Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Claudine
csendes tag
Remeljuk csak ennyi a baj!
Hogyan tudod véglegesen törölni a facebook app-ot?
Komolyan szőkének érzem magam, pedig gyári barna vagyok -
Pipiripi
senior tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a telefon időnként elveszíti a térerőt. Naponta többször egy rövid időre, de van olyan, hogy úgy is marad, és csak az újraindítás segít. Ilyenkor egy behajtani tilos szerű jelzés van. LP7 es ICS van rajta. Ez szoftveres probléma lehet, esetleg a sim kártyával lehet vmi, vagy a telefon hibás? -
na megvettem én is a 2000mah-s akksit
kérdés: milyen progit érdemes feltenni amivel belehet lőni az akksi fogyasztását reálisan? mert állítólag nem méri jól a telefon ha 1650-ről váltok 2000-re
-
somnia
senior tag
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #17782 üzenetére
egyik sem lesz olyan jó, mint a gyári...
-
Laraxior
titán
Nem lehet webcameraként használni a telefonunkat?
-
Ironing
tag
Galériából hogyan tudom eltüntetni a Picasa albumokat? Mert nem használom a programot, így üres mappákat dobál be oda nekem. Gondolom a Google fiók törlése segítene, de az nyilván nem játszik
-
ATM_automata
őstag
válasz
knyitogato #17770 üzenetére
Érdekes, pont így jártam. Reggel megörültem neki, hogy OTA-n jött az ICS értesítés. Nyomtam neki egy értesítsen 6 óra múlvát. Azóta nincs elérhető frissítés és OTA-n nem akarja lekérni. Gondoltam a csoda program majd megoldja....aha...a fenét. Elsőre csatlakozni se tudtam, aztán kapcsolódási hiba javítása után már legalább a készüléket felismeri, de ha rányomok a felajánlott frissítés gombra, akkor semmit nem csinál...a felső menüsor is teljesen halott, bármire kattintok csak áll és semmit nem nyit meg. Most uninstall/install kombóval próbálkozom...meglátjuk.
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #17776 üzenetére
én a fényerős gond miatt hanyagolom az lgcamerát, sajnos nem tudtam úgy beállítani, hogy rendesen mérje a fényt...
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok. Használ valaki LgCamera (Pro) alkalmazást? Nála is azt írja a videó méreténél hogy nem támogatott az 1280x720 és az 1920x1080?
Illetve nálatok sincs auto fényerő állítás? Mert ha világos helyről sötét helyre illetve fordítva megyek, teljesen használhatatlan az alkalmazás... -
Callisto
őstag
Lehet nem ide tartozik- ez esetben bocs -, de nagyon megköszönném ha valaki tudna ajánlani egs olyan appot, ami ICS alatt SGS2-n a call log historyt karbantartja (limitálni lehet a megjegyzett hívások/üzenetek számát stb.) és valóban megbízhatóan működik. Eddig amit találtam nem ment sajnos. Vagy össze-vissza müködtek vagy egy idő után behaltak és soha többet nem tették dolgukat.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
1. Driver újratelepítése
2. Alap launcher
3. Külső SD kikap
4. Belső SD lement, aztán formáz
Ez be kell, hogy váljonmp
-
Psytech
őstag
válasz
Hard reset (ha kódos volt) után nem lehet, hogy a PC megváltozott? Egy megnézést megérhet, ha nem TMH-n van, akkor meg van a hiba.
-
mfranky
őstag
válasz
Kapcsolódási hiba elhárítása, KIES-en belül...
Újratelepíti a drivereket, ez szokott segíteni... -
knyitogato
őstag
ha a kies nem ismeri fel a készüléket (csak megy a csatlakozás és semmi), mit lehet tenni? reggel a telefon beígérte az ota-t,de akkor el kellett mennem, és nem akartam ezzel foglakozni. hard reset után meg semmi. Kies nem ismeri fel a telefont. Gyári 2.3.4 T-Mobile.
-
Weeman1
veterán
Kernel cleanert használtok romcseréknél?
-
Szelley
senior tag
nem állt vissza. egy egeret kötöttem hozzá Host módba, majd lehúzva kifagyasztotta és ezt kaptam restart után. Töltögettem meg próbálgattam észheztéríteni, de csak 100%ig töltés segített rajta. Ez még KI4 alatt volt, egyetlen egyszer történt ilyen
Viszont N900 esetében megszokott volt ez a jelenség, mert míg bebootolt a maemo addig lezabált 10%ot az akkuból!
szerk.: nem volt se overclock se undervolt. KI4 kernel volt rootolva. -
Szelley
senior tag
így is kinézhet egy fincsi battery drain után...
-
Rotate
veterán
válasz
knyitogato #17756 üzenetére
jó kérdés :S
-
knyitogato
őstag
Miért van, hogy a hard reset után már nem ajánlja fel OTA a frissítést?
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Claudine #17751 üzenetére
SystemPanelLite vagy a fizetős, sok mindent elárul.
Weeman1: van aki esküszik rá, nekem a Defy-n verhetetlen, viszont SGS-re és SGS2-re sem jött be.
-
Weeman1
veterán
(#17697) futor ,(#17700) pestibenji
Köszönöm.Én ezt gondoltam délután kipróbálom,
nincs valakinek tapasztalata róla? -
Claudine
csendes tag
válasz
C.Brigante #17750 üzenetére
és azt hogy derítem ki hogy vmi macerálja a telcsimet? volt olyan, hogy 44%os volt az akksi éjjel és reggelre lemerült, úgy, hogy senki nem nyúlt hozzá....
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Valamiért nem müködik jól a VIBER a telefonomon! Üzenetküldés megy, viszont hívásnál a másik fél nem hall semmit! Én hallom őt, de ö nem hall engem!
Mitől csinálja?
Eddig a Dragon ICS volt rajta, azt hittem az a baja, de most visszaraktam az LPQ-t, és azzal sem jó.
Ötletek?
-
Arcanis
aktív tag
-
futor
aktív tag
miui témák: [link]
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Claudine #17742 üzenetére
Szia! Nézd meg az akkumlátorhasználat diagramját és azt, hogy az ébrenlét sávja nagyjából megegyezik-e a képernyő bekapcsolva sávval.
Pontosabban azt kellene megállapítanod, hogy nem tartja-e valami (szinkronizálás, beragadó folyamat) ébren a készüléket folyamatosan.
Optimális esetben az ébrenlét sávja csak a telefonhívások, szinkronizálások (zenehallgatás stb) "csíkjaival" több mint a "képernyő be" sáv.
Ilyen a "jó"
Itt egy eset amikor az éjszaka közepén felébredt valami folyamat kb 2 órára:
-
Sógi
addikt
válasz
Varszegig #17724 üzenetére
A romokat vágom, csak, tudod a garancia miatt "nulláztam" a telefont, most a hivatalos KI4 van rajta és gondoltam hivatalosan megfrissítem LPQ-ra
Vagy a KI4-el jobban járok amíg tesztelem az usb/töltés hibát?Az USB csatlakozót milyen módszerekkel érdemes tisztítani?
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, mióta ICS-t használok a wifi nagyon sokára áll át mobil adatra és szívja az aksit, állítottam már mindenre a wifi ébrenlétet, de akkor sem áll vissza mobil adatra csak sokára. GB-vel 1-2 perc volt ha lekapcsoltam a képernyőt. Kössz
stock ICS
-
Arcanis
aktív tag
válasz
derrik #17718 üzenetére
Első opció (amit stock rom esetében csináltam) a social hubon keresztül jöttek le a fb kontaktok.
Második opció (jelenleg): kézzel beírtam azt a 25-30 embert akivel szorosabban tartom a kapcsolatot a google kontaktok közé (lényegében copy-paste a fb kontaktokból) majd leszedtem a facebook alkalmazást.
Azt nem tudom, hogy a "merge contacts" opció a telefonkönyvben benyomja-e a fb kapcsolatokat a google kapcsolatok közé, vagy, hogy van e valami app erre, de elképzelhető.
-
ERPY
őstag
válasz
Rotate #17715 üzenetére
Az MX Player-t nem kell szoftveres módra tenni, mivel mindent lejátszik hardverből, pont ez benne a jó, és kodek csomag sem kell hozzá, plusz használja a több magot is.
Mennyire profi kell? Mert ha fix időben akarsz váltani arra a legjobb az ingyenes ......... majd ha eszembe jut kiírom.
-
Ironing
tag
válasz
pestibenji #17623 üzenetére
Használj FriendCaster-t
-
törölt tag
válasz
Rotate #17722 üzenetére
Jah. Nem értem. Sammobile-ról szedtem ezt:
GT-I9100 I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September I9100OXXKI2
Elvileg ez volt az utolsó kies-es frissítés gb-n, függetlenen. Legalábbis nekem ez volt fent, és ez nekem jó is volt, azért tenném vissza ezt. Vissza is ment, minden más jó is, kivéve ezt.
-
zack
nagyúr
Tud valaki tuti profil időzítőt? Nem baj ha fizetős.
-
Rotate
veterán
válasz
#20844032 #17721 üzenetére
billentyűzet beállításaiban nem tudsz Qwerty meg Qwertz között váltogatni? elvileg ott van mellette a beállítóikon...látom csak a nyelvet lehet állítani... akkor passzolom... de ez azért is érdekes, mert nekem a lengyel rommal simán van magyar bill. és megy is jó...
-
joy_k
tag
Mit kell letoltenem, hogy az mkv kiterjesztes menjen a telon az mx playerrel? Koszi
-
törölt tag
Kis segítséget kérnék: LP7-rõl álltam vissza GB-re, és nincs magyar billentyûzetem. õtlet? (KI4 került fel)
-
Arcanis
aktív tag
HardRic-et esetleg érdekelheti, hogy a május 4-i Hydrog3n ics 8 féle mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) állapottal (camera, video warm, cold, stb) rendelkezik, és mindegyik esetben választható még négy mód (standard, dynamic, natural, movie) -> azaz összesen 32 féle különböző színbeállítás próbálható ki
Más: csináltam egy saját opera mini logót (ics browser logóval keverve, mert kicsit bömszli volt az eredeti), ha tetszik használjátok egészséggel:
-
futor
aktív tag
szerintem jól müködik , van benne minden fajta nyelv (magyar is), meg sok-sok beállitás, és miui.
második napja használom . álltalában ha észreveszek bennük pár hibát már cserélem is le. Mentsd le amit használsz (backup) , kipróbálod ezt, ha nem teszik visszarakod ami volt. -
Sógi
addikt
Előjött nálam egy olyan hibajelenség, hogy töltő nélkül is töltést jelzett a telefon többször is + nem ismerte fel többször a PC, h usb-n csatlakoztattam a telót.
Tettem fel reparttal és belső sd formázással szűz gyári romot is, de csinálta tovább.
Kivettem a 32 gb-os micro sd-t és most egyenlőre jó...Lehet a micro sd kártya miatt ilyen jelenség?
Ez a telefon usb csatlakozó hiba most, amiről láttam pár hsz-t anno?
Mit tudtok/gondoltok? -
pergabb
senior tag
A memória állapota mennyiben befolyásolja a beépített zenelejátszó használatát? Azt vettem észre, ha megy a telo már egy fél napja, akkor erőteljesen belassúl...pl beletekerek egy számba, és ugrál a tekerő, dolgozik vele. Restart megoldja a problémát...
Fél napos használat után ráadás kb 600mega ram foglalt. Ez normális? Nektek is ennyit eszik ics alatt?
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Akciókamerák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest