Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Snücü
tag
Gergőkee, Rotate, köszönöm.
A tok kérdés viszont nekem gázos, mivel cimbálom a telefont egész nap, kap rendesen. Tudtok ajánlani valami tokot is, amibe a nagyobb akksival is befér?
-
Szelley
senior tag
Akkor nem te voltál az, viszont más ember is ugyanezzel a problémával kínlódott itt pár napja.
Tudok mondani mást...húzd újra a rendszert. Ja hogy az kényelmetlen neked? erről ennyit...
szerk.: Laraxior kollégát keresd! Ő panaszkodott 5 napja hogy szaggat neki is a videólejátszás, hátha azóta talált rá megoldást ami neked is jó lehet.
Más: 2AH-s akksihoz nem használ senki semmiféle tokot? -
zooole
senior tag
Csak szerintem kevéske ez?
-
Gergőkee
aktív tag
A titkárom már meg is válaszolta :-)
Gigatelben vettem én isÉs azt kell mondanom, bánom, hogy nem a megjelenés napján vettem meg.
Jobb fogás, szuper fogyasztás. Bőven megér ennyit.
+1: végre védve van a kamera
(-1: legtöbb tokba nem megy bele)Szerk.:
Az LP7-ről jut eszembe. Gyakorlatilag az összes "nagyobb" (sd-re adatot letöltő) játékom mentését át tudtam menteni (root nélkül is) ki4-ről az lp7-re. Böngésztem az sd-s adataikat, és szinte mindegyiknél megtaláltav a mentés fájljait (pl.: .sav, .bin a Gameloftok esetében) -
Arcanis
aktív tag
válasz
derrik #17832 üzenetére
Videólejátszással nekem még nem volt gondom a stock lejátszóval.
Időjárás megy szépen, majd töltök fel screenshotot.
Facebook kontaktok nekem syncmypix-szel kaptak képet,
Indikátorok színeinél meg van 3 dolog: set gomb, "!!!" Gomb meg magára a színre is lehet kattintani. Namost nekem ha text formátumú a térerő akkor úgy marad (t kb 20 percig), viszont ikonként nem színeződik át. -
Rotate
veterán
nem kell semmit csinálni, Kies leszedi úgyis, és azzal a módszerrel már nagyon régóta nem lehet rootolni, 2.3.5 az utolsó amivel még működött... már csak a CF-root kernel flashelésével megoldható... illetve van egy másik megoldás is ICS alatt, de azzal én megjártam, szóval inkább én nem ajánlgatom...
-
MuKi^
csendes tag
Sziasztok!
T-Mobile-os S2-m van és még az elején rootoltam a doomlord_v1_root-zergrush-busybox-su progival. Ezen kívül semmilyen más változtatás nem történt rajta, most is gyári rom fut, csak root jogom van.
KIES ma jelezte, hogy elérhető az új szoftver a telóra.
PDAI4 / PHONE
I1 / CSC
I1 (TMH) --> PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP2 (TMH)
A kérdéseim, amiben a segítségeteket kérném:
- Elindíthatom-e a frissítést vagy előtte kell valamit csinálnom (pl. unroot)?
- Ha kell unrootolni, akkor mivel csináljam, ami a legegyszerűbb?
- Ha nem kell unrootolni és lefrissítem, megmarad-e a root jog vagy ismét rootolni kell a telefont?
- Ha ismét rootolni kell a frissítést követően, akkor a DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip program megfelelő hozzá?Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Gergőkee
aktív tag
Mai eredmény:
30% email írás, 70% net (opera mini)
2amper akku, auto fényerő, végig 3g(!)
2% volt a telepben a screenshot készítésekor -
Weeman1
veterán
válasz
HUTCHDB #17861 üzenetére
Az is fel volt másolva a telefonra,
de valamiért a Miui.hu-s mellett döntöttem.
V4-es témát állítottam be,
de a statusbar nem változik meg.
Valamit be kellene esetleg még állítani?
Pár nap múlva biztos kipróbálom azt is,
nem tudok leragadni 1 romnál sem sajnos.
De a Miui-hoz mindig visszatérek. -
zooole
senior tag
Max Payne-ről nem tud semmit senki? Valaki kérdezte már. Gondoltam én is megérdeklődöm.
-
mira72
őstag
Ő lenne az.
Nekem hangos... -
Pipiripi
senior tag
válasz
c-parts-2010 #17851 üzenetére
Köszi, megnézem, ha legközelebb csinálja
-
ERPY
őstag
válasz
mira72 #17863 üzenetére
Sztem ha hangos egy hang, és még minimum hangerőn is hangos, akkor a legtutibb halkabbra venni egy hangeditorba.
Azért érdekes, hogy a leghalkabban is hangos. Nem töltenéd fel azt a csengőhangot, hogy megnézhessük?
És grat a telóhoz, 1-es hsz egy nagyobb retyós olvasnivaló. -
mira72
őstag
Hi!
Újdonsült SGS2 tulaj vagyok.
Van egy kis "problémám" vele. van egy csengőhangom amit eddig minden telómon használtam, sikerrel.
Viszont az SGS2-n minimum csengőhangerőn is nagyon hangos nekem ( de az összes többi csengőhang is ).
Nincs erre valami program/patch hogy még halkítani tudjak rajta? Vagy egyszerűbb ha nekiesek az mp3 file-nak zeneszerkesztővel, és ott leveszem a hangerejét?
Thx a válaszért .. -
HUTCHDB
nagyúr
-
dancsuri
veterán
Ma megváltam a drágaságomtol .......de csak egy kis időre, beadtam a szervizbe.
pénteken egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a képernyő jobb oldalátol befele Kb. másfél centire keletkezett egy sötét függőleges csík teljes hosszban. -
Szelley
senior tag
-
ERPY
őstag
Ha nem akarsz semmin változtatni, akkor mondom a lehetőségeket:
1. szaggatva nézed
2. PC-n nézed meg, nem telefonon
3. átkonvertálod PC-n olyan formátumra, ami már nem szaggat a telón
4. haverod GS2-jén nézed meg, ahol normálisan működik
5. moziban nézed meg
6. megvárod, míg a tv is adja, és ott nézed meg
7. elolvasod könyvbe
8. elmeséli neked valaki
9. megálmodod a saját szádíze szerintViccet félretéve milyen rendszered van, és mit akarsz nézni? Esetleg egy sample belőle próbából? Bár az avit mindenféleképpen vinnie kellene.
-
zelma
aktív tag
Ha szaggat a film, akkor mit lehet tenni a megbarátkozáson, új rom telepítésén, vagy a jelenlegi újrahúzásán kívül?
Valami használható javaslat? (avi, mkv egyaránt szaggat időnként, ami zavar)
-
ERPY
őstag
Most komolyan , az 1-es hsz minek van? Minden nap valakinek szájbarágósan magyarázni kell, linkelgetni kell. Nem a segítségnyújtás ellen vagyok, de minden nap szükség van erre?
-
Varszegig
veterán
-
-
divid4
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam én is egy SGS II-t. Első androidos telóm, úgyhogy még erősen ismerkedős a dolog, de az első benyomásaim nagyon jók. Rommal még nem bűvészkedtem, majd idővel. Milyen offline navigációt ajánlatok hozzá, ami viszonylag pontos és jól használható?
-
derrik
őstag
Feltettem a Hydrogen 0505-öt
Baró!
de egyenlőre nem maradt......
a következőkre keresem a megoldásokat......
- videó lejátszás /az Mx csak egy filmnél volt hajlandó hardveres módban elindulni, a szoftveres módnak pedig trágya a minősége a stock-hoz képest
- van időjárás beállítás, de sehol és semmit nem jelenített meg, de lehet én vagyok a buta
- a wifi, és térerő indikátor színe is állítható, de vagy úgy marad a beállított szín vagy nem, és menet közben átállítgatja magát az eredeti és a beállított szín között
- a FB nem teszi be a kontaktok képeit....talán ennyi!!!
-
zooole
senior tag
válasz
Rotate #17810 üzenetére
Alap aksim van. Betterbatterystats-nak kell root? Megnézem azzal. Nem volt fact. reset, megmondom őszintén, nem is szeretnék.
Másik:
Berendezkedtem NOVA-ban, csúcs! Ami zavar, hogy alap widgetek nem jelennek meg rendesen. Enegiatakarékossági pl.
Ami jobban zavar, az az alap TW ikonok. Mondanom sem kell, undorító holo felületen. Tudom, hogy lehet változtatni, de nem találok stock ICS ikon pakkot. Valaki tudna ajánlani egyet? Nagyon szuper lenne
-
törölt tag
Hivatalos LPQ után visszatértem KI4-re. Picit vacakol a telefonom mostanában, ezért egy próba erejére frissítettem LP7-re KIES-en keresztül. Mit is mondjak. Klasszisokkal jobb, mint az LPQ volt. Pár frissítésés úgy tűnik szépen kirajzolódik az ICS fölénye. Szerintem teljesen vállalható az LP7.
-
nitro75
csendes tag
Szaisztok!
Van egy SGS II, ami valamiért átváltogat repülőgépes üzemmódra. gingerbread 2.3.6 van rajta.
Találkoztatok már ilyennel?
Ezek vannak rajta:Android ver.: 2.3.6
Alapsáv: I9100XXKL1
Kernel: 2.6.35.7-i9100xxkl1-cl783870 SE.INFRA@sep-64 2
Build: GT_I9100-eng 2.3.6 GINGERBREAD XXKL1 test-keysEsetleg ezt frissíteném 4.0.3-ra, ha tudtok valami jó romot hozzá.
Köszönöm!
-
Rotate
veterán
válasz
Levi941127 #17820 üzenetére
hát a fene sem tudja... lehet jó lenne, lehet nem... + gari sem nagyon lenne rá... ennyi pénzt így biztos nem szórnék ki... meg ahogy nézem, csak USA-ba szállítanak...
-
Rotate
veterán
válasz
Claudine #17814 üzenetére
így van, egyik az, hogy meglátod, hogy még mindig merül-e, illetve 0-ról kezd számolni a betterbatterystats, szóval ha még van valami aksivámpír, az jó eséllyel kiderül... de szerintem az FB volt csak a ludas...
Levi941127:
szerintem ne bonyolítsd az életed, csekély esélyt látok rá, hogy menni, ott sok minden más, mint nálunk... még akkor sem biztos, hogy jó lesz, ha GSM modulos a készülék...
-
Levi941127
senior tag
Hali mindenkinek!
egyetlen kérdésem lenne: ha Amerikából behozatok egy Samsung SGH I777-et, akkor tudom itthon használni hazai simkártyával? mert ahogy láttam ezek nem független telók, de ugyanaz mint az S2... -
Snücü
tag
Hol érdemes gyári 2000mAh-s akksit venni? Speedshop, vagy van jobb?
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja,hogy mikor jelenik meg a Max Payne mobile?
Mert már az előző hétre is át volt tolva de akkor sem jött
Nem bánnám ha ezen az esős napon kiadnák -
Rotate
veterán
válasz
zooole #17809 üzenetére
nekem most jól bírja aksival, bár hétvégén nem sokat használtam, főleg a reggeli ágyból netezés, meg ma vonaton... wifi + 3g volt egyfolytában felváltva, gmail sync, 2 óránként időjárás... és 32 órája megy, 42%-on vagyok és 2 óra 12 perc kijelző volt... 2A aksi... viszont nincsenek feszkók bántva, meg semmi, kernel is a gyári... root van, meg fagyasztott appek...
jah, éjjel sem volt repülőben, és minden ment wifi stb egész éjjel...
-
Halihó!
Meg mernék rá esküdni, hogy GB alatt volt beállított VoIP-szolgáltatásom külön telepített app nélkül, a rendszermenüből elérhetően.
ICS alatt meg nem találom.Megőrültem volna?
Ha van, hol van?
Köszönettel: MaCS
-
zooole
senior tag
-
knyitogato
őstag
válasz
ATM_automata #17779 üzenetére
Nekem többszöri újraindítás, kieses hibajavítás után, a Nexus S usb-kábelével (wtf??) sikerült a frissítés. Bár sajna magam sem tudom, végül mi volt a gyújtpontja a dolognak (a másik kábellel is érzékelte a telót a gép, csak a kies nem (wtf2) ) Örülök neki, de azért a felhasználói élményt jelentősen csorbította ez a hercehurca. Úgy vártam az OTA-t...na de remélem, innen oké lesz. Egyelőre az, koppkopp.
akiknek 2000-es akksijuk van: milyen tokkal lehet használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Akciókamerák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest