- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #12326 üzenetére
S10 en sem volt már önálló TMH firmware , amely azon a típuson is már az ODX firmware -ben volt. + annál nem volt se PAN, se VDH régiókód (így firmware sem..) .
S20 -tól , a hazai régiókódok (így a TMH is ..) az OXM firmware -ben voltak/vannak .
S22 -től pedig megszűntek a korábbiak, és az új régiókód-jelölések szintén az OXM -ben vannak az összes EU -ban forgalmazotton. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
qltsar #12214 üzenetére
Nagyjából alíg látható szemmel a minőségi magyar újságírás. Sajnos már a hvg, 24.hu is beállt ebbe a gagyi szintbe. index már rég nem az újságírási szint. De futottam bár bele gagyiba a telex-en is.
Néha ordítani tudnék, hogy milyen szintű írások és cikk címek vannak. Végtelen gagyi, egy bites, klikk hajhász, fantáziátlan nagybetűs szar már az egész. -
vadászcsiga
félisten
válasz
qltsar #12176 üzenetére
Az fel sem tűnik. Én is gesztus vezérléssel használom egy noname átlátszó tokkal, de nagyon ritkán akadok el benne. Jellemzően akkor ha az ujjbegyemen már teljesen kiszáradt a bőr. Na akkor az olvasó garantáltan nem működik. Ilyenkor kicsit meg kell nyalnom az ujjamat mintha könyvet lapoznék
-
TODI1111
veterán
válasz
qltsar #12161 üzenetére
Bocs kicsit megzavart, hogy én az [Notification light for Samsung] alkalmazást használom. Ott nincs beállítva az időjárás ezért nem ébreszti fel a kijelzőt. Viszont a statusbarban megjelenik és benne van a korábbi értesítésekbe.
-
szita.erno
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz
qltsar #12012 üzenetére
Értem. Azt hittem szervizpontok egyformán működnek.
Létezik még szervizfutar mobilokra? Azt tudom hogy régebben Samsung fiokból lehetett megrendelni de ott már nincs, úgy emlékszem GDPR miatt szűnt meg , volt is anno valami tájékoztató Samsung fiókban erről. Tudtommal már csak vásárlás helyszínén, személyesen szervízpontokon, és kijelölés postákon lehet leadni.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
qltsar #11773 üzenetére
De lehet, 6:43, csak a "custom ordert" kell kiválasztani a keresősáv melletti három pöttyös menüben. Ha átkapcsolod, nem csak annyit csinál, hogy az ABC sorrendet megtartva berakja lapozhatóra?
-
alasoh
aktív tag
válasz
qltsar #11676 üzenetére
Valami olyasmit ír a "tükrözött" felületnél, hogy a Link to windows nem enged megjeleníteni védett tartalmat.
A Samsung flow esetén pedig csak simán fekete lesz a kép.
Én is erre gondolok. Mármint, hogy a jövőben támogatni fogja az ún. "Védett tartalom" megjelenítését is. Vagy legalábbis remélem.
-
axlfsi
veterán
válasz
qltsar #11668 üzenetére
Megnézem majd mégegyszer, de emlékeim szerint, közel sem DEX-élmény (és nem designra gondolok) a többi megoldás (link2windows, Telefon-kapcsolat, stb megoldások...). DEX-nél szó szerint minden alkalmazást el tudsz indítani, ... az általad említett alkalmazással is?
Tényleg nem kötekedésből, de aki nem ismeri és/vagy nem használja a DEX-et, az miért ír tanácsokat, tippeket? Nézzétek meg mire képes a DEX és utána hasonlítsátok a 3rd party megoldásokhoz.
Akinek nem inge, ... -
alasoh
aktív tag
válasz
qltsar #11671 üzenetére
Ezt, hogy érted?
Arra gondolsz, hogy secure folder-ben használjam a notes-t? Ha igen, akkor az miért is lenne jó nekem? Miért használnék "két" notes appot, két külön helyen? Ha az összes jegyzetemet egyben szeretném látni/kezelni és a lehetőség adott, hogy zaroljam azt amelyiket akarom?!
Nem lenne túl produktív...
Vagy ha nem erre gondolsz, akkor mire írtad? -
alasoh
aktív tag
válasz
qltsar #11668 üzenetére
Nem tudod ugyan úgy kihasználni a link to windows-al a telefont, mint windows DEX-el.
PL. egy nálam napi szinten használt dolog. Samsung notes-ban vannak olyan jegyzetek amiket lezárok. Ujjlenyomat vagy kód beirad után lehet csak szerkeszteni. Ezt minden további nélkül dex-el meg tudom csinálni. De a link to windows nem enged megnyitni védett tartalmat... -
Ateszpapa
addikt
-
gerner1
nagyúr
-
válasz
qltsar #11495 üzenetére
Engem nem zavar a súlya, szerintem simán belefér.
Hogyne, rendszeresen használom kocsiban magsafe tartóval, bivaly erős, konkrétan nem tudom úgy levenni róla, hogy húzom magam felé a telefont, nehogy kitépjem a szellőző rácsot. Inkább oldalra csúsztatom el, úgy könnyen lecuppan róla -
F_Gergely
őstag
válasz
qltsar #11445 üzenetére
Működik de nem úgy ahogy pl régen note10-en ment.
Most úgy működik, hogy pl mobilaréna megnyit, felhasználónévhez oda kell bökjek, ott kiválasztom a user-t felugrik az ujjlenyomat majd belép. Korábbihoz képest javítás, hogy már a belépés gombra nem kell külön rányomjak.
Note10-en pedig ez úgy működött, hogy amikor rányomtam hogy bejelentkezés egyből dobta az ujjlenyomatot és belépett magától nem kellett még külön a userre rányomnom (nincs több felhasználóm ezért nem is értem miért kell külön azt az 1 meglévőt kiválasztani) -
vveeccssii
csendes tag
válasz
qltsar #11439 üzenetére
Köszönöm, a válaszod. Smart swich nem ajánl fel frissítést, a szegedi ses-ben megszünt kb 2 éve a szervíz. Visszanéztem és 24 napot volt a szervízben.
Maradok a hivatalos úton és beviszem, pont azért vettem hivatalos forrásból a készüléket hogy legyen sok garancia, kár lenne így elbukni. -
vveeccssii
csendes tag
válasz
qltsar #11394 üzenetére
Samsung Experience Store Szeged, és a mikrofon hibával(süket volt mind2 mikrofonja a telefonnak) a Szuper elszol 57 kft (egyetlen hivatalos Samsung szervíz Szegeden)-nél volt majd egy hónapig szervízben.
A cserélt alkatrészek listájából láttam csak hogy volt alaplap cserélve.
Hova lehet most fordulnom?Kezd idegesíteni hogy elvileg 7 év frissítés járna erre most meg semmi.
Tudom magam frissíteni számítógéppel(pl:odin) garancia vesztés nélkül? -
vadászcsiga
félisten
válasz
qltsar #11414 üzenetére
Nem mértem végig, csak 50%-nal, de nem volt 45 közelében sem, a bulk csomagolás volt tehát a kábel nélküli, aztán ránéztem honnan küldte az emag, valami bolgár üzletből. Jobbnak láttam ha biztosra megyek és veszem a drágább de megbízható baseust, úgyhogy még aznap ment vissza.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #11424 üzenetére
A feltüntetett érték-tartományok különböző kombinációit használja, nem csak egyet. Annak függvényében, hogy mennyi az aktuális töltöttségi szint & belső hőmérséklet.
Az én olvasatomban, bármi jó és ezzel együtt biztonsággal használható lehet (akár az eredeti kérdésben jelölt Xiaomi is..) , amely a gyári Samu töltő értékeit/érték-tartományait (is) tudja. Mert ekkor, maradéktalanul biztosított az a töltési karakterisztika, amit a Samu alkalmaz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #11410 üzenetére
Nem tudom, sosem volt Xiaomi töltőm.
#11412:
- Nekünk van több db gyári 45W -os, két típusváltozatból is. Mindkettő gyári kiszerelésében ott volt az 5A -re hitelesített kábel. Ráadásul, ehhez hosszabb van gyárilag, mint a 25W -os kábeles kiszereléshez (abban 3A -es a kábel).Mindegyik hibátlanul tölt, ha az eredeti csomagolásukban mellékelt kábeleket használjuk. De tény, hogy ~5 - 7 % -ról ⇒80% -ig, 45W -tal talán csak a töltés első ⅖-ében tölt . + van olyan töltöttségi szint, ahonnan meg sem kezdi 45W -tal , ez tény.
-
dnelb
veterán
válasz
qltsar #11382 üzenetére
Meglátjuk, én nagy, érdemi fejlesztésekre egyébként nem számítok. Wide 50mp lesz, graint szerintem megszüntetik, kamera meg marad ugyanolyan amilyen ebben.
Viszont árban ha azt is letudod kuponozni 460ra, miközben jelenleg az s24u normális garis helyről 480.. Megint csak arra jutok hogy kikéne várni azt az 50 napot na -
dnelb
veterán
válasz
qltsar #11309 üzenetére
Ahhoz kéne egy új 50mp-es szenzor. Amíg ezt a 200mp-es dolgot tolják én nem számítok semmi fejlődésre. Egyszerűen kevés fény jut be így a pixelekbe hiába a binning, ezért gyenge a low light meg a mozgó kép téma.. A 25u sem lesz jobb semmivel.
Na de hátha az AI fixálja. -
soultrapp
senior tag
válasz
qltsar #11047 üzenetére
Nem koszos,mert a 25w-os töltő vezetékkel tölti.
Csak így több mint 2óra a feltöltési idő....100%ra.
Igen vezeték nélkül is feltölti teljesen.Viszont,ha kikapcsolom a gyorstöltés funkciót,akkor sem tölt 25w-os töltőnél nagyobbal.
Nem tudom nem lehet-e egyébként valami szoftveres bug.,de majd jövőre,ha rászánom magam a szervízre előtte legyárizom és megnézem,hátha megjavul és nem kell elküldeni 😅😅
-
soultrapp
senior tag
válasz
qltsar #10960 üzenetére
Kikapcsolt állapotban 37%-ig töltött
Azóta már nem is reagál gyorstöltésre.
Se 65,45,33wattos töltővel nem tölt.
25w-os töltővel tudom csak tölteni vagy vezetéknélkülivel.
Remélem a normál töltés bírni fogja még,mert nem tudom nélkülözni a telefont....több hétre míg szervízbe lenne
Azért nem gondoltam volna,hogy ez a telefon ilyen hamar megadja magát.
23+nál nem volt ilyen probléma 1év alatt.
S10e még mindig bírja a fiamnál.
Igaz már kétszer is volt a Regalaxy programban -
Atish19
őstag
válasz
qltsar #10879 üzenetére
Ma megjött nekem is a Torras P Stand. Köszi az itteni ajánlást.
A súlya tényleg nem elenyésző. Ezt még emészteni kell. Viszont jó a tapintása és nagyon szuper, hogy az oldalai szinte síkban vannak a kijelzővel. Nagyon jó így a gesztus vezérlés. Toll is nagyon jól működik. Egyenlőre bejövős
-
Atish19
őstag
válasz
qltsar #11006 üzenetére
Én költöztetem a család és a szűk rokonság telefonjait. Több, mint 20 ilyen műveleten vagyok túl a Smart Switch-el eddig nulla probléma vagy anomáliával. Eddig mindig áthozott mindent sértetlenül. El tudom képzelni azt is, hogy nálad hibázhatott és én sem bízom vakon benne ezért költöztetés után mindig átnézem az adatokat és a régi készüléket sem nullázom pár napig. Lekopogom nekem nagyon bejött és kényelmes vele a költözés. Még Oneplus-ról is szépen áthozott mindent kivéve a beállításokat, de azt direkt nem is kértem.
-
nincsnév007
addikt
válasz
qltsar #11006 üzenetére
gyári androidnál, meg több telefonnál láttam xiaomi, motorola hogy amikor először bekapcsolod, megkérdezi hogy át akarod e vinni az adatok a régi telefonról akkor maga az android felajánla hogy kábelel vagy wifi-vel akarok át vinni, az adatokat, na ez a samsung nem kérdezte meg, az első bekapcsolásnál nem is láttam ilyen menü pontot. Így akarnák az embereket a smart switch felé terelni?
-
norbinator
csendes tag
válasz
qltsar #10923 üzenetére
Végül leszedtem, ez nem az az összeg amiért nekiállok perlekedni. Viszont mivel 2 dobozzal rendeltem, feltettem a másik dobozból egyet. A honlapon lévő video szerint: nedves törlő, száraz törlő, ragcsos cucc és úgy raktam rá a kerettel a fóliát. Megnyomkodtam, nem maradt bubi sehol. És láss csodát elkezdett működni. Ami érdekes, hogy az előzőnél se volt bubi vagy bármi kosz alatta. Ami változott, hogy az első felrakásnál mivel full gyári volt a telefon nem tisztogattam, hanem amint lekaptam a gyári védőfóliát egyből rátettem az üveget. Lehet ebben volt a hiba. Igazából passz. Mindenesetre most úgy tűnik működik. 3 ujjamat is sikerült rögzítenem és a feloldás is megy. Nagy megkönnyebbülés
Üzemidőre leszek még kíváncsi. Atomra optimalizáltam a s22u-t, úgy ki tudtam belőle sajtolni 7 óra körüli SOT-ot, de elvileg ennek jobbnak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest