt meg had döntsem már én el,hogy egy telefonnál mit tartok elsődlegesnek...ha lehet -
Rototti
senior tag
Pedig ez a helyzet a nem Samu romból dolgozó fejlesztők körében:
"Samsung doesn't provide proper sources or documentation for their own platform.
And if they do after it's much to late, it's outdated and incompatible.""what do we learn from this?
Don't buy exynos phones."forrás: [link]
-
Varszegig
veterán
Legszebb, amikor olyanok írnak ilyet, akik max 5 percig tapiztak S3-at a Mediaban, nekem meg itt van a családban 2 S3, és 2 S2, és bármikor megtapasztalhatom, hogy az S2 minden jósága ellenére sincs egy ligában az S3-mal. Ettől még az S2 nagyon jó, de ne viccelődjünk már
-
Arcanis
aktív tag
Na! Köszi, felment úgy
Majd irok tessztet, hogy hány fok, de meklesz 9 és félfok az tuti, érted?
sziasztok!Egyébként akinek nincs meg, annak bemásolom az eredeti, egy és hamisítatlan pittel rotolós kommentet:
"Sziasztok!!! Rég olvaslak benneteket! Baj van!Nem ment felfele a Galaxy Tab 2 re az Illusion, és el sem indúl!A főnökömé és meg akkartam lepni egy jo rottal őt! Mit rakjak hova mert melegszik és nem tudom hogy nem kapcsol be és miért melegszik.Pittel rotoljam vissza?segitsetek lécci mert pánikom van és reggel 6 kor kezdek melózni és nem ment fel illuzion rot sem , és semmi nincs! kérlek!köszönöm!"
-
zoleeno1
veterán
Eleve azon csodálkozom, hogy te vagy az első.Mivel már mióta várjuk, azt hittem szinte minden nap elsüti majd valaki
(#5333) Piwi: Dehogyis. Személy szerint én teljesen jól elvagyok a leak-kel, meg a főzelékekkel, annyira nem mozgat, hogy mikor jön a hivatalos. Valszeg fel se fogom rakni, majd csak a belőle készült főzelékeket. (na jó, dehogynem, úgysem fogok bírni a véremmel és felrakom
)
[DE2JAY]: Amennyiben nincs rootolva és nincs kiterjesztett recovery-d, akkor igen. Ha nincs cardod, akkor felteszel egy odinos PhilZ kernelt, azzal már lesz bővített cwm és mehet fel a Jeboo, mert abban már van lehetőség a belső tárról való telepítésre is.
-
Melanor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest