Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Leslie1966 #2798 üzenetére
Nekem S23 ultránál [ez] volt a tapasztalatom, ezért választottam akkor és most az ILO csc-t.
-
tixem
addikt
Tok témához adalék. Supcase Unicorn Bette Pro részemről ajánlott. Az üvegem még úton van, de a SES-ben elérhető kijelzővédő fóliával milliméter pontosan illeszkedik, a telefonra a polikarbonát védőhéjat szemből kell felpattintani, így ráfekszik a kijelzőre. Erre kell ráimádkozni a vastag külső TPU héjat, ami a belső kereten körbefutó vájatba pattan bele a rajta körbefutó nútjával. Elég bombabiztos szerkezet. A hátlapon lévő kitámasztó is vastag polikarbonát, ahogy maga a tok sem kutya. Ha egyszer beleteszed a telefont az ott marad, kiszedni meglehetősen erélyesen lehet belőle. Részemről mindenképpen ajánlott, az S21U-n lévő ugyanilyen tokom lassan 3 éves, semmi baja. Elejtéssel is van vele tapasztalatom, természetesen megvédte a telót. Több ízben is.
Adnak vele egy övre tehető holstert is, amibe a telefont tehetjük tokostól és egy másik belső keretet, amibe bele van építve egy kijelzővédő is. Azt nem bántom egyelőre. -
tixem
addikt
válasz
-Valinas- #2791 üzenetére
Én értem, meg tudom is, hogy csak a 100k feletti részt kell kifizetni, de hát mikor kerül egy s10 szervize ennyibe? Hagyjuk már.
Én azért választottam ezt az opciót, mert mertem remélni, hogy 100-ba csak belefér már egy kijelző meg egy akku és hátlap, aztán a felújított még garis telefont eladom. De amennyivel emiatt drágábban el tudom esetleg adni, azt a szerviz 100 ezren felüli értékének kifizetésével bukom is. Nyilván ők meg azt fogják megállapítani, hogy kijelző, akku, hátlap kuka, hogy biztos 100 felett legyen. Magyarul mondva adok a 💩nak egy jó nagy pofont.
Na mindegy, kíváncsi vagyok milyen ajánlatot találnak majd ki. Másnem fogom, azt beviszem garanciába és csinálják meg, úgy nem kell ráfizetni. Csak akkor az az egy dobás ugrik, amit erre el lehet sütni egy készülék garanciaidején belül. -
tixem
addikt
válasz
bandi0000 #2787 üzenetére
Szintén szegedi SES, múlt héten csütörtökön vettem helyben az újat, el is intézték a boltban a regisztrációt, ma jött meg a kupon, de még ők bent az üzletben nem látták.
Azt mondták, hogy csütörtökön csörögjek rájuk, látják e, mert amíg nem, addig nem tudnak mit kezdeni vele.#2788 -Valinas-
Az elég elmebeteg összeg egy S10-re. Ez amúgy a standard szervizük amit megcsinálnak egy telón, ha mondjuk gariban beviszed beégés miatt. Kijelző, keret, hátlap üveg, akkumulátor. Hiába védem mondjuk dbrand skin-nel a hátlapot, nem fogják visszarakni, cserélik minden esetben.
A telefon kialakítása miatt már a Note 9 garinál is ezt nyomták.Én S21 Ultrát akarok felújíttatni, arra mennyit nyögnek majd rá, 150-et? Jól ki van találva ez is akkor
-
bandi0000
nagyúr
ReGalaxy kupon mennyi idő alatt jön meg?
-
snowww
tag
remellem jol valasztottam [link]
-
Avicularia
veterán
Tegnap sikerült egy rövid ideig élő 90%-os leértékelést elcsípni egy amazon shopban és meg tudtam rendelni ezekből a tokokból 3 félét, már úton vannak.
[link]
Egy Protector Carbont, egy Shield Carbont és egy Voyager Black-et mindössze 5500 ft ért -
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #2781 üzenetére
Rosszul jött le, mármint nekem írtak, azt hiszem múlt héten
-
TiMoN
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2733 üzenetére
Nekem is ennyit irtak, semmi teendőm nincs. Elfogadták Ők is amit a weboldal előre jelzett igy én is. most már csak várom, hogy utaljanak.
Rejoy azért gyors volt. -
tixem
addikt
Adaptív akkuvédelem jól megszivatott, fel nem tudom fogni, hogy lehet egy 700 ezres készülék szoftvere ennyire buta. Hajnal 1 körül valahogy felrakom 12 százalékkal tölteni, hallom is, hogy vette a töltést, csippan, szuper. Reggel 7-re ébresztő beállítva, 9kor meeting. Fél 9 előtt random felébredek és gyanús, hogy a 6 óra alvás nem klappol. Nézem a telefont, rommá merülve, kikapcsolva lóg a töltőn bedugva
Értem én, hogy adaptív és tanul, meg nehéz az életvitelemhez hozzászoknia, két napon át éjjel kettőig nyomkodom a telefont és délben kelek, aztán 10kor fekszek, délben kelek, aztán meg éjfélkor fekszek és hajnal fél 5-kor ébredek, oké. De miért engedi töltőn lógva csumára lemerülni a készüléket? Miért nem tartja egy minimális 5-10 százalékon? Nem látja, hogy van ébresztő beállítva? Vagy ehhez már túl hülye? De AI képszerkesztő hókuszpókusz az van, az a lényeg.
Gondoltam kímélem az akkut kicsit. Marad hát az alap csepptöltés, én megpróbáltam. Még egy ilyet nem akarok, nem a telefonon múlt.
én a SES shop-ban 7 ezerért árult filmet rakattam rá, biometrikus szenzor jól működik vele és a toll is. Ujjlenyomatot gyűjti rendesen, de legalább könnyen törölhető. Tartóssága kérdéses, mivel műanyag, karcok valszeg gyorsan előjönnek rajta. Működésben nem befolyásol semmit, csak csúnya. Ha ez zavar, kerüld és keress valami üveget. Ezt vettem rá az összefoglaló alapján [link] remélem beválik.
-
snowww
tag
sziasztok. nemsokara megerkezik nekem is a telefon. kerlek benneteket segitsetek nekem hogy melyik szerintetek a legjobb folia illetve tok a telefonra.
Koszonom
-
Fifi
őstag
Most, a linket megnyitva emlékszem, hogy írtad már és a fórum olvasásakor könyvjelzőztem is. Amúgy használod is ezt az S24 Ultrán?
#2752 stickrs:
Várom az optic armor véleményed, de lehet addig én is megrendelem.
Néztem a Spigen üveget, ha minden igaz ez ugyanaz, amiről TODI1111 videót készített.
Ezzel csak az a gondom, hogy pont a kijelző tükröződésmentességét bukom.A Mate 20 Pro kicsit kisebb, melyet spigen neo hybridben övre fűzhető bőrtokban hordom. Az S24 Ultra már lehet ehhez a viselethez túl nagy lenne. Esetleg ezzel a bőrtokkal van valakinek tapasztalata?
Ha lesz időm kibontani, akkor az itt olvasottak alapján még a "belakás" előtt:
1. Érdemes ellenőrizni szürke háttérrel, hogy nem zöldes-e a kép.
2. Valamivel kicsit felpörgetni, hogy melegszik-e. Mivel?
Van még valami amire figyeljek?
(festékkopás ekkor még nem játszik, az élethű színeket szeretem)
-
Gardaai
senior tag
válasz
gyuri81 #2766 üzenetére
Igen és jön a következő kérdés, az miben befolyásolja a működést?
9:00 helyett 8:30 SoT-d lesz? Ráfogják a kapacitásbeli különbségekre vagy háttérbeli appok fogyasztására.
Ha nem akarnak segíteni, nem fogsz rajtuk fogást találni és hetekig tartó levelezés lesz a vége. Sajnos én nem tehetem meg, hogy végig járom a Samsung üzleteket panaszt tenni, mert az az 1 darab ami a közelemben van is 100km-re található. Nyilván személyesen nem koptatnának le ennyire könnyen.
Úgy döntöttem nem fogom újra belakni fél-egy nap árán. Ha cserélnék, akkor ezt 2x kell eljátszanom.. Ezt az időt inkább arra szánom, hogy kiharcoljak egy csere darabot. Már csak azért is, hogy kiderüljön, hogy vannak-e melegedő darabok.. megnézhetik a statisztikát amit a telefon log-ol, semmit nem fognak találni. Screen on, az összes fogyasztó. Ma eddig pár perc kamerahasználatom volt, hasonlítottam össze az S23U zoomját ezzel, amikor végeztem az S23U semennyire nem volt meleg, S24U meg érezhetően végig az egész hátlap. AIDA64-et letöltöttem mindkettőre, 10 fok különbség volt a kettő között, 22 fokos lakásban.
S24U: CPU/GPU 46/48 fok, battery 36 fok
S23U: CPU/GPU 36/39 fok, battery 28 fokDe nem szeretném, hogy továbbra is erről szóljon a topik.
Ha lesz valami eredmény, akkor egy összefoglalót írok róla, hogy mi volt a Samsung ítélete és mik az opciók, ha valaki ugyanezzel küzd. Biztos a factory reset-el kezdik, de ezt nem fogom benyelni. -
qltsar
veterán
válasz
stemplar07 #2768 üzenetére
Naponta sirnak / ugatnak X-en ezek a hatalmas "leakerek" ezekrol {most eppen az AXB5 verziorol a test serveren, mert 12-en hirtelen megjelent}, ossze vissza, de erre meg videot is csinalni
.
"Szint."
-
qltsar
veterán
válasz
stemplar07 #2763 üzenetére
Csak azt nem ertem, hogy az ilyeneket, hogy tudjatok megenni :).
Azon kivul, hogy FW finderben szinte minden nap ott egy uj test build, egy clickbait BS az egesz.
Bar nyilvan a reklamokkal generaltok nekik egy kis bevetelt, legalabb ennyi.
-
stemplar07
őstag
[link] ,,Galaxy S24 Ultra First Big Update Incoming: 5 Issues Samsung MUST Fix!,,
-
válasz
Leonardo91 #2753 üzenetére
...és végül mi jött be?
#2756 S e t h: Normál tokban, normál használat mellett nem gondolnám hogy sok értelme van.
-
rstwingo
tag
válasz
LosBlancosRM #2743 üzenetére
Akinek nem a TMX számolta be ( pl.:szolgáltatós ) az itt tudd érdeklődni.
samsung.hu@foxway.com
Egyébként kapni kellet egy pdf-t ami az adásvételi és abban minden levan írva (ÁFSZ)
5. Kifizetések
5.1. A megállapodás szerinti vételár kifizetése banki átutalással történik az Eladó által az online felületen a regisztrációkor megadott
bankszámlára.
5.2. A Vevő a kifizetést az Eladó felé az értékesítési ajánlatának az ÁSZF 4.2. pontja szerinti elfogadásától, illetve a Vevő vételi ajánlatának az
ÁSZF 4.3. pontja szerinti elfogadásától számított 14 munkanapon belül teljesíti.
5.3. Abban az esetben, ha az Eladó által a Vevőnek eladott készülékek közvetlen kapcsolatban állnak egy új készülék Vevő partnerétől
történő vásárlásával, a kifizetés csak attól a naptól számított 14 napon belül teljesül, amikor Eladó az új készüléket a Vevő partnerétől
megkapta.4.Vételár és az adásvételi szerződés megkötése
4.1. A készülékek átvételét követően, Vevő ellenőrzi, hogy a csomag tartalmazza-e az értékesítési ajánlatában szereplő készüléket, és az
átvételtől számított 10 munkanapon belül értékeli azok állapotát. Eladó a Vevőhöz elküldött készülékek állapotát egy link megnyitásával
nézheti meg, amely link e-mailben kerül kiküldésre részére.
4.2. Abban az esetben, ha a készülék Eladó által megadott értékelése és előzetes vételára alacsonyabb vagy megegyezik a Vevő készülékre
vonatkozó értékelésével, akkor Vevő elfogadja az Eladó értékesítési ajánlatát, és e-mailben tájékoztatja Eladót az ajánlat elfogadásáról. Az
értékesítési ajánlat elfogadását követően, a készülék a Vevő által értékelt tényleges értékének (amennyiben ez magasabb az Eladó által
értékelt előzetes értéknél, úgy a magasabb értéknek) megfelelő kifizetés fog teljesülni az ÁSZF 5. pontja szerint.
4.3. Abban az esetben, ha az Eladó értékelése meghaladja a készülék Vevő által értékelt tényleges értékét, Vevő e-mailben felveszi a
kapcsolatot az Eladóval, és tájékoztatja az eltérés okáról. Ezt követően Vevő új vételi ajánlatot tesz az Eladónak, amely megfelel a
készülékek Vevő által értékelt tényleges értékének. Eladónak négy (4) munkanapja van arra, hogy e-mailben válaszolva a Vevő új vételi
ajánlatát elutasítsa vagy elfogadja. Ha Eladó elutasítja a Vevő vételi ajánlatát, Vevő visszaküldi a készülékeket az Eladónak. Ha Eladó
elfogadja a Vevő vételi ajánlatát a részére rendelkezésre álló négy (4) munkanapon belül, akkor az ÁSZF 5. pontja szerint fog az eszköz
tényleges értékének kifizetése megtörténni Eladó részére.
4.4. Abban az esetben, ha az Eladó ajánlatának az ÁSZF 1.3 pontja szerinti regisztrációjától számított 4 napnál később küldte el a Vevő
részére a készülékeket, akkor a Vevőnek jogában áll újraértékelni a készülékeket, függetlenül attól, hogy az Eladó online felületen végzett
előzetes értékelése megfelel-e a Vevő végső értékelésének. Ebben az esetben az ÁSZF 4.3. pontja szerint Vevő vételi ajánlatot tesz az
Eladónak. -
Frozen
addikt
az biztos ,hogy 80% töltési korlátnál 79-78% körül újra elkezdi tölteni a telefont 80 % ra. Itt már nem engedi 5% merülni érdekes felvetéseket tesz ez is ,hogy miért nem tudták ezt is 5% értékre állítani elég nagy az akkumlátor 75% is 20% is bőven elég egy napra aktiv használat mellett.
-
F_Gergely
őstag
Tegnap a kezembe akadt a note10 gyari bortokja. Emlekszem mikor vettem 5 evvel ezelott, mennyire ki voltam akadva hogy 15 ezer forint. Mikor kibontottam es megereztem a bor illatat egybol elfogott a musthave erzes, es onnantol nem erdekelt az ara, mert minoseg volt, imadtam kezemben tartani.
Ehhez kepest az S24U tokja ami divatosan vegan bornek hivnak, egy bovli, sz@r, igenytelen termek. Se minoseg, se hozzaadott ertek. Mar maga az elnevezes is vegan bor.... most vegan vagy bor? Segitek, semmi koze a borhoz, megcsak tapintasra se, egy gagyi muanyag tok bor texturat imitalva.
Nagyon remelem lesz majd elerheto rendes bor tok is, mert ez igy minden csak nem minoseg... -
S e t h
nagyúr
válasz
Sosem jutottam túl azon a polémián, hogy lencsevédőnek van-e értelme és ha igen befolyásolja az elkészített képek minőségét.
Általában a nagy dilemma a kijelzővédők körül összpontosul, a lencsék védelméről nem sok szó esik.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ti, akik ennyi tokot vesztek, mit csináltok azokkal, amik végül nem tetszenek? Gondolom nem hordjátok felváltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest