- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
csaszi7000 #18267 üzenetére
3-4 wifi között futkosok többnyire, köztük meg mobilnet van... általában akkor szokott előfordulni, ha egy ideig az egyik wifin vagyok, aztán mobilnet sokáig, majd mikor egy másik wifi hatókörében bekapcsolom, akkor szokott befagyni...
bár amióta abszolút nem kapcsolom ki a wifi-t, ez a probléma nem nagyon érint
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
csaszi7000 #16351 üzenetére
igaz! nem bezárja magát, hanem restartolja a telefont (cirka 3-5 naponta). xda-n keress rá. dolphin hd random reboot. ics-en nem teszteltem, de nem is fogom.
-
Richard!
addikt
válasz
csaszi7000 #16351 üzenetére
nem restart az."csak" bezárja magát.ha sok oldalt próbálok megnyitni egyszerre,akk kilép.de érdekes,h csak mobilnetnél fordul elő ez a jelenség.nálam eddig 5-6 ilyen volt.
-
BossBoss
őstag
válasz
csaszi7000 #16347 üzenetére
Írj feedback-et. Hátha sokan hiányolják és megoldják valahogy.
-
pestibenji
senior tag
válasz
csaszi7000 #15651 üzenetére
Valami appod beragad, és pörgeti ezerrel a procidat. Ha megnyitod ilyenkor a feladatkezelőt, tuti fogsz látni egy appot ami 50% felett használja a procit, na az okozza ezt.
-
doongoo
addikt
válasz
csaszi7000 #15651 üzenetére
töltőcsatlakozó hibája lehet
-
agabe
addikt
válasz
csaszi7000 #15652 üzenetére
hat csak annyit irnak, hogy sok keszuleken elofordult, es egy tanacs, hogy (gondolom kikapcsolas utan) vedd ki az akksit 1percer, majd visszatetel utan reboot, es esetleg megjavul. (az akksi kalibralo progit mondjak esetleges hibaoknak ami az akksi kivetelevel ujra kalibralja az ertekeket, es jo lehet a toltes)
-
vadalma65
tag
válasz
csaszi7000 #10520 üzenetére
Nekem ez van, százalékosan jelzi melyik app pörög a legjobban (nyilván nem egyedi ebben de a többit nem ismerem) és ki is ütheted vele, ezenkivül rengeteg minden másra is jó természetesen.
Én egyenlőre nem a töltéssel hoznám összefüggésbe a hibát, hanem az ics el, a második körben persze a töltés körül kell szétnézni. -
trobi28
addikt
válasz
csaszi7000 #10520 üzenetére
Nekem gyanus hogy nem erről van szó.
Sok készüléknek hibásodott meg a csatlakozója,ne legyen igazam de lehet hogy nálad is ez a gond és van amikor nem érzékeli hogy tőltőt csatlakoztattál sőt rövidre zár valamit.mrsmile: Mindenképp valamelyik gyárival próbálkozz,az Orosz jó állítólag és az LP7 root kernelével rootolható.
Gaberking: Szivesen
-
fagyalllo
őstag
válasz
csaszi7000 #10509 üzenetére
.
-
vadalma65
tag
válasz
csaszi7000 #10509 üzenetére
Valamelyik alkalmazásod "beakad" és folyamatosan járatja a procit. Sajnos a kompatibilitással (is) még akadnak problémák. Tölts le egy (Task Manager) programot és nézd meg melyik az.
Nekem az ANTUTU produkál mostanában ilyet. -
kagzer
aktív tag
válasz
csaszi7000 #6187 üzenetére
Tudod mit? Rotate-nek van igaza. Az simán lehet R.
Majd a bézbólra gondolok és jó lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest