- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Kernel csere segit, de en ugy tudom hogy mar a cm kerneleben regota benne van hogy szep legyen a kepe, a dorimanx kerneleben tuti benne van, de szerintem a tobbiben is (gustavo, apolo)
Zoo84: tuti hogy szoftveres, megoldas hogy gyari beallitasok visszallitasara ranyomsz de torolni fog mindent, esetleg lehet hogy javitva van a hiba az ujabb kiadasokban tedd fel az utolso gyari romot
-
mycso
veterán
Jajj, hagyd az a csávó nem okos...múltkor is hordott össze ott minden hülyeséget, aminek semmi valóság alapja nem volt.
Nem kell vele foglalkozni, át kell nézni a hozzászólásain, erre én is hamar rájöttem. (először azt hittem, hogy nem szereti a samsungokat azért csinálja, de nem, hanem kitalál valótlan baromságokat és azokat írkálja össze-vissza) -
khorvat
senior tag
Nekem is a 4.1.2 spanyol stock ROM van fent PhilZ legfrisebb kernelével (4.00-b32-signed) és a szotver frissítésnél azt írja ki: "Már telepítve vannak a legújabb frissítések"
De itt felesleges bármit is várni szerintem ha kijön a Telenoros hivatalos rom feltolom odinból a 4.0.3 telnorost és akkor jöhet az OTA-n a friss 4.1.2 és onnantól gyári a teló! -
zoleeno1
veterán
logarithm kollégától már kaptál választ nagyjából. A lényege, hogy annyira mély alvásba megy a teló, hogy nem lehet felébreszteni. Also fekete képernyő, nem reagál semmire, csak a 8mp-es restart segít (power gomb 8mp-ig nyomva). Ez leginkább még Gingerbread-nél volt jellemző, de nálam ezt csinálta naponta 1-2x ICS és leak JB alatt is.
Amióta vissza jött garból még nem volt, nagyon remélem, hogy sikerült megoldani a problémát. Pár nap és kiderül, szorítsatok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged