Hirdetés
Aktív témák
-
-
ERPY
őstag
válasz
Rotate #16395 üzenetére
Ha felteszel egy romot, mindegy milyet vagy milyen módon, természetesen lesz launchered újra, ha esetleg a rendszerben levőt törölted volna.
Gyári visszaállításkor, vagy full wipe esetén ha a rendszer marad, amiből kitörölték a launchert, akkor ugyanúgy továbbra sem lesz launcher a rendszerbe. -
C.Brigante
veterán
nem egy nagy dolog, de mindenképpen iránytmutató az uptime. Azok akik custom romot használnak, meddig mentek el legtovább, illetve tapasztaltak e változást a rom működésében?
(#16394) ERPY: kipróbáltam a nyuuz.hu-t a krómon is, meg a gyárin is. Azt lehet látni, h alapból nem egy egyszerű oldal, nálam a gyári browser is nehezen nyitotta meg...
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #16382 üzenetére
ha nem törlöd le a másik launcher-t nem lesz gond
ha memóriát is ürítesz, simán újranyílik a Nova is... ellenben ha nem fagyasztottam a TW-t, megesett, hogy memóriaürítés után a TW nyílt vissza, és zavaró volt nagyon... most, viszont hogy jégen van, mindenki boldog
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
C.Brigante #16385 üzenetére
örök hála! vau-vau
kérdés:mi a külömbség a stock és a sima között? (nekem a sima van fent 10.9)
-
C.Brigante
veterán
válasz
conanabarbár #16384 üzenetére
-
conanabarbár
aktív tag
a legújabb wanam rom letöltési linkjét megadná valaki? előre is köszönöm
-
Rotate
veterán
egyébként GB alatt néha volt random restartom, mondjuk havonta 1x... de mióta ICS van, még nem volt, pedig már eltelt másfél hónap
ugyanazok a programok vannak fenn...
derrik:
ICS témával használom kb 3 hónapja, össze sem lehet hasonlítani a kettőt, szebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelni is, és tudja ugyanazt a jobbra-balra elhúzogatós gesztúrás hívás/sms indítást
próbáld ki, be kell csak állítgatni itt is a megjelenítendő cuccokat, és nagyon fasza szerintem
szerk: megfogod a TW indító nevű cuccot, és kifagyasztod a halálba
-
derrik
őstag
az eXdialer mennyire jó alternatíva a gyári helyett? Már aki használ ilyet???
És még egy kérdés....a TW Launchert hogyan lehet kitakarítani ICS alól ??? -
cundeyy
tag
Attól függ honnan veszed.
7-20-40-60 ezerig.
Kis állatos boltokban 15-20 körül árulják.
A kiállításon volt olyan ami 130ezer is volt. Igaz az már nem baby vacak volt.
Én 9900-be vettem őket. (/db)
Ez volt az előzménye.. Itt határoztam el, hogy kell nekem ilyen
Ezek is hogy gyűlölik a szifont. -
dancsuri
veterán
válasz
trident1 #16370 üzenetére
konkrétan sehol, a rom mint minden CM9 csak a tiszta rendszer, a Google appokat külön csomagbol kell felrakni CWM-böl: Gapps 20120429
-
ERPY
őstag
válasz
kungzi #16364 üzenetére
Tuti magasan, én olyan 190-re saccolnám. Biztos hogy kategóriájan belül a legdrágább lesz, márcsak a nagy várakozások és találgatások miatt is. Jó nagy titkolózás volt a Samu részéről, jó lenne tudni vajon miért. Ha fogyasztásban sikerül valami extrémet elérni, tuti befutó tud lenni a többivel szemben, különben azt hiszem a 4 magosok nemigen lesznek a csúcsvonalban sokaknál.
-
törölt tag
Üdv!
Van esetleg gyári módszer/tool/bármi arra, hogy visszategyem erre a fosra a gyári 2.3.4-et a 4.0.3 helyett? Vagy esetleg olyan módszer, amihez nem kell trükközni/rootolni/stb?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
csaszi7000 #16351 üzenetére
igaz! nem bezárja magát, hanem restartolja a telefont (cirka 3-5 naponta). xda-n keress rá. dolphin hd random reboot. ics-en nem teszteltem, de nem is fogom.
-
kungzi
veterán
galaxy s2 drágább, mint a galaxy nexus
és az sgs3 előrendelhető
-
Richard!
addikt
válasz
csaszi7000 #16351 üzenetére
nem restart az."csak" bezárja magát.ha sok oldalt próbálok megnyitni egyszerre,akk kilép.de érdekes,h csak mobilnetnél fordul elő ez a jelenség.nálam eddig 5-6 ilyen volt.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Nálam a Dolphin Browser HD viszi a pálmát.kb 8 hónapja használom már,mindenféle hiba nélkül.van full screen mód is.ajánlom
-
F-ECT$
titán
Ez sok mindentől függ:
-Általában a reggeltől-estig tartó időszakot vesszük alapnak (reggel lehúzod a töltőről, éjjelre visszateszed), ennyi készenlét mellett érdekes, hogy mennyi kijelzőidő jön össze - de már itt is lehet pár óra eltérés az embereknél.
-2g / 3g / wifi? Nagyon nem mindegy, hogy melyiken lóg a telefon, mekkora a jel erőssége, és az változik-e. Pl tegnap mentem 200 km-t, a telefonhoz hozzá sem nyúltam, de sokkal többet evett, mint otthon, mert folyamatosan váltogatnia kellett a tornyokat.
-A legfontosabb pedig az, hogy mi eszi a kijelzőt: egy igo / játék / ics browser pl 2 percenként leszív 1%-ot, míg pl egy sygic, opera mini elmegy 4-6 percet is ugyanennyivel. (Összehasonlításként a HTC One X topicban a legdurvább evők percenként esznek 1%-ot.) -
BossBoss
őstag
válasz
csaszi7000 #16347 üzenetére
Írj feedback-et. Hátha sokan hiányolják és megoldják valahogy.
-
csaszi7000
csendes tag
Böngésző ügyben szerintem is nagyon smooth a chrome. Nálam egy dologban vérzik el jelenleg, ami a teljes képernyős mód hiánya. Nincs valami alternatív megoldás erre?
-
BossBoss
őstag
-
dancsuri
veterán
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16340 üzenetére
pl. nyuuz.hu
-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante #16338 üzenetére
Nem is a minire gondoltam, nálam az eddig nem volt lehetséges opció. Viszont a mobile minden igényemet bőven kielégíti, csak közel annyit zabál mint a gyári (3g-n, flash on).
Ha jól emlékszem a tördelés miatt váltottam vissza opera-ra, ebben nekem eddig mindent vert..Biztos volt már, de a mini is tud már default desktop nézetet? Vagy az opera next?
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16337 üzenetére
Pár oldalon teszteltem, lassú a minihez és a browser+-hoz képest, bizonyos oldalaknál képes szinte megdögleni, szal számomra nem bejövős. Nem tetszik a könyvjelzőkezelés, kényelmetlen használat, flash hiány ha kellene, irreálisan nagy méret.
Mint mondtam, csak számomra nem bejövős, attól másnak még tetszhet.
Ha igazán gyors, és tökéletes böngészőt akar valaki akkor a gyári a legjobb, vagy kis extrákért a browser+. Így viszont nagyobb lesz a fogyasztás. A mini meg bár alap, de az oldalak 95%-ra megfelelő, pitiáner fogyasztással. Nekem utóbbi nagyon fontos, azért is kellett megbarátkoznom a minivel, mert ha nekiindul az ember a világnak nyár révén, bírja már ki a napot. Így maradhatok ICS-n, ez miatt nemkell a GB-t választanom.
Ezen fentiek az én szokásom és használatom miatt fontos, szal nem húzom le a Chrome-ot, csak nekem nem megfelelő. -
C.Brigante
veterán
válasz
Psytech #16335 üzenetére
tudom, h butaság párhuzamot vonni egy desktop böngésző eredményeivel, de én szeretek a hozzá jobban értők terméke felé húzni! [link] Ugyanazt érzem mobile verzión is amit az asztalin, gyorsaság, egyszerűség! De persze ez nem vita tárgya, kinek ez, kinek az!
Ui: biztos kevesebbet eszik a mini a krómnál, dehát valamit valamiért, az 1.6-os benzin motor is kevesebbet eszik mint a 2.0 túrbós!
-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante #16331 üzenetére
Használtál huzamosabb ideig opera mobile-t? Ahhoz képest hogyan fogyaszt a chrome? Régebben próbáltam én is chrome-ot, de valahogy visszatértem opera mobile-ra inkább..
-
zseko
veterán
Ma elmentünk nagyszülőkhöz, voltam kicsit túrázni, csináltam pár fotót és videót, minden faja volt két dolgot leszámítva: allergiás vagyok az összes tavaszi fára, na és persze otthon hagytam a gyógyszert... Hétfő dél körül érünk csak haza.
Nekem sose jön össze annyi kijelző használat mint nektek, három óra általában mindig megfogja
-
pzstm
titán
LEgőjabb Wanamlite-al kapcsolatban pozitív/negatív észrevételek?
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16331 üzenetére
Köszi, holnap rálesek, már nemtudom mi volt vele annó a bajom, ami miatt nem tetszett.
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #16329 üzenetére
nyilván simán előferdülhet, hogy a One X már sokkal szebb képet ad. De úgy érzem még egy évet simán kibírnék vele (más kérdés hogy jelenleg piszkos anyagiak is a döntésemet fogják befolyásolni
)
-
ForRedGlory
félisten
Szvsz az közel sincs olyan jó kijelző, mint ami a HOX-ban van. Elsőre én sem voltam elkájulva tőle, de 2-3 nap használat után, (mert pár perc nem mérvadó) amikor bekapcsoltam az SGS2-t (mert felkészítettem eladásra), akkor nagyon rossz véleménnyel voltam róla. Más dimenzió. Persze majd ha kijön az SGS3, na az megint ütni fog.
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16327 üzenetére
komolyan kollega mutatta meg, és mások szerint sem volt élesebb a kép...legalábbis szemre nem (nyilván böngészésnél több fért ki egy oldalból a kijelzőre de ennyi
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #16325 üzenetére
Galaxy Nexusnál nem éreztem ezt
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16317 üzenetére
A Chrome hogy fogyaszt? Kb? Szal mondjuk 10 perc alatt?
Bár én mikor néztem valamiért nagyon nem jött be. -
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #16320 üzenetére
én valahogy nagyon úgy érzem, hogy nem lesz nálam aktuális ez az SGS3 vagy más telefon dolog. Inkább év végére valami jóféle win8-as touch-os ultrabookra gyűjtök
-
C.Brigante
veterán
válasz
ForRedGlory #16320 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #16318 üzenetére
akksiidő tényleg annyira tré vagy azért nem vészes?
(csak ennyit elöljáróban
)
-
ForRedGlory
félisten
Reggel 8:00 logout
"Szia!
Köszönjük írásodat, holnap jelenik meg kiemeltként, várjuk a következőt!HTC One X - Egy új szerelem kezdete?
Szerző: ForRedGlory | Megjelenik: 2012-04-30 08:00 | Rovat: Telefónia | Típus: Bemutató" -
C.Brigante
veterán
én is végig próbáltam az összes böngészőt. persze nem kell ennyire komoly venni a "láma" jelzőt, de legyünk őszinték, miért használnánk egy olyan programot ami klasszisokkal jobban rövidíti a telefont? nekem pl az operák nem jönnek be (küllemre, régies feeling nekem) gyári böngésző kiváló, viszont zabál, dolphin franc tudja, sokat nem használtam, nincs róla kellő tapasztalatom, szimplán nem jött be. A króm viszont akárcsak az asztali verziója, hasít!
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16314 üzenetére
akkor felrakom opera mini-t
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16310 üzenetére
Ez így erős, nem tartom magam lámának, de én eddig Browser+ párti voltam. Most is fent van ha kellene, de pár napja megvagyok a minivel is, mivel szinte semmit sem eszik.
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16312 üzenetére
komoly
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16310 üzenetére
akkor én láma vagyok, és úgy érzem meg is van az a kis mínusz nálam hozzád képest
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #16308 üzenetére
A gyári böngésző az zabál, azt ne felejtsd el. De maga a rendszerszinti fogyasztással semmi baj.
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16304 üzenetére
10.9-es Wanamlite?
-
C.Brigante
veterán
nekem nincs 2A-es aksim. Ez gyári. Most teszteltem pont az elmúlt 3 napban, Sopronban voltunk és volt minden, fénykép, kis videó, google navi de főként net!
btw. a 10.9-et most nagyon megnyaggattam, wifi beragadás a törlés óta nem volt, nincs fc. nem lassul magas uptime esetében sem (145 óra jelenleg) egyszóval tökéletes!
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #16302 üzenetére
ez gondolom 2000-essel, mert nekem 3és fél óra kb a max kijelző alap akksival
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Vèdelem az áramszünet ellen!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest